Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The D Las Vegas 3-sterren

301 East Fremont Street, Las Vegas, NV 89101, Verenigde Staten

#90 van de 193 hotels in Las Vegas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2064 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    7,9
    Goede prijs-kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik iets moet noemen dan zou het zwembad groter mogen. Ligging van zwembad ook niet ideaal.

    Goede prijs-kwaliteit. Scheelt veel als je niet in het weekend boekt. Grote, schone kamer. Direct aan fremont street.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    5,4
    luidruchtig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Speciale Aanbieding - Deluxe Kamer (Geen Resorttoeslag)
    • Verbleef 1 nacht

    op Freemont treet wordt keihard(!) muziek gespeeld, ook als de band niet speelt. Freemont street is 's nachts ordinair, anders dan de Strip Hiervan moet je meegenieten als je 's nachts wil slapen, hopeloos dus.

    parkeren bij The D was gratis, midden op Freemont street. Dichtbij McCarran. Voor de prijs redelijke/prima kamers.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    9,6
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    We zaten op de 10e verdieping. De kinderen zaten aan de kant van Fremontstreet en hadden wel last van het lawaai.

    Gratis parking. Zeer ruime kamers. Goede wifi. Badkamer ok. Fremontstreet is een leuke straat om te bezoeken. Er is een bus vlakbij die je zo naar de strip brengt (je kan een pas kopen voor 2u, 24u of 48u) en we hebben er meermaals gebruik van gemaakt. De premium outlet store is net op wandelafstand.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,1
    Zeer goed MAAR
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie noch frigo op kamer/ extra 100$ borg en meer dan $65 hotel belastingen die plots bovenop de rekening komen, prijs dranken

    Ligging, service, ontbijt (ondanks bv $4 extra als je koffie neemt), liftsysteem

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    8,3
    Prima verblijf voor weing geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie grote schone kamer. Ligging direct aan de Fremont, wel tot 02.00 uur in de nacht muziek van Fremont Street maar dat kun je verwachten als je zo dicht bij Fremont zit. Wij bleven toch tot het eind bij de live-muziek dus geen last van de herrie gehad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    6,7
    Mooi hotel, slechte connectie tussen booking.com en hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Booking.com heeft geen contact met het hotel over het type bed. Wij hadden een groot tweepersoonsbed geboekt, helaas wist het hotel van niets en moesten wij 15 dollar extra betalen om zo'n bed te krijgen. Niet erg netjes.

    Leuke locatie, schoon en mooie kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    8,8
    Wij betaalden geen parkeerkosten en geen resortfee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Deluxe Kamer (Geen Resorttoeslag)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alsnog veel lawaai van buiten

    Wij betaalden geen parkeerkosten en geen resortfee. Hierdoor was dit hotel erg goedkoop. Goede bedden en een heerlijke douche.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Restaurant was klasse. Lekker gegeten. Goede bediening. Grote kamers, schoon en lekker geslapen. Gratis koffie bonnen en korting restaurant. Fantastische locatie op de Fremontstreet. Moderne liften. Heel veel sfeer in de casino. Gratis parkeren in de Parkeergarage. De prijs kwaliteit verhouding was top.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,5
    Prettig hotel in Downtown Vegas.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Deluxe Kamer (Geen Resorttoeslag)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de 5e verdieping heb je last van het geluid mocht je daar niet tegen kunnen probeer dan zo hoog mogelijk te komen.

    Ruime kamer, goed bed en lekkere douche.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    8,8
    Mooie grote kamer op een Freemont Street
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zoals reeds gezegd, locatie kan een voor- als nadeel zijn. Vroeg gaan slapen lukt enkel met oordopjes. Je kan niet een hotel boeken op Freemont en dan zagen over het nachtlawaai hé

    Mooie grote kamer met prachtige badkamer Hotel ligt op Freemont Street (wat een voor- en een nadeel kan zijn qua nachtlawaai) Alles aanwezig voor een zotte avond

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    9,6
    Bijna perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast op de kamer, luidruchtige maar goed werkende airco.

    Gratis parkeren, uitgang direct aan het gezellige Fremont Street, bus stop naar The Strip om de hoek. Kamer zelf was fantastisch met veel ruimte, goed uitzicht en heerlijke douche. Wij hadden geen last van de herrie op Fremont Street. Heerlijke bedden waardoor wij door onze wekker zijn geslapen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Op gehorige kamer na, een erg fijn hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg fijn hotel op een goede locatie in Downtown Las Vegas (Fremont Street). Hotel is niet duur en alles ziet er netjes, schoon en strak uit. Het enige nadeel voor ons was het feit dat de kamers nogal gehorig waren; de muziek vanuit Fremont Street was nogal luid te horen terwijl we in bed lagen...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    10
    Geweldige service en heerlijke kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid s'avonds, maar ja, je zit wel pal op Fremont, het was het waard!!

    Geweldige prijs kwaliteit verhouding, super kamer lekkere bedden en een heerlijke douche, jammer dat we weer verder gingen😀

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    7,1
    De locatie is perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Speciale Aanbieding - Deluxe Kamer (Geen Resorttoeslag)
    • Verbleef 2 nachten

    Als je een kamer aan de kant van Fremont Street hebt dan heb je veel overlast van de muziek die daar s'avonds wordt gedraaid.

    De locatie is perfect. Je stapt zo uit op Fremont Street. Als je naar Las Vegas gaat om te feesten dan is dit de perfecte locatie. Er is geen ontbijt bij het hotel maar schuin tegenover het hotel zit een Denny's waar je heerlijk kan ontbijten.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    9,2
    Sfeer en kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Speciale Aanbieding - Deluxe Kamer (Geen Resorttoeslag)
    • Verbleef 2 nachten

    Liften, raar systeem. Als je gaat, zorg dat je zo laag mogelijk zit in het pand. Anders duurt het soms 10min voordat je op je kamer bent.

    Sfeer en kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    8,3
    Goed verblijf midden in het uitgaansgebied.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Deluxe Kamer (Geen Resorttoeslag)
    • Verbleef 3 nachten

    Koelkast, magnetron en koffiezetter niet standaard, alleen bij upgrade.

    De ligging midden op Fremontstreet is perfect. De kamer is ruim en de badkomer nieuw, modern en van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    10
    Heel schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Deluxe Kamer (Geen Resorttoeslag)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schone kamers, heerlijke bedden, goeie douche

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    8,8
    Comfortabel hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten was behoorlijk prijzig (maar ja, dat is alles in Vegas...). Personeel beetje on Amerikaans zakelijk

    Hele comfortabele en schone kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    Mooie kamers, veel comfort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie kamers, veel comfort. Direct aan oude strip.. veel leuker dan de nieuwe Strip

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,5
    ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Deluxe Kamer (Geen Resorttoeslag)
    • Verbleef 6 nachten

    geluid airco

    ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,1
    Goed te doen voor een paar dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie vlakbij Fremontstreet was geweldig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    8,3
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Boeking was niet conform geboekte bv kregenrookkamer en king ipv queensize bed

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Deluxe Kamer (Geen Resorttoeslag)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel herrie van Freemontstreet!

    Snelle incheck!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,1
    Leuke plek in het oude Las Vegas.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuke plek in het oude Las Vegas.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,5
    Moge niet klagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op zaterdag te veel lawaai door jongere gasten maar OK na 12 Pm, wij waren moe van de reis en zijn vroeg gaan slapen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    6,7
    Goed voor een paar dagen feesten
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Speciale Aanbieding - Deluxe Kamer (Geen Resorttoeslag)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beneden stinkt het als een malle

    Locatie is midden op fremont street

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    10
    Het hypermoderne hotel, grote kamer, luxueus , groot...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsisolatie!

    Het hypermoderne hotel, grote kamer, luxueus , groot comfortabel bed

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    6,7
    Mooie, ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We vroegen naar een rustige kamer en dit was mogelijk tegen een kleine vergoeding (upgrade). Nou, mooi niet. De Fremont Street Experience is luid en je hoort alles! Zelfs door de oordoppen heen, wat een kabaal, Dit ging tot ongeveer 3 uur snachts door. Ga je stappen tot laat, dan is dit hotel perfect. Wil je ook nog slapen, dan ben je de klos. Zou er om die reden nooit meer slapen. Er lopen een hoop 'shabby' types door de gangen, maar ja...het is Vegas.

    Mooie, ruime kamers. Erg fijne (stort) douche en zeer goed werkende wi-fi. Het hotel ligt midden in de actie en dat is waar de meeste mensen voor komen in Vegas. De valet parking is fijn.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    6,7
    Ligging in Las Vegas (midden Fremont Street).
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er is een verbouwing gaande met veel geluidsoverlast. Geen koelkast/koffiemaker op de kamer.

    Ligging in Las Vegas (midden Fremont Street). Parkeren.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    6,7
    Zeer schone ruime kamers met moderne luxe badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onbehulpzaam personeel en 5 km van de strip

    Zeer schone ruime kamers met moderne luxe badkamer

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    7,1
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijkheid personeel. Lawaaierige airco.

    De ligging. Ruime kamer.

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    10
    Gewoon prachtig hotel bij Fremont street, The strip is...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gewoon prachtig hotel bij Fremont street, The strip is makkelijk bereikbaar met de bus. Top hotel

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: