Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Jane 2-sterren

113 Jane Street, Greenwich Village, New York, NY 10014, Verenigde Staten

#282 van de 420 hotels in New York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2910 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    8,8
    Fijne buurt, fijn hotel!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was echt heel klein, maar dat wist ik natuurlijk wel toen ik boekte. Één van de douches had rioleringsproblemen. Erg gehorig.

    De kamer rook lekker fris en in het hotel was over alles nagedacht (leenfietsen, leen-iPad).

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2018

    8,3
    Goede uitvalsbasis, feest voor het oog.
    • Groep
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco op de kamer was lawaaig maar wel nodig. De springveer matrassen liggen goed maar zijn hard.

    Een prachtig hotel in een mooie wijk. Prima afstand van de metro (10 min lopen) en een goed uitgangspunt om NY te verkennen. Zeer behulpzaam en aardig personeel. Onze hut met stapelbed was nostalgisch, super cute en efficient ingedeeld (lades onder het bed). Er stonden flessen kraanwater op de kamer, heel fijn. Er is een restaurant beneden, je kunt er bv een simpel ontbijt kopen. Het delen van de bathrooms kun je als nadeel ervaren, maar ging heel prima. 3 douches en 3 toiletten voor de hele verdieping. Tip: Ga bv 's avonds douchen; plek genoeg.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    8,3
    Kleine maar comfortabele kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine maar comfortabele kamer. Had een ventilator en airconditioning wat in augustus zeker van toegevoegde waarde is. Gedeelde douche was schoon en van goede kwaliteit. Had reviews over bed wantsen gelezen maar zelf na grondig zoeken daar geen tekenen van gevonden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    6,3
    goed hotel in prima buurt
    • Individuele reiziger
    • Kapiteinshut met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    duur hotel, airco werkte niet goed, had een erg warme kamer heren achter de desk waren zeer stug, heren die verder rondliepen waren veel behulpzamer

    prima kamer, leuke rooftopbar, leuk restaurant op de begane vloer waar je tot laat nog kon eten, de gratis fiets (jammer dat ik op 4km van het hotel een lekke band kreeg, dat was een eind lopen), taxi naar JFK werd geregeld, hotel staat in leuke omgeving, vlak bij de High Line, SoHo en Chelsea Market

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,1
    gratis prima fietsen die door vriendelijk personeel om maat...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    de stapelbedkamers zijn echt piepklein, neem alleen handbagage mee en kom er alleen op te slapen. wel voorzien van slippers en badjas.

    gratis prima fietsen die door vriendelijk personeel om maat wordt ingesteld, captains room was super mooi met uitzicht o het vrijheidsbeeld in de verte. lokatie langs de Hudson en bij het fietspad voortreffelijk, prima ook voor een wandeling langs de Hudson. Metro wel wat verder lopen, 10 min. Maar wij deden alles met 4 puberkinderen op de fiets! 10 min naar het WTC fietsen, lopen naar Highline park 2 minuten!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    8,8
    Super vriendelijk personeel, je wordt heel goed geholpen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    De Bunk Bed Cabin (kamer met stapelbed) is wel zéér klein. Voor jongeren is deze kamer wel aan te raden, maar is niet aan te raden aan personen die 's avonds graag op hun kamer vertoeven. Op deze kamer is er ook geen mogelijkheid om kleren op te hangen of weg te leggen.

    Super vriendelijk personeel, je wordt heel goed geholpen! Kamer en badkamer zijn zeer proper. Het restaurant is heel gezellig en biedt een heerlijk ontbijt aan. Het hotel ligt op een perfecte locatie, nl. in een iets rustigere omgeving, dicht bij 'the highline' en op 4 minuten wandelafstand tot de metro.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    6,7
    Het voldoet voor een nachte slapen, locatie is geweldig,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn wel erg klein en de airco is ontzettend lawaaierig. In het weekeind zit er een club in de kelder, deze deelt het entree met het hotel - als je laat aankomt is dat even vechten met de mensen in de wachtrij.

    Het voldoet voor een nachte slapen, locatie is geweldig, grappig trein/boot sfeertje

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    4,2
    Het enige goede aan het hotel vonden wij de ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een hut met stapelbed. Heel erg klein en bijna niet te doen met de bagage die je mee hebt. Gedeelde badkamer is niet altijd praktisch/fris. Geen probleem, maar ook voor dit hotel betaal je de hoofdprijs. Personeel is ongemotiveerd en het interieur is in slechte staat.

    Het enige goede aan het hotel vonden wij de ligging. Chelsea is een leuke wijk. Een paar stappen het hotel uit en je staat naast de Hudson. Dicht bij Penn station en ook niet ver van de zuidkant.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,1
    Hip hotel met enkele minpuntjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne gedeelde badkamer was niet altijd optimaal. Alhoewel er vermeld wordt dat de kamers met stapelbed klein zijn was de maat hiervan onvoorstelbaar. Moeilijk om met 2 personen de koffers op te bergen en nog vlot te kunnen bewegen in de kamer.

    Leuke sfeer door de aparte inrichting. Bovendien gelegen op een top locatie in een hippe buurt. Ook is de metro in nabijheid om alle highlights van de city goed te kunnen bereiken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,9
    Gezellig hotel op toplocatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Als je het prima vindt om in een hele kleine ruimte te overnachten en niet veel bagage hebt, dan zijn de kamertjes met stapelbedden geweldig! De kamertjes zijn voorzien van prima airco, en een kleine TV bij ieder bed. De gezamenlijke badkamer en toiletten zijn steeds picobello schoon. Het hele hotel heeft een geweldige historische uitstraling. Het personeel is bijzonder vriendelijk en gastvrij. Je kunt als ontbijt een lekkere koffie met croissant bestellen, maar dat is dan wel erg duur. Beter op z'n New Yorks ontbijten met een hot pretzel langs de straat. De gratis fietsen zijn een aanrader om een tochtje door Manhattan te maken, met als hoogtepunt een ritje over de Brooklyn Bridge. De kamerprijs is voor onze begrippen erg hoog per vierkante meter, maar voor de fantastische locatie midden in Manhattan zeker niet, Metrostation is 10 minuten lopen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    5,8
    Een kleine kamer in een goeie buurt voor een goeie prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Ik heb kleine kamers meegemaakt, in bijvoorbeeld Tokyo, maar deze kamer is klein. Heel erg klein! Dat wist ik al toen ik de kamer ging boeken maar had niet verwacht dat het zo krap zou zijn. Omkleden in de kamer was elke dag een uitdaging.

    Locatie was erg goed, in een nette buurt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,1
    Prettig dat er handdoeken en een badjas aanwezig waren.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer waar ik in verbleef ( eenpersoonskamer) was niet koel te krijgen met warm weer en de ventilator was helaas erg geluidruchtig. Op voorhand lees je inderdaad dat de kamers vrij klein zijn. In het echt is dit ook echt zo. Je koffer kan je er net aan op de vloer open klappen. Blijft alleen geen ruimte meer over om te lopen. Het is te doen maar meer ter informatie

    Prettig dat er handdoeken en een badjas aanwezig waren. De douches waren schoon! Weinig tot geen geluid overlast van de bar boven of de buurt. Fijn dat je een fiets kan lenen en het personeel is erg vriendelijk. Leuk restaurant met goed eten aanwezig!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,9
    fantastische dagen. hotel heeft gratis fietsen, heerlijk door de wijk fietsen. metro is dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kapiteinshut met Eigen Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    je moet weten dat bepaalde kamers lawaaiig zijn, volgens mij hebben de ramen enkel glas.. vraag naar de meest stille kamers..of neem oordopjes mee, sowieso een aanrader in NY.

    Het was een bijzonder hotel, begin 20e eeuwse sfeer, antiek hotel, de kamers groter dan de meeste moderne hotels in NY. Hip en trendy restaurant/bar en gewild bij de dito inwoners! Gelegen in een van de leukste wijken.. Perfect werkende wifi in het hotel. Dichtbij heerlijk ontbijtrestaurantje Bubbies.. om de hoek! En Santina, heerlijk restaurant zit ook op loopafstand (tegenover Bubbies!)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    9,2
    Heerlijke plek om je avontuur te beginnen
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bunckrooms voor 2 zijn echt te klein. Voor 1 persoon prima. Dit komt met name door gebrek aan ruimte voor je tas of koffer. Bij de 1 p is dit wel geregeld. Verder een heerlijk hotel om te verblijven in een uitstekende wijk (meatpackdistrict) met op loopafstand leuke restaurantjes en barretjes. Pak oook de (gratis) fiets van het hotel. Fiets over het fietspad van 8th avenue uptown richting central park en terug over 5th avenue om te eindigen in Washington square park voor wat jazz en gezelligheid. Ps. De vrijdagen en zaterdagen is The Jane een vette hippe lounchbar.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    9,6
    Heerlijk hotel een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kapiteinshut met Eigen Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had gehoopt op een bad deze stond op de foto, maar niet in alle kamers aanwezig.

    Locatie was erg goed, leuke buurt en dicht bij de metro. Sfeervol hotel met vriendelijk behulpzaam personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    8,3
    Location, loved it!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Doucheruimte is klein, voor mij net te klein. Had het iets ruimer ingeschat. Voor mij als vrouw onhandig met haren wassen. Zet je slofjes buiten de douche en neem spullen zoals handdoek mee in plastic tas. - En ik had het koud ‘s nachts, zelfs met sokken, sportbroek en shirt aan. Zou fijn zijn extra dekbed optie te hebben in de koudere maanden.

    - Het bed sliep fijn. - De eenpersoonskamer was klein maar ik redde mij er prima. Aan beide zijden hingen haakjes. Dus ik had alles benodigd in tasjes gedaan en opgehangen, zodat ik de koffer verder bijna niet nodig had. - Badjas en slofjes waren ideaal. - In badkamer is er shampoo en doucheschuim en bij de wastafel is er zeep. - Had geen geluidsoverlast van de evenementen die door anderen wel genoemd werden. - Lift aanwezig - Goede locatie met veel leuke plekken op loopafstand. - Rooftop uitzicht

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    5,8
    De ligging beviel ons het meest.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte van de slaapkamers waren zeer klein. De bedden waren vreselijk. Je voelde iedere bedvering in je lichaam prikken.

    De ligging beviel ons het meest.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,5
    Heerlijke old-school hotel uit de jaren '20. Supervriendelijk personeel. Classy!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kapiteinshut met Eigen Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    De kleine afmetingen van de kamers, de kamers waren te warm en bedompt ondanks de airco. De geluidsoverlast van de ballroom van donderdag tot en met zondagnacht tot 04.00 uur. We konden wel van kamer wisselen toen we klaagden.

    'De locatie, het interieur van het hotel, het personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    8,3
    Prima prijs/kwaliteit verhouding, in leuke buurt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het weekend dreunde de bas van de discotheek, op de begane grond, tot laat door... Ik sliep op de 5e verdieping...🙄

    Het personeel was bijzonder aardig en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,0
    De ligging van Hotel The Jane is comfortabel en in een fijne...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het brandalarm ging onnodig midden in de nacht af door een schoonmaakproduct dat op dat moment gebruikt werd. Niet zo aangenaam als het 1u30 's nachts is.

    De ligging van Hotel The Jane is comfortabel en in een fijne buurt. Op zich waren er geen verrassingen. Je krijgt wat je leest in de beschrijving. De kamer was heel klein, maar je hebt alles wat nodig is. Het sanitair was altijd schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    6,7
    Hele goede locatie en betaalbaar, maar zou hem niet aanraden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hing een vieze geur in de kamer die ook met dagen het raam open niet verdween. De airco maakte veel herrie, waardoor je eigenlijk niet lekker kon slapen als hij aan stond. Het dakterras was meer dan de helft van de tijd niet toegankelijk ivm private feestjes. Er werd 50 euro per nacht aan borg op de CC gereserveerd.

    Locatie heel goed en betaalbaar voor NYC. Handige gratis fietsen en water op de kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,9
    Leuke inrichting en decor.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Liever airconditioning die ook aan kan wanneer je niet "thuis" bent. De kamer was klein en daardoor heel warm!

    Leuke inrichting en decor. Mooie grote badkamer (gedeeld en toch brandschoon!).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    9,6
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was geweldig. Alle faciliteiten waren aanwezig en de kamers zijn goed geisoleerd. We hoorden geen enkel geluid van het dakterras of de club onder het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,9
    Nice hotel in quiet beautiful area
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Formaat van de kamer is erg klein, 2.20x1.80m. Maar niet erg storend, je bent er bijna niet. Teveel te zien in de stad.

    Locatie is in een goede, rustige buurt. Dicht tegen drukke weg aan, maar merk je niets van op de kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    8,3
    Stijlvol overnachten op een historische plek en budgetproof.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is klein, je kan je koffer niet echt kwijt. Soort van bedstee. Wel geheel in piraten thema (bunk bed) Ik miste een afvalbakje.

    Compact, erg vriendelijk, alles op loopafstand (we zijn wel lopers 😉), design is goed doorgevoerd. Het mooiste schijnt het dakterras te zijn maar daar zijn we helaas niet aan toe gekomen. Je kan kosteloos fietsen lenen. Badkamer is gezamenlijk maar altijd warm water en nooit hoeven wachten en netjes met bodywash, shampoo en conditioner. In de kamer liggen handdoeken een badjas en slofslippers (kan er niet mee douchen). Beneden kan je ontbijten, simpel 2x bagel Cream cheese en wat drinken rond de 15 dollar excl tip.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    6,3
    Voor een bescheiden hotelprijs in NYC
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer gehorige kamers waardoor ik voortdurend wakker werd door het verkeer

    Niet duur voor New Yorkse begrippen. Mooi artistiek/ klassiek gebouw dat charme heeft. De kamer is weliswaar zeer klein en naar mijn mening alleen geschikt als je alleen bent.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    8,3
    The Jane is awesome
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was echt heel klein

    Het personeel ontzettend vriendelijk De stijl van het hotel is heel leuk, prachtig gestoffeerd Gedeelde badkamer was prima te doen geen wachttijden voor de douche Heerlijke regendouche Fantastische wijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    5,4
    New York is de moeite waard, dan neem je het verblijf op de koop toe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 7 nachten

    De kamer was zeer klein t.o.v. de prijs. Geen ruimte over. Het ontbijt was erg karig, alleen bagels, jam en koffie/thee. Na 3 nachten hebben we een grotere kamer gevraagd, erg duur.

    De locatie was mooi en goed, vlakbij de Hudson rivier. Ook het hotel qua gebouw zag er goed uit.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    6,7
    Goede locatie, zeer kleine kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn ongeveer 5 vierkante meter met een stapelbed. Je kunt je koffer niet binnen openen, en je kunt niet met z'n tweeën naast elkaar staan in de kamer.

    Goede locatie voor een redelijke prijs gedurende de kerstdagen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    5,8
    good enough, but noisy
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten

    veel lawaai op de gang 's nachts; lawaai van de feestjes op het gelijkvloers op do, vr en za-nacht; te weinig doucheruimte in verhouding tot het aantal kamers

    vrij proper voor de omvang van het hotel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    7,9
    Er hing een leuke sfeer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk vind ik de vloerbedekking en de stoffen lambrisering boven het bed niet zo hygiënisch. Er zouden ook meer toiletten en douches mogen zijn.

    Er hing een leuke sfeer. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het ligt op een fijne locatie. De gemeenschappelijke douches en toiletten waren steeds schoon. De kamers zijn "klein maar fijn". Prijs/kwaliteit is goed. Jammer dat café Gitane tijdelijk gesloten is.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    8,8
    De gratis fietsen en goede (gratis) wifi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kapiteinshut met Eigen Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Hotel heeft helaas geen ontbijtzaal meer, maar er zijn veel restaurantjes in de buurt voor ontbijt, lunch en diner

    De gratis fietsen en goede (gratis) wifi

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2018

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine slaapruimte

    Locatie

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2018

    8,3
    De sfeer, het personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer, het personeel

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,8
    Ideale uitvalsbasis tijdens mijn 10 daagse trip in New York!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 9 nachten

    Zeer tevreden over mijn verblijf hier! Alles voldeed aan mijn verwachtingen en ik zou het hotel zeker aanraden bij iedereen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    5,8
    Kamer 410 .
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer 410 ...bed veel te klein voor mij!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,9
    Leuke sfeer, schone kamers, volledig volgens verwachting...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuke sfeer, schone kamers, volledig volgens verwachting zoals op de foto's

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    7,9
    Leuke plek in de Village
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine kamer

    Lokatie en de sfeer van het gebouw en de gratis fietsen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    6,7
    Locatie en uitstraling hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kapiteinshut met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongeïnteresseerd personeel, vooral de bellboys hadden geen idee wat klantvriendelijkheid is. Bijna on Amerikaans.....

    Locatie en uitstraling hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    8,3
    Mooie entree.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine ramen in de kamers.

    Mooie entree. Vriendelijk personeel. Schoon sanitair.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,1
    gezellig bijzonder hotel met centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kapiteinshut met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    donkere kamers

    totale sfeerbeleving

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,1
    Zeer goed, aardige bediening
    • Stel
    • Kapiteinshut met Eigen Badkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Eerder verschonen handdoeken badkamer

    Dat we fietsen konden meenemen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,8
    Prachtig hotel met vriendelijk personeel op een mooie locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ziet er prachtig uit! De gratis fietsen waren top!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,3
    Lokatie prima en gratis fietsen is helemaal super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer met stapelbed en gedeelde badkamer was erg klein.

    Lokatie prima en gratis fietsen is helemaal super! Leuke buurt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,8
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel Schone badkamers Geweldige locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    8,3
    De inrichting en sfeer zijn fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting en sfeer zijn fantastisch!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,1
    De locatie is perfect!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene en het personeel was niet per se vriendelijk

    De locatie is perfect! Ook perfect als je alleen reist

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    6,7
    De ligging.
    • Stel
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bunker rooms zijn wel erg klein, maar wel schoon!

    De ligging.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    5,8
    De locatie is wel super
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kapiteinshut met Eigen Badkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming op de kamer niet regelbaar.

    De locatie is wel super

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    7,5
    Leuke sfeer. Goed gelegen om NY te verkennen. Alles heel netjes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers piepklein

    De ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    10
    Leuke sfeer en een fantastisch locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging was perfect Erg vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    8,8
    Z
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Perfecte locatie in Greenwich. De gedeelde badkamer was schoon. Elke dag nieuwe handdoeken en de badjas was perfect!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,9
    Top locatie, kleine praktische kamer, schone gedeelde badkamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een gedeelde ruimte dat je aan een tafel kunt zitten en lezen. Ipv dat alles op je bed moet.

    Zeer praktische kamer, schone gedeelde badkamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    De kamers waren een beetje klein maar wat verwacht je anders van NYC.

    Schone, comfortabele en goedkope kamers. Ook een perfecte locatie.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    5,8
    Goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De te kleine kamer.

    Het ontbijt was prima, Maar de kamer met stapelbed veel te klein voor 2 volwassen personen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    Goede prijs, super locatie en aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 9 nachten

    Prima personeel en ontzettend fijne locatie. Naast een mooie rivier. Het hotel is gelegen in een mooie wijk met genoeg eet en drink gelegenheden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,9
    toppie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers hadden iets groter gemogen

    Centrale ligging, sfeer en het lenen van fietsen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,5
    prima hotel voor deze prijs. leuke buurt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    restaurant

    heerlijk dakterras, fietsen die te huur zijn. Gedeelde badkamer is schoon en prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    8,8
    Super hotel op een geweldige locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed. De matras had wel wat zachter gekund.

    De locatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    7,5
    Capaciteit van het sanitair
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Capaciteit van het sanitair

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,1
    Locatie en sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie en sfeer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    5,4
    Bedden waren vreselijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren vreselijk! Vering van de matrassen voelbaar

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    6,3
    Buurt, dakterras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed en kamer

    Buurt, dakterras

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    6,7
    Leuk origineel hotel op n geweldige locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel n hele kleine kamer, n soort van kajuit;)

    De buurt!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,8
    Vooral de manier waarop de kamers waren ingedeeld was heel...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vooral de manier waarop de kamers waren ingedeeld was heel efficient en leuk met het thema van de scheepvaart.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    9,6
    De meewerkende houding van het personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kapiteinshut met Eigen Badkamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De meewerkende houding van het personeel!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    9,2
    Locatie was geweldig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standard huisje met gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van andere bezoekers op de gang

    Locatie was geweldig

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    8,3
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hut met Stapelbed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    6,7
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    veel lawaai, slechte raam- en muurisolatie, 1 lift dat ook door schoonmaak- en barpersoneel gebruikt wordt, waardoor het soms heel lang wachten was op de lift.

    Locatie. Vriendelijk personeel . Hotel heeft wel een charmante uitstraling, maar is een beetje 'run-down'

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    7,1
    Charmante plek met origineel interieur en mooie warme...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamertje met stapelbedden is wel heeeeel erg klein. Gelukkig hadden wij maar 1 koffer voor ons 2 en dan nog was her erg nipt. Gevoel van gebrek aan verse lucht midden in de nacht. Lawaaierige airco maar het kleine raampje kan ook open wil je zonder airco doen. Wij kwamen in de lente. Verouderde en naar schimmel ruikende tapijten in de hal en gangen. Geen gemeenschappelijke lounge of plekje om wat te zitten en kletsen buiten het café.

    Charmante plek met origineel interieur en mooie warme materialen. Kleine bootskajuiten of wat grotere kapteinshutten en erg comfortabele en zuiver sanitair. Tof eetcafé bij het hotel waar je ook ok kan ontbijten. Goeie sfeer en rustige lokatie in mooie hippe buurt met originele bakstenen gebouwen. High line park, Chelsea market en Whitney museum erg dichtbij.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    8,8
    Oud, nostalgisch-sfeervol gebouw, praktisch ingerichte,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vermoedelijk heeft het overigens zeer vriendelijke en bekwame kamermeisje toch niet kunnen weerstaan aan enkele dure toiletproducten ..

    Oud, nostalgisch-sfeervol gebouw, praktisch ingerichte, kleine maar nette kamer. Vriendelijk personeel, rustige locatie op de vijfde verdieping. Onderste verdiepingen zullen minder aan te raden zijn, gezien de feestelijke weekendavonden in de lounge op het gelijkvloers.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    6,3
    Het personeel ( echt super!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dat het echt een hele kleine kamer was ( had in ieder geval fijn geweest als er 2 stoelen hadden kunnen staan), daarnaast dat er van de 6 dagen dat wij er hebben geslapen 4 dagen feest was beneden op de bgg, daardoor hebben we tot zeker ca 04.00 uur muziek gebonk gehoord en wij sliepen op de 3de verdieping! We kregen wel oordoppen toen we erom vroegen dus het probleem is bekend!

    Het personeel ( echt super!!), de locatie vlak bij het centrum en metro en de gratis fietsen!.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    9,6
    Super vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer was klein maar wel heel gezellig..

    Super vriendelijk personeel! Ze helpen je met alles, niets is te veel. Pluspunten; gratis fietsverhuur, als het regent krijg je een paraplu...

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    8,8
    De locatie is ideaal, vrij rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nu de dollarkoers weer bijna gelijk aan de euro staat is alles wel weer vrij duur. 6$ voor een flesje bier

    De locatie is ideaal, vrij rustig. Erg goed bereikbaar en personeel staat altijd voor je klaar. Er waren gratis fietsen maar hier hebben wij geen gebruik van gemaakt.

  • Beoordeeld op: 26 juni 2015

    7,5
    Geweldige buurt, metro binnen 7 min lopen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Comfort van de kamers. Prehistorisch airco waardoor ik gebraden ben door de warmte. Echt niet meer van deze tijd en maakt slapen in een New Yorkse zomernacht behoorlijk moeilijk.

    Geweldige buurt, metro binnen 7 min lopen

Er zijn ook 41 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: