Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Swiss Cottage Inn 2-sterren

6831 Niagara Falls Boulevard, Niagara Falls, NY 14304, Verenigde Staten

#40 van de 54 hotels in Niagara Falls

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 657 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    5,8
    Kan beter!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er zijn zeker betere motels te vinden. Zoek aub goed en kijk goed naar de foto's en de faciliteiten. Het lijkt allemaal hetzelfde, maar het er zit zeker een verschil. Voor 1 dag is Swiss cottage prima.

    Stadje is leuk, maar niet geweldig. Niagara Falls is ongeveer 10 minuten rijden van het motel. Niagara Falls is uiteraard geweldig. 1 dag Niagara Falls is voldoende, meer is er niet te zien. Of je moet een dagje Canada doen, dat is nl aan de overkant.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    5,8
    Oud motel, kleine kamers, badkamer dient vernieuwd te worden...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer met een Tweepersoonsbed
    • Verbleef 2 nachten

    Oud motel, kleine kamers, badkamer dient vernieuwd te worden, geen ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    6,3
    Vlakbij Niagara Falls en voordelig tarief
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met een Tweepersoonsbed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer dunne wanden. Hoorde beide buurmannen snurken

    Vlakbij Niagara Falls en voordelig tarief

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    7,5
    Goede prijs-kwaliteit verhouding!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Goede prijs-kwaliteit verhouding! Alles schoon en netjes!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2016

    7,5
    goede bereikbaarheid met openbaar vervoer naar de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    goede bereikbaarheid met openbaar vervoer naar de watervallen. Gratis dagkaart. outlet in de buurt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    7,9
    De kamers waren netjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    accomodatie is netjes maar verouderd

    De kamers waren netjes

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    5,4
    echt een motel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de ligging

    de prijs

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    5,0
    Oud en onder westerse standaard
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je op zoek bent naar een bed en verder geen enkele eis hebt en comfort nodig hebt. Dit is echt wel een beetje oud en rammelig.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    6,3
    Het hotel ligt dichtbij de Niagara Falls watervallen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij zaten in een huisje achterin. Wifi was niet optimaal hier. Verder heeft het huisje wat oudere meubels en bekleding. Maar om er alleen te slapen is het prima.

    Het hotel ligt dichtbij de Niagara Falls watervallen. Als je met de auto bent kun je de straat uitrijden. en parkeer je de auto GRATIS bij de: Aquarium of Niagara. dit is het adres: 701 Whirlpool St, Niagara Falls, NY 14301 Met 10 minuten rijden ben je al bij de watervallen.

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    2,5
    We hadden per ongeluk geboekt terwijl we in Canada waren en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hadden per ongeluk geboekt terwijl we in Canada waren en dit net over de grens is in de vs. We hadden 2 dagen van tevoren geboekt en kregen steeds pop ups met tekst gratis cancellen! Maar op de dag zelf realiseerden we ons dat we de grens over moesten en dat was niet toegestaan. Het management had hier geen enkel begrip voor. Dit is ook een verwijt aan Booking.com om steeds die popups met Gratis Cancellen in beeld te brengen terwijl je aan het boeken bent, heel verwarrend. We zijn dus ons geld kwijt maar hebben de plek niet eens bezocht!! Waardeloos.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    8,3
    Alles mooi schoon en een fijn bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Was koud en verwarming kon niet ingesteld worden.

    Alles mooi schoon en een fijn bed.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    7,1
    Snelweg, supermarkt en Starbucks waren heel dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamer. Het was oud. Het slot van de deur werkte niet.

    Snelweg, supermarkt en Starbucks waren heel dichtbij. De watervallen 10 minuten rijden.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    5,0
    de ligging op 10 minuten vanaf de Niagara Falls
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    zeer gedateerd en sober motel. De kamer was niet schoon. met o.a. haren in het bed en vieze lakens

    de ligging op 10 minuten vanaf de Niagara Falls

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    9,6
    Aangenaam en vriendelijk onvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De gehorigheid van de kamers

    Aangenaam en vriendelijk onvangst. Auto voor de deur geparkeerd. Openbaar vervoer naar N Falls goed geregeld

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: