Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Alexander Hotel 4-sterren

5225 Collins Avenue, Miami Beach, FL 33140, Verenigde Staten

#388 van de 415 hotels in Miami Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 649 beoordelingen over dit hotel

5,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    4,9

  • Comfort

    5,5

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    4,6

  • Personeel

    6,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    4,9

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    5,0
    goed maar.kan beter ,en eerlijk vertellen.dat er gerenoveerd wordt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Regular Room - King and Two Twin Beds
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie.boven

    Er was geen ontbijt terwijl wij tvoor twee volwassenen.betaald hebben via u, de.ligging is prima tot uitstekend Ze zijn bezig met renovatie.waardoor.de kamers niet optimaal is veel ongemakken op de gang soms lawaai omdat er gewerkt.wordt zwembad en lig zitplaatsen ouderwetst en niet schoon , personeel doet.zin best maar je zou.meer.korting op de prijs.moeten geven en eerlijk vertellen dat e.e.a wordt gerenoveerd , nu betaal je een hoge prijs en krijg je minder of tijdelijk stoppen met.verhuur zodra t klaar is verhuren Ik zou mijn ontbijt.geld retour willen, volgende keer wil terug maar als alles klaas Misschien moet.u mij een.korting geven.op de prijs ik betaald.heb voor het.ongemak,.naast dat.er.geen ontbijt service nu is maar ik heb wel.voor betaald Hoor.graag.van.u Vriendelijke.groeten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    3,3
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Regular Room - King and Two Twin Beds
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De accommodatie was bezig met een renovatie. Jammer dat je dit pas ziet opde bevestiging nadat je geboekt hebt. Buiten dat er gerenoveerd werd was het ook erg vies. Er sprong een kakkerlak uit de bank in de lobby

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    2,5
    Dit is geen hotel, maar een werf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Signature Suite - Two Queen and Two Twin Beds
    • Verbleef 7 nachten

    Dit is geen hotel, maar een werf! Onvriendelijk personeel, zeer slechte service.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    6,3
    Kamers zeer ruim en comfortabel, maar inrichting en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hotel midden in renovatie, restaurant gesloten terwijl in de emails het restaurant nog aangeprezen wordt in dezelfde week van aankomst

    Kamers zeer ruim en comfortabel, maar inrichting en meubilair nodig aan vernieuwing toe

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    6,3
    Locatie aan het strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamer erg verouderd, kleine bedden, kleine badkamers, klein balkon zonder meubilair. Conciërge kon nergens mee helpen, ongeïnteresseerd personeel bij de receptie. Hotel toe aan renovatie.

    Locatie aan het strand. Mooie entree. 2 fijne zwembaden met voldoende ligbedden.

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    4,6
    Er waren werkzaamheden bezig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen rust. Verouderd.

    Er waren werkzaamheden bezig. Vernieuwen ramen. We waren niet op voorhand verwittigd. Heel veel geluidshinder. Ook geen tegemoetkomingen gekregen.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    9,2
    Schitterend appartement aan het front met zeezicht, groot...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijzen voor het dinner in het Shulan restaurant zijn een beetje aan de hoge kant maar het is heerlijk eten.

    Schitterend appartement aan het front met zeezicht, groot balkon, een en al genieten.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    9,2
    Ruime kamer, prima Wifi, goed ontbijt (meegeboekt), lekkere...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Soms luide muziek bij het zwembad, kan wel een opknapbeurt gebruiken

    Ruime kamer, prima Wifi, goed ontbijt (meegeboekt), lekkere zwembaden, strand op steenworp afstand

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    7,1
    Het strand zo dichtbij!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Had inclusief ontbijt, dame bij de receptie deed ongelooflijk moeilijk om vouchers te geven. In 1e instantie wilde ze er geen geven, toen ik zei, booking.com te bellen kreeg ik er 2 met ons gezin van 4. Nadat ik geirriteerd werd kreeg ik ze uiteindelijk nadat ik een screenshot aan gaar mailde.

    Het strand zo dichtbij! Heerlijk. En super uitzicht van het ontbijt terras

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    4,2
    Het ontbijt maar wel zeer duur 50 dollar voor twee
    • Vakantiereis
    • Groep

    Alles is er supper duur . Parking betalen. Onderhoud van de kamers . Drankjes aan het zwembad zeer duur en klein . Na 6 weken usa moest dit mijn luxe afsluiter zijn maar was een flop . Ik heb veel betere en goedkopere alternatieven gehad .

    Het ontbijt maar wel zeer duur 50 dollar voor twee

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    5,4
    Vriendelijkheid van personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De werken in het hotel, hierdoor lawaai, stofferig en overal afgeplakte ramen. Oude kamer

    Vriendelijkheid van personeel

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: