Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Tarrytown House Estate on the Hudson 4-sterren

49 East Sunnyside Lane, Tarrytown, NY 10591, Verenigde Staten

#4 van de 7 hotels in Tarrytown

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 390 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,1
    In de zomer lijkt dit me een gezellig domein met heel wat mogelijkheden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Het is allemaal wat verouderd, maar volgens mij in de zomer echt wel charmant....

    Het is een tof domein met een oud kasteeltje en aparte gebouwen... wel meer voor meetings dan voor particulieren! Wij hadden een diner in Blue Hill at Stone Barns en zouden achteraf gezien beter gewoon de taxi terug hebben genomen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    10
    Schitterende rustige locatie, prachtig landgoed, super mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is heuvelachtig, naar het centrum van Tarrytown moet je met de taxi. Het hotel belt en met minder dan 10 minuten brengen ze je naar de winkelstraat mainstreet.

    Schitterend hotel op een groot landgoed, ongelooflijk mooi en verzorgd. Prachtige kamers met Kingsize bedden. Mooi zwembad met ligbedden. Prachtig uitzicht. Eten in restaurant zeer goed, leuke bar aanwezig. Mooi aangelegde tuinen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,5
    Prachtige parkachtige ligging, prima kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen reactie op email waarin ik melde dat ik mijn elektrische tandenborstel in Mijn Kamer had vergeten me te nemen.

    Locatie, kamer, omgeving

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    5,0
    Fake en niet goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    alles, niet heen gaan

    De locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    7,5
    Ruime kamer, goede bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Donkere kamer, geen mogelijkheid om buiten te zitten bij de kamer.

    Ruime kamer, goede bedden

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: