Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Astor South Beach 4-sterren

956 Washington Avenue, Miami Beach, FL 33139, Verenigde Staten

#110 van de 390 hotels in Miami Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1063 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    6,7
    Mooie kamer, top locatie. Weinig behulpzaam personeel. Enorm klein zwembadje, niet de moeite waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe
    • Verbleef 3 nachten

    Ongeïnteresseerd personeel, vaak niet aanwezig bij receptie. Super sacherijnige Franse manager, kon geen woord vanaf. Neem GEEN Valet Parking!! Ze bieden een dienst van een derde aan, service is aan om te huilen.... Vaak mag je een uur wachten op je auto. manager Valet parking is onbeschoft. Dit wordt bevestigd door medewerkers hotel maar ze doen toch nog zaken met ze?? Verder hadden wij gevelzicht....

    Locatie is perfect! Aankleding van de kamers ook top, helemaal fifties. Leuk!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    6,7
    Kamer was voldoende groot.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe
    • Verbleef 2 nachten

    De printer was stuk. Ze beloofde check-out receipt per mail door te sturen. Nog niets gezien. Dus moeten we raden naar de berekening voor de creditcard. E-mailadres is ook niet te vinden. Parking auto werd aangeboden aan 35 $/dag in een valet parking, wat ver boven de prijs is van de parking van 7th Street. Voor de fietsen moest cash 200 $ waarborg betaald worden.

    Kamer was voldoende groot. Rustig. Ontbijt was goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    5,0
    Teleurstellend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe
    • Verbleef 3 nachten

    Luidruchtig van de kamers ernaast. Geen ontbijt terwijl we dit wel geboekt hadden.

    Hotel 4 maand voor aankomst geboekt inclusief ontbijt. Bij aankomst kregen we te horen dat ze geen ontbijt meer serveerden. Teleurstellend omdat we hier speciaal voor hadden geboekt!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    7,5
    verblijf was gewoon ok voor de korte periode en goede locatie om Miami te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe
    • Verbleef 3 nachten

    lift was kapot het ontbijt was zeer basic en op kartonnen borden en plastic bestek

    goede locatie om Miami te verkennen koffie uit automaat maar van Starbucks (goed) zwembad klein maar proper en warm water zelfs. meubilair is wel verouderd - goed hotel maar heeft update nodig personeel jong maar zeer vriendelijk

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    5,4
    Leuk Hotel midden in South Beach, alles op loopafstand binnen bereik.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is ronduit slecht, staat niet verhouding met wat er beschreven staat tijdens het boeken. Er was geen ontbijtbuffet, maar een beperkte keuze van een kaartje. Wilde je beter ontbijten moest je betalen. De serveerster van het ontbijt was zeer onvriendelijk en zeker niet gastvrij. Zwembad en terras er omheen slecht onderhouden en vuil.

    De vriendelijke wat oudere dame achter de receptie en de ruime kamer. Gratis goede koffie in de lobby ruimte.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    7,9
    Leuk verblijf, alleen jammer dat de lift het niet deed we zaten op de derde etage.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Watch out!! The Elevator is still ( now 5 to 6 weeks ) out of order!!! This means that if you or one of your travel companions have bad knees or is sitting in a wheelchair you won’t be able to get to your room(s). We booked this via Booking.com and you won’t read this when you book a room. On all the other sites you won’t read this, only in some comments. But we saw that to late, already booked for 3 days. When I was complaining about this by lady at the reception she told us that the management has emailed all the booking-sites that the elevator is out of order. If you arrive by car there is a parking lot nearby the hotel, but you have to pay about 4 dollars an hour (24/7). You can also make use of valet parking from the hotel that’s about 35 dollars a day, when you need your car you have to report that a half hour before you want to leave. What i did is, unpacking the car and drop the suitcases and my wife in the lobby and drove the car two blocks down to 12th street there is a parking garage and you pay 1 dollar the hour and for a hole day (24 hours) 20 dollars. Let op!! Er is in dit hotel één lift en deze is stuk (nu al 5 tot 6 weken). Dit betekend dat als U of uw reisgezelschap slechte knieën of afhankelijk is/bent van een rolstoel U niet in een kamer kan komen. We hebben dit hotel geboekt via Booking.com en hier lees je niks over. Ook op andere sites lees je hier ook niks over. Alleen in wat beoordelingen. Echter zagen wij dat pas nadat we geboekt hadden voor 3 dagen. Ik heb hierover geklaagd bij de receptie en zij gaf aan dat de Hotelmanager emails had verzonden naar meerdere booking-sites dat de enige lift die ze hebben stuk is. Als je met een auto aankomt bij het hotel is er een parkeerterrein naast het hotel, maar je moet daar wel 4 dollar per uur betalen.

    The working staff in Hotel Astor are very friendly, the room was nice and comfortable. Excellent bed, clean bathroom. We had a Livingroom and separate bedroom and bathroom. Breakfast was good enough to choose from. The noise from the air-conditioning, above the selling bathroom was a little bit loud it sounded like we were on a ferry, so at night we didn’t used it very much. You can walk in 5 minutes to the beach and nearby stores. There beautiful things to see in the neighborhood and nice restaurants as well, The Dinner on 11th street / Washington Ave has very good ribs and all kinds of homemade cooking. Het personeel in het hotel is erg vriendelijk en behulpzaam, de kamer was mooi en comfortabel. Goed bed en een schone badkamer. Het ontbijt was prima en voldoende keuze. Het geluid van de airconditioning was erg luid en de trillingen waren voelbaar in de badkamer, we hadden het idee dat we op een boot zaten. Je bent in 5 minuutjes lopen op het strand en aangelegen winkels. Er zijn mooi dingen in de directe omgeving en goede restaurants waaronder The Dinner on 11th street / Washington Ave Ze hebben er erg lekker spareribs en allerlei goede verse zelfbereide gerechten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    7,9
    Perfecte locatie, mooie kamers, airconditioning niet hotel waardig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • King Deluxe
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een mobiele airco in de kamer i.p.v. centraal geregelde airconditioning. Dit maakte 's nachts teveel geluid om mee te kunnen slapen.

    De locatie is geweldig, vlakbij het bekendste gedeelte van Ocean's drive

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    8,8
    Nice Art deco hotel in Miami. See you next year!"
    • Vakantiereis
    • Groep
    • King Deluxe
    • Verbleef 1 nacht

    Top hotel!

    Lekkere bedden, ruime kamer, gebruik van fietsen (hadden geluk dat we de fietsen twee dagen konden gebruiken), gratis strandbedden, welkomstdrankje! Na de cruise konden we onze koffers nog een paar uur gratis in het hotel achterlaten voordat we onze vlucht terug namen naar Europa! Hierdoor hadden we nog een leuke dag in Miami.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    8,3
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parkeerplaats

    Het ontbijt was heerlijk Kamer voldoende groot

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    6,7
    Fijne locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Foto’s veel ruimer en mooier dan wat je uiteindelijk krijgt.

    Fijne locatie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    7,1
    Prima hotel voor paar dagen Miami
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbreken van gordijn op de kamer. Waardoor vroeg wakker door het licht.

    Lokatie en schoon hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    5,4
    Geen ontbijt
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    prijs

    Geen ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    9,0
    Ontbijt met wafels, croissantjes en Starbucks koffie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt met wafels, croissantjes en Starbucks koffie. Ook locatie perfect met twee fietsen die tijdens ons verblijf constant beschikbaar waren

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    8,3
    Prima hotel goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt op een goede locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    7,9
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Deluxe
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    7,5
    Service personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service personeel

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    7,9
    We hadden een familiekamer geboekt voor 2 volwassenen en 1...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Alles op de badkamer lekte (kraan, douche, wc) en koelkast werkte niet. Doorgegeven en er kwam iemand kijken, maar meer dan kijken is er niet gebeurd. Het stoorde ons niet maar wel raar dat je zelf een borg van 50 dollar per dag moet betalen voor als iets stuk gaat, maar als er al iets stuk is wordt het niet gerepareerd.. Advies dat aan balie wordt gegeven klopt niet altijd (we vroegen of we met de bus naar Bayside konden, dit zou veeeel te ver en te ver lopen zijn, we moesten maar een taxi nemen. Toch maar naar de bushalte gelopen (50 m van hotel) en je bleek prima in 20 minuten met de bus tot pal voor Bayside te raken.

    We hadden een familiekamer geboekt voor 2 volwassenen en 1 kind (dit was goedkoper dan een 3 persoonskamer?!) en dit was erg ruim. Goede bedden. Zeer rustig (achterkant van hotel, geen enkel straatlawaai). Slechts 2 blokken gelegen van de zee en Oceans Drive. Gratis strandhanddoeken te leen, koffiefaciliteiten op kamer.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    8,3
    Bediending en vriendelijkheid van het personeel, ligging is...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Parkeren kost $32 per dag, via Valet Parking. Ontbijt is lekker, maar prijzig.

    Bediending en vriendelijkheid van het personeel, ligging is dichtbij de Ocean Boulevard. Perfecte Wifi met eigen router in iedere kamer.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    7,9
    Uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Controleer achteraf je afschriften bij dit hotel!!! Bij ons werd twee keer het bedrag afgeschreven (4 nachten ipv 2) en daardoor ook twee keer een reservering gedaan op je creditcard.

    Uitstekende locatie

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    5,0
    Het bed viel mee en dat was zowat alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer: badkamer viel tegen, weinig fraai uitzicht vanuit de kamer. Zeer mager ontbijt zonder afwisseling, dagelijks keuze uit geroosterd brood (4 sneetjes) of 1 croisant met gelei. Deur van badkamer kon niet dicht.

    Het bed viel mee en dat was zowat alles

  • Beoordeeld op: 4 maart 2016

    8,3
    Kamer en staff
    • Zakenreis
    • Stel

    Kamer en staff

  • Beoordeeld op: 14 november 2015

    7,5
    Supersnel internet :-)
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Lawaai airco

    Supersnel internet :-)

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    7,1
    Prima locatie, supersnel internet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Lawaaiige airco

    Prima locatie, supersnel internet.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,2
    Enorme kamer met grote comfortabele bedden op 3 blokken van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Enorme kamer met grote comfortabele bedden op 3 blokken van het strand.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,9
    De Locatie, het vriendelijk personeel, mooi art deco hotel
    • Vakantiereis
    • Groep

    De Locatie, het vriendelijk personeel, mooi art deco hotel

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: