Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Super 8 by Wyndham North Bergen NJ/NYC Area 2-sterren

2800 Columbia Avenue, North Bergen, NJ 07047, Verenigde Staten

#4 van de 7 hotels in North Bergen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1438 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 51

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    4,2
    Eens maar nooit weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt aan drukke weg. Hygiëne laat te wensen over. Enorme herrie van ventilator op het dak. Ontbijt is matig en moet staand worden gegeten. WiFi was slecht. Hotelprijzen in New York zijn hoog maar prijs- kwaliteit is slecht.

    Vanuit het hotel makkelijk met shuttlebus voor $3 naar Times square.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,1
    Prijs/kwaliteit verhouding klopt. Verwacht niet té veel....daarom is het niet duur.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was armetierig, om over de ontbijtruimte niet te spreken - ”coffee corner” noemen ze het en meer is het ook niet. Alles was van plastic/foam en dat eet en snijdt echt niet fijn.

    Ieder een queen size bed👍

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,5
    Prima voor deze prijs-kwaliteit verhouding in NYC.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten

    We vonden het wel redelijk luidruchtig omdat er een drukke weg naast het hotel ligt.

    Prima voor deze prijs-kwaliteit verhouding in NYC. Voor 3 dollar komen er om het kwartier busjes die je op 5 min. lopen van Times Square afzetten. Ritje duurt ong. 15 minuten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    3,3
    De shuttlebus van het motel naar Manhattan was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijkheid van het personeel liet te wensen over. Ontvangst was kil en uitchecken ook. Ontbijt was “gratis” maar stelde niet veel voor. Rondom het motel zag alles er erg onverzorgd uit. Overal slingerde zwerfafval rond. Jammer en geen goede reclame. Voor een enigszins te betalen hotel met weinig verwachtingen is deze accommodatie oké.

    De shuttlebus van het motel naar Manhattan was goed. Voor $3 enkele reis. Wachttijd was er nagenoeg niet. Op de kamer stond een koelkast met vriesvak en mogelijkheid om koffie en thee te zetten. Ook was er een strijkplank met strijkijzer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    6,3
    Het is een betaalbaar budgetmotel voor een verblijf nabij NYC.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 7 nachten

    Ontbijtruimte was te klein en er waren geen zitplaatsen. Je moest staand eten. Met kinderen niet aan te raden. Vloer van de kamer werd niet goed schoongemaakt. Er is geen lift aanwezig. De omgeving ziet er ook niet denderend uit. Weinig te doen in de directe omgeving.

    De shuttle naar NYC is heel handig en kost ongeveer $3 per persoon. Shuttle zet je bij Times Square in ongeveer 15 min. Op de terugweg wordt je alleen iets verder weg afgezet en moet je nog 5 min lopen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,2
    Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte om te ontbijten.

    Busje (lijn 51) brengt je tussen zes uur ‘s morgens en twaalf uur ‘s avonds van het hotel naar station Port Authority (minuutje lopen van Time Square) en terug. Drie dollar. Gaat ongeveer tien keer per uur. Afhankelijk van de drukte ben je tussen de 10 en 30 minuten onderweg.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    5,4
    prima kamer. meer ook niet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt is slecht...staand eten in een veel te krappe ruimte en tja, nogmaals..de omgeving

    Hotel is op zich prima, maar de plek waar het zich bevind niet. langs een drukke weg. Er gaat een handige buslijn naar manhattan voor een enkele reis. je zit er goedkoper en ruimer dan in manhattn, maar de omgeving is mistroostig

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    5,0
    matige accommodatie, goede uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt is troosteloos. Receptiepersoneel zit achter glas alsof je een bank bezoekt, zelf een groet kan er soms niet af. Kamers zijn verouderd.

    locatie is goede uitvalsbasis naar Manhattan. Prima shuttleservice, die wel enkele reis is. Terug moet je zelf regelen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    7,5
    Goede uitvalsbasis naar New York
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel aan de balie was onvriendelijk en onverschillig. Wi-Fi op onze kamer werkte helemaal niet. Dit hadden we niet meteen doorgegeven. De manager zou het laten maken, maar dat was op onze laatste dag.

    Mooie, schone kamer. Fijn bed. Goede uitvalsbasis naar New York. Shuttle service.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    een goede verblijfslokatie voor een paar dagen met de bus naar Manhattan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten

    het motel was moeilijk te vinden. niet zichtbaar vanaf de grote wegen ter plekke.

    ontbijt was goed, maar ruimte klein en je kan maar beperkt zitten in eethoek.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    5,4
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet erg schoon, hadden eerste nacht muis op de kamer daarna andere kamer gekregen. Verder is de locatie New Jersey niet ideaal. Ontbijt stelt niks voor

    Goede bedden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,5
    Goede locatie. Zeer gewone accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken Toegestaan
    • Verbleef 2 nachten

    Telefoon op de kamer defect. Er werd beloofd op de eerste dag er wat aan te doen, maar dit gebeurde niet. Ik moest met mijn Belgische gsm lokale telefoons plegen. Dat is erg duur.

    Locatie nabij Manhattan en Shuttle bus aan het motel om de 10 à 15 minuten.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    5,8
    Locatie prima, kamer oke, ontbijt slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Roken
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt is echt het ergste wat ik ooit heb meegemaakt, het is tot 9 uur? Niet echt gastvrij, vooral als tourist! Dan is het tussen 08:45 en 09:00 letterlijk vechten om een wafel te kunnen maken. Voorraad is dan ook al slecht, geen eieren, verder zoals gebruikelijk karig amerikaans ontbijt. Verder de kamer, airco en ventilatie toilet luidruchtig, doortrekken toilet is net als in een vliegtuig. Je maakt iedereen (zelfs je buren) wakker. Inrichting is oké met koelkast, koffie, magnetron.

    De locatie is een plus, met de shuttle zo in manhattan!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    4,6
    Onvriendelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed - Roken
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij checkin kreeg ik een kamer toegewezen waar iemand anders al verbleef. Toen ik terugging naar de receptie werd er amper gecommuniceerd en leek het nog alsof het mijn schuld was ... na een half uur vond men dan toch een andere kamer, dus OK. Na twee nachten verblijf diende ik 10 dollar te betalen om mijn reiskoffer twee uurtjes bij te houden. Nog nooit meegemaakt in de VS. Toen ik zei dat dat toch wat vreemd was, ging het personeel gewoon lopen 😊

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    7,5
    ontbijt: toast jus d'orange waffel cornflake met melk en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten

    ontbijt: toast jus d'orange waffel cornflake met melk en koffie ei. staat een heer bij die aanvult. kamer in het dependance is ok, naar time square prima te doen met het busje dat voor de deur stopt. ¤ 3,00 pp. gebruik voor terug naar de airport de uber taxi. wij betaalden 20,00 dollar terug. heen met de gewone taxi 70,00 dollar.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    7,1
    Locatie was goed prijs kwaliteit verhouding voor new york.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was sober zeker als ge voor lange termijn daar zijt ik was 11 dagen daar geen variatie in het ontbijt. het poetspersoneel is niet tevreden met weinig fooi ik had eens 1 dollar en 50 cent gegeven dit had ze terug op mijn nachtkast gelegd dat was de 7 de dag. Ik had daarvoor altijd fooi gegeven toch werd de koffie niet bijgevuld ben nog gaan vragen aan de balie dat heeft niet geholpen.

    Locatie was goed prijs kwaliteit verhouding voor new york. Moest wel iedere dag met busje naar new york city dit was bekend.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    6,7
    Locatie is super, in 15 minuten midden in new york met de...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt schoon, warme kamers.

    Locatie is super, in 15 minuten midden in new york met de busjes die echt iedere 5 minuten vertrekken. Lekker rustig gelegen na een drukke dag in de stad. Als je er alleen komt om te slapen en douchen prima.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,5
    The sleepless city
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ligging, vlak buiten Manhattan. Met de pendelbus ($3) binnen 15 minuten in hartje New York.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,3
    Shuttle bus stop voor de deur en brengt je voor 3 dollar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig. Buren waren luidruchtig

    Shuttle bus stop voor de deur en brengt je voor 3 dollar vlakbij Times Square

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    5,8
    Shuttlebusje naar Manhattan.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg druk en veel verkeer. Slechte isolatie.

    Shuttlebusje naar Manhattan.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,3
    Goed, betaalbaar hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtfaciliteiten

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    5,4
    typisch Amerikaans motel, niet echt top maar wel vlak bij...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    hygiëne

    typisch Amerikaans motel, niet echt top maar wel vlak bij Long Island

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,3
    Squishies
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht onderhouden gebouw

    Schone handdoeken

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,5
    Betaalbaar hotel, goed bereikbaar met auto
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaaierige airco

    Vervoer naar hartje NYC

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,5
    Ideaal hotelom new york te bezoeken wanneer men niet de hoofdprijs wil betalen voor overnachtingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en oud meubilair in badkamer)

    Prijs en bereikbaarheid vanuit NYC (20 min met een busje die elke 10/15 min vertrekt voor 3 dollar pp)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Dicht bij Manhattan, goede bus verbinding, het ontbijt werd weldegelijk alle dagen bijgevuld.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    7,5
    ontbijt was lekker
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    airo gaf veel lawaai

    ontbijt was lekker

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    7,5
    Dikke prima voor een stedentrip!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen ruimte om te ontbijten.

    Dichtbij New York voor een schappelijke prijs!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    10
    voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 10 nachten

    niets

    ontbijt is heel eenvoudig, kamer is prima, uitstekende badkamer, brandschoon

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    6,3
    Hotel buiten de stad, maar door Shuttlebusje toch goede niet al te dure locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijttijd maar tot 9:00 uur.

    Het shuttle busje wat ieder kwartier naar het centrum van Manhattan reed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,3
    Niet ver van hartje New York, met de pendeldienst voor $ 3...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt aan de snelweg dus dat hoor je, maar niet echt storend.

    Niet ver van hartje New York, met de pendeldienst voor $ 3,00 pp snel op Manhattan!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,5
    Prijs kwaliteitbfrrhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aanduiding naar hoofdingang vanaf bushalte

    Prijs kwaliteitbfrrhouding

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    6,7
    Prijs en afstand tot NYC
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Prijs en afstand tot NYC

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    6,7
    Goede verbinding met Manhattan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer lawaaierige omgeving.

    Goede verbinding met Manhattan. 6,25 dollar voor een retour.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    5,8
    de kamer was best gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    De omgeving is niet om te voet door te lopen

    de kamer was best gezellig

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    7,1
    ontbijtruimte zo ruimer kunnen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs is hoog, maar met de bus voor de deur naar Times Square, en goede uitvalsbasis voor een trip naar New York

    ontbijtruimte zo ruimer kunnen. Voor ons geen probleem. Ontbijt meegenomen naar kamer. Kamer was prima. Auto kan voor de deur worden geparkeerd.

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    7,1
    shuttle naar hartje NY voor 3,- pp
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt werd niet heel goed aangevuld, was verder wel goed, vooral zelf wafels maken! Op de terugweg vanuit NY moet je nog een stukje lopen naar het hotel, lastig als je daar voor het eerst komt...

    shuttle naar hartje NY voor 3,- pp Aan de overkant van de weg zitten winkels, inc. bioscoop en supermarkt. Je kan oversteken bij de stoplichten, waar de shuttlebus stopt op de terugweg.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,9
    Nabijheid (15 minuten busrit) van Midtown Manhattan.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen fruit bij het gratis ontbijt. Ontbijtzaal te klein voor hoeveelheid gasten.

    Nabijheid (15 minuten busrit) van Midtown Manhattan. De zeer frequent rijdende shuttle bussen naar Manhattan. Uitrusting kamer en kingsize bed.

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    6,3
    Het was een heerlijk bed!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt stelde echt niks voor! Alleen geroosterd brood met boter en jam. Kamer was erg klein en donker maar prima als je er alleen er bent om te slapen.

    Het was een heerlijk bed! Locatie was goed! Als er geen file was en het busje zat vol was je binnen 10 a 15 minuten op time square.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    5,8
    De kamer was netjes en schoon.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Als je gebruik maakt van de shuttelbus dan moet je op de terugweg minstens 5 minuten langs een drukke weg naar het hotel lopen. Bij aankomst de 1e dag met de shuttelbus wist ik niet waar ik heen moest. Er staat nergens bij de bushalte of op de website waar je heen moet lopen. Heel slecht geregeld.

    De kamer was netjes en schoon.

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    6,7
    In verhouding een hotel met een prima prijs kwaliteit...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ondanks dat ik andere andere reviews gelezen had vond ik toch het ontbijt tegen vallen: M.n. Het ontbijt meenemen naar de kamer vond ik echt gehannes.

    In verhouding een hotel met een prima prijs kwaliteit verhouding. In de reviews las ik dat de weg 'overlast' kon geven: daar hebben we totaal geen last van gehad!

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    7,5
    De afstand naar New York City was van hieruit prima te doen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Voor het ontbijt moet je tijdig je bed uit, anders sta je lang te wachten. Een te kleine ruimte om te zitten, daarom ontbijt maar naar eigen kamer meegenomen.

    De afstand naar New York City was van hieruit prima te doen. 'S morgens stonden er genoeg busjes te wachten om je mee te nemen ($ 3 per persoon).

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    6,7
    De shuttlebus die voor het hotel naar de binnenstad van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sochtends bij vertrek om half 6 nog geen ontbijt mogelijk, zelfs geen activia yoghurt, stipt vanaf 6 uur was dat mogelijk

    De shuttlebus die voor het hotel naar de binnenstad van newyork ging

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    7,9
    Elke 10 minuten staat er een shuttlebus klaar die je naar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Elke 10 minuten staat er een shuttlebus klaar die je naar Manhattan brengt en weer terug naar het hotel (gate 51 port authority). Dit kost 3 dollar pp. Ontbijt is basis maar prima. Ruime kamers en elke dag schone handdoeken. Prima prijs kwaliteit verhouding.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    8,3
    Prima motel als uitvalsbasis naar New York
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima motel als uitvalsbasis naar New York De shuttle busjes rijden af en aan en je staat zo in de stad

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    6,7
    Centraal gelegen richting busterminal New York en Newwark...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Centraal gelegen richting busterminal New York en Newwark AirPort

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    8,8
    de ruime kamers en goede bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ontbijt ruimte een beetje krap

    de ruime kamers en goede bedden

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,9
    Het geluid van de airco en het feit dat de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het geluid van de airco en het feit dat de parkeerplaats/wandelroute naar mijn kamer steil afliep

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    6,7
    een prima lokatie voor bezoek aan New York omdat er een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen contact met de receptie.

    een prima lokatie voor bezoek aan New York omdat er een busje voor de deur stopt en de mensen naar het centrum brengt.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    7,5
    De schuttle bus.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat er geen busverbinding is naar vliegveld ( Newark ) moesten 2 x taxi nemen !

    De schuttle bus.En het was een goed bed. Prima locatie.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    7,9
    Dagelijks schone handdoeken ,prima schoonmaak,de bus naar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt en dat er gerookt mag worden op de kamers.

    Dagelijks schone handdoeken ,prima schoonmaak,de bus naar het centrum van New York de ligging.

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 51

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: