Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Mirage 4-sterren

3400 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas Strip, Las Vegas, NV 89109, Verenigde Staten

#65 van de 193 hotels in Las Vegas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 5264 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Betaald WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 70

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,9
    Vergane glorie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Uitzicht op de Vulkaan
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn inmiddels behoorlijk afgetrapt. De badkamer is echt aan vernieuwing toe. In de late avond kregen de buren overduidelijk hoerenbezoek waar we tot diep in de nacht van mee konden "genieten".

    The Mirage voldoet aan alle verwachtingen. Oud, duur, goede bedden en airco, centraal op de strip, mooi uitzicht. Als je budget iets groter is raden we the Bellagio aan!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    10
    Gaaf hotel op prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Communicatie van booking over extra bedden

    Prachtig hotel op fantastische locatie. We boekten de suite met 1 slaapkamer voor 4 personen ( let op, voor 4 personen geeft booking de optie suite met 1 slaapkamer maar hier moeten dan wel lossen bedden bijgeboekt worden achteraf bij het hotel zelf a $40 pppn !!!) Waanzinnige grote kamer , knoeperd van een badkamer met walk-in closet, uitzicht op strip, meerdere tv's...kortom droom van een kamer als je eens uit wilt/kunt pakken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    5,4
    tja voor een nacht en dan weer vlug verder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs/prestatie verhouding: matige kwaliteit/hoge prijzen. Complex is buiten de menselijke maat. geen koffie/koelkast op kamer. Extra betaling voor hoog gelegen kamer was overbodig

    Kamers matig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,3
    Goed hotel wanneer een centrale ligging belangrijk en casinohotel belangrijk is
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Resort King Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alleen interessant als je in een casino wilt slapen of een ligging op the strip essentieel is. Het hotel is namelijk extreem druk en massaal. Verder mag er nog overal gerookt worden behalve in de kamers wat best ranzig is.

    Goed casinohotel gelegen op "The Strip". Mooie uitvalsbasis om het drukste gebied van Las Vegas te verkennen. Ook een erg groot mooi zwembad aanwezig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,9
    Mooi hotel, fijn zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Stay Well Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel stoelen bij het zwembad worden onnodig bezet gehouden door handdoeken. Er zouden vaker en sneller handdoeken verwijderd moeten worden. Inchecken kan pas relatief laat. De Staywell App werkt niet en de Staywell kamer biedt weinig extra's ten opzichte van een normale kamer.

    De locatie op de strip, het zwembad, veel groen in het hotel en Casino. Staywell kamers op eigen verdieping (12e) en aparte rustige liften.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    9,6
    Ruime, schone kamer!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche.

    Ruime, schone kamer! Heerlijk bed en geen last van lawaai (scheelt dat we bewust voor een kamer ad achterkant hebben gekozen). Locatie ook top, midden op de strip! Met de parkeerkaart kun je in verschillende garages in LV parkeren ($12 per dag).

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,5
    De centraliteit van het hotel op de strip is top.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Resort King Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dat je voor de dierentuin van het hotel moest bij betalen, ze majken er zoveel publiciteit over en dan moet je dat ook nog eens betalen. Hebben we ook gedaan om de witte tijgers en leeuwen te zien . Moet zeggen dat het wel mooie beesten zijn.

    De centraliteit van het hotel op de strip is top. Restaurantjes in het hotel zijn heel lekker en het buffet is er volledig over . 20$ all you can eat en drinken. Het is het grootste buffet dat ik ooit zag in mijn leven . Alles is te verkrijgen , Mexicaans, Japans, Frans, Vlees, Vis , Sushi, Patiserie, enz enz ... Eigenlijk at ik maar 2 keer per dag omdat ik op de middag niet meer kon eten Het zwembad is fantastisch groot maar heel lawaaierig , maar ja is Las Vegas Fitness is ook top

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    4,6
    Geboekt op reputatie maar eerder teleurgesteld
    • Zakenreis
    • Stel
    • Resort King Torenkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie personeel, je voelt je niet echt een klant. Het draait alleen om geld en dat laten ze.ook voelen. Spijtig want gaat ten koste van de.beleving. Vegas was anders tien jaar terug

    Badkamer en ruimte slaapkamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,5
    Bijzonder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Resort King Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed te zacht. En als je zo'n grote kamer hebt kan je best de badkamer een slag groter maken zodat een aparte douche ipv douchen in bad mogelijk is. Uitzicht beroerd als je aan de achterkant zit (zeker als je niet zo heel hoog zit).

    Ruime kamer. Rust op de gangen. Prima hotel. Fantastische show van het Cirque du Soleil. Echt schitterend.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,9
    Fantastisch!en wij zouden vaker naar dit hotel terug gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Resort King Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het normale zwembad,je moet smorgens om 8:00 bij het zwembad zijn anders is er geen plek of je moet net iemand hebben die weg gaat.En geen parasols bij het grote zwembad,als je daar zit met 43gr dan is het veel te heet!

    Het ontbijt bij The Pantry en Het privezwembad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    8,8
    Super locatie op de strip!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Best Beschikbare Kamer - Per Nacht 2 Gratis Ontbijt- of Lunchbuffetten
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet heel erg schoon. Dat was vooral goed zichtbaar in de badkamer. Toen we aankwamen zagen we haren in het bad, tegen de muur en zelfs aan het plafond..

    Super locatie op de strip! Als je op de strip wilt zitten, dan kan het niet beter qua locatie. De hotelkamer was ruim en had een mooi uitzicht over de strip en het zwembad. Het zwembad was ook top. Genoeg bedjes! Het bed sliep heerlijk. En het buffet in het Cravings restaurant was ook lekker.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    8,3
    2 dagen in de hysterische drukte is meer dan genoeg. Vanuit the mirage kun je overal heen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is een koelkast, maar die mag niet voor eigen producten worden gebruikt. Hier staat zelfs een boete op.

    The mirage zit midden op de strip. Als je naar buiten loopt sta je midden in het centrum.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,9
    Heel comfortabel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Premium Kamer met Uitzicht - 2 Gratis Buffetten per Verblijf
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had de kamer met twee vouchers voor het buffet geboekt. Het eten was heel goed, maar de ambiance in Cravings was die van een vreetschuur met de airco op vriezen. Ik zou dit ondanks de goede kwaliteit van het eten en drinkbare wijn en bier bij de prijs inbegrepen afraden.

    Heerlijke comfortabele kamer. Prima locatie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    Fijne kamers, lekker zwembad, schoon en netjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Resort King Torenkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bij de eerste kamer werkte de douche en het doucheputje niet goed. Kan gebeuren, werd opgelost. Het achterlijke gedoe met de minibar is zonde.

    De tower kamers zijn een aanrader. Upgrade kost amper iets, maar je hebt een geweldig uitzicht en rust. De kamer is een beetje oudbollig, maar wel verzorgd. Zorg dat je wel een kamer hebt op de strip kant op zwembad kant. Kamers zijn schoon, WiFi goed. Zwembad is fijn en genoeg bedjes.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,3
    Klassiek Las Vegas Hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Resort Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Enkel de kleine kamer met beperkte badkamer.

    Klassiek Las Vegas Hotel. Kamer is in orde. Uitstekend buffet-restaurant. Prachtig zwembad. Prachtige show gezien van "Cirque du Soleil"- The Beatles Love. Hotel is goed gelegen op de strip: je kan veel andere prachtige hotels bezoeken. Als je kinderen hebt: passeer even langs "Circus Circus".

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,6
    Toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met uitzicht
    • Verbleef 2 nachten

    De ontbijtmogelijkheden zijn beperkt tot een buffet. Anderzijds: in de nabije omgeving zijn er voldoende alternatieven te vinden.

    Prachtige kamer met een leuk uitzicht over het zwembad en de strip.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    8,3
    Vriendelijk hotel, goede show en prima ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Resort Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Bij alle hotels in Las Vegas vinden wij de extra kosten zoals resort-fee (voor wifi, local calls, printen van boarding cards) een gelegaliseerde vorm van diefstal. Dat het massale fabrieken betreft waar je in de rij mag staan om in- en uit te checken en waar het niemand boeit of je er bent of niet wisten we gelukkig van tevoren. Anders waren we misschien nog wel diep geschokt geweest.

    Vriendelijk hotel, goede show en prima ligging. In tegenstelling tot dramahotels als New York-New York en Mandalay zien we hier een veel prettiger publiek en een aangenamer ontvangst. Mooi zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    9,6
    Zeer centraal gelegen comfortabel hotel.
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jamer dat de koelkast niet voor prive spullen gebruikt mag worden. Er staat zelfs een boete op. Bij het zwembad werd niet voldoende schoongemaakt, overal stonden plastic drinkbekers en blikjes.

    De kamer was heel comfortabel, superschoon en het bed was geweldig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,6
    Business en pleasure
    • Zakenreis
    • Groep
    • Resort King Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    Op de strip is alles duur. Ontbijten kost 30 dollar een biertje al gauw negen dollar enz enz... In het weekend is het hotel erg druk maar dat is het in heel Vegas..

    De locatie is subliem. Strak aan de strip. Het is een massaal hotel maar op de strip kan het nog veel erger. Het is welliswaar wat gedateerd maar nog steeds in prima staat. Veel faciliteiten als verschillende barretjes, restaurants enzovoorts

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,1
    De kamers zijn schoon en comfortabel, maar persoonlijk had...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Inchecken kan online, uitchecken ook. Allemaal hartstikke modern natuurlijk, maar op deze manier heb je helemaal geen persoonlijk contact meer met de medewerkers van het hotel. Dit terwijl je vaak juist tips kunnen geven over de omgeving. Het hotel is zoals (bijna) alle hotels in Las Vegas onmenselijk groot, een echte fabriek.

    De kamers zijn schoon en comfortabel, maar persoonlijk had ik ze nog wat luxer verwacht bij dit hotel. Locatie is top! Parkeren (zelf parkeren) voor $12 per nacht is voor Amerika en de locatie nog niet zo slecht.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    3,8
    Crap
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vergane glorie. 75 dollar aan onterechte cc charges en een klantenservice die niet reageert. Geen microwave om babyvoeding in op te warmen, wel een koelkast maar die kun je niet gebruiken omdat het vol staat met minibar meuk, wat je er niet uit mag halen, want dan zet het personeel alles er weer in en gooit jouw spullen weg. Badstop werkte niet.

    locatie was prima

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    10
    Ik wil niet meer gecensureerd worden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn commentaar wordt toch gecensureerd.

    Mijn vorige commentaar met betrekking op de Charriot inn in Glendale was niet erg positief over dit hotel.U hebt echter alleen het positieve commentaar op de site gezet.Jullie belazeren de kluit met zulke censuur.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    6,7
    mirage /oplichters
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Kamer met Uitzicht - 2 Gratis Buffetten per Verblijf
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel extra kosten bij het afrekenen. Wij hadden geboekt incl 2 x buffet. Daar wisten ze niets van en kregen deze ook niet. Gebruik nooit de telefoon op de kamer. Voor 2 korte gesprekken binnen usa moesten wij $80,00 betalen.

    Ligging

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    9,2
    Goed hotel op toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dit is een gigantisch groot hotel, het was wat zoeken eer we de juiste lift naar de verdieping van onze kamer vonden. Zwembad van het hotel is niet lang geopend (tot 17u) en was zelfs vroeger gesloten toen wij wilden zwemmen.

    Hotel ligt aan 'The Strip', dus toplocatie. Mooie kamer met zeer goed bed. Goede haardroger aanwezig. Verschillende restaurants en casino op de gelijkvloerse verdieping van hotel, evenals een uitstekende cocktailbar (rhumbar). Parkeren kan gemakkelijk in de parking van het hotel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    5,4
    Ligging aan the Strip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met uitzicht
    • Verbleef 2 nachten

    verouderd, geen plaats aan zwembad, te duur, eetgelegenheden te duur, verkeerde afrekening bleef zonder gevolg na klacht.

    Ligging aan the Strip

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    7,5
    Iconisch hotel met een zeer goede ligging op de strip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Run of House Kamer - 2 Gratis Buffetten per Verblijf
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel kan op sommige plekken een opknapbeurt gebruiken.

    Iconisch hotel met een zeer goede ligging op de strip.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,3
    Fijn hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Uitzicht op The Strip
    • Verbleef 1 nacht

    Schone kamers, vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    9,6
    Heerlijk uitzicht op de Strip en de vulkaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kleding rek op blouse op te hangen.

    Heerlijk uitzicht op de Strip en de vulkaan. Fantastisch bed, ruime kamers en een goed gevulde minibar.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    10
    minibar volledig gevuld.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Resort King Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    minibar volledig gevuld. Kan gebruikt voor eigen gebruik, eigen spullen, tegen te hoge kosten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,1
    Hotel is comfortabel als doorreis
    • Zakenreis
    • Stel
    • Resort Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    het lawaai van de casino en de drukte

    Ontbijt in de selfservice is zeer goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    8,3
    goed hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    speciale geur in de kamer te betalen voor dierenpark

    goede locatie grote kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    8,8
    Een aanrader !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Lawaai van de buren :( doordat kamers niet goed geïsoleerd zijn

    Ontbijt was super ! Ligging uitstekend !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    2,5
    niks
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Resort Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    de extra kosten die ze de klanten proberen aan te smeren

    niks

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    8,8
    Perfecte uitvalsbasis voor Las Vegas
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn groot, badkamer klein en redelijk verouderd.

    Goede kamers en perfecte ligging aan de Strip.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    10
    Geweldige ervaring door de combinatie van hotel, casino, entertainment!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Resort King Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Loopafstand naar de kamers, dit is echt een mega groot hotel waar je minuten loopt naar je kamer.

    Geweldige combinatie tussen hotel en entertainment.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    9,2
    Super locatie op strip
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overal tapijt ,beetje gedateerd en minder hygiënisch

    Locatie op de strip is uitstekend

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    9,6
    Klasse hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Locatie en faciliteiten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,8
    Leuk om gezien te hebben
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Resort Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg koud binnen

    Perfecte locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,3
    Goede locatie voor een goede prijs!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Locatie midden op de Strip. Gratis buffet bij reservering! Nette kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,1
    Prima voor Las Vegas!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Resort Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt inclusief.

    Goede kamer, goed geisoleerd, zeer centraal gelegen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waren wat dingen beschadigd in kamer zoals bijv stoel.

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    10
    Goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede ligging. Zeer verzorgd en proper

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,5
    comfortabel midden op de Strip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Best Beschikbare Kamer - Per Nacht 2 Gratis Ontbijt- of Lunchbuffetten
    • Verbleef 4 nachten

    de kamers zijn verouderd, en de badkamer is veel te klein, met een oud bad erin

    uitstekend buffet

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,2
    Fijn hotel om nog twee dagen van rondreis bij te komen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Resort King Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen in hotel voor eten en drinken! Het is erg massaal wat je wel kunt verwachten aan de Strip.

    Alle faciliteiten die je je maar kunt wensen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    10
    De luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met Uitzicht - 2 Gratis Buffetten per Verblijf
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles erg duur

    De luxe

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,9
    Prima verblijf gehad.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De accommodatie was zeer gunstig gelegen, alles was op loopafstand.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    8,8
    Heerlijk, super ligging en genieten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Resort Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    niks

    Heerlijk hotel! Zeer goede ligging, keurig verzorgd, kamers prima, genoeg aanbod aan horeca, personeel behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    3,8
    Gekkenhuis in grote hotels met lawaai en fruitautomaten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen restaurants: glas wijn $ 16,-, steak $ 56.- krankzinnig Dubbel espresso $ 10,-

    Shows in Las Vega!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 november 2016

    10
    Top hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Premium Kamer met Uitzicht - 2 Gratis Buffetten per Verblijf
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mini bar te duur.

    Locatie, heerlijk bed.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    7,1
    locatie was zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Beste Beschikbare Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    roken in het casino

    locatie was zeer goed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Standaart kamer was niet heel bijzonder. Badkamer is wat krap.

    Locatie. Mooi hotel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    9,6
    Wij hebben een upgrade genomen was echt perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Resort King Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij massaal

    Wij hebben een upgrade genomen was echt perfect

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    6,3
    Prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Resort King Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 maart 2016

    8,8
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen koelkast ( minibar mag niet leeggehaald worden) In een hotel als dit hoort geen douchegordijn te hangen maar mooie douchewand Deel restaurants erg vroeg gesloten Had meer verwacht voor het geld wat we betaald hebben ( ook in verhouding met de andere hotels op de strip)

    Zeer vriendelijk personeel. Ruime, schone kamer met kluisje. Grote badkamer. Genoeg eetgelegenheden in het hotel. Ligging fantastisch. Gratis parkeergelegenheid in nagelegen, overdekte garage. Groot casino. Ruim, tropisch ogend zwembad. Ruim aanbod van shows en activiteiten binnen hotel.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    9,6
    - Locatie is subliem
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Geen parasols aan zwembad - Lange afstanden door casino afleggen - Hoge prijzen voor consumpties

    - Locatie is subliem - Luxe en ruime kamer - Bed met fijn matras en kussens - Heerlijk zwembad

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    8,3
    The Mirage stelt niet teleur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bovenop het tarief geboekt via booking.com kwam ook nog een resort fee en taxes. Daardoor was de eindafrekening fors hoger dan verwacht.

    The Mirage stelt niet teleur. Geeft alle gelegenheid om Vegas te beleven en verblijf is uitstekend.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    8,3
    Het bed was fantastisch, heerlijk geslapen!
    • Vakantiereis
    • Stel

    We vonden haren in bed, bad en wc... Hadden we niet verwacht van een hotel als dit.

    Het bed was fantastisch, heerlijk geslapen! De kamer was ruim en het uitzicht prachtig.

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    7,5
    Prima hotel op een centrale locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel niet erg vriendelijk, slechte bewegwijzering in hotel (je moet het hele casino door om bij de liften te komen), de bare-pool was helaas dicht en het hotel is iets verouderd. Kortom prima, maar ik had van zo'n bekende naam meer verwacht.

    Prima hotel op een centrale locatie. Goede kamer en een mooi zwembad? Helaas waaide het erg, vooral bij het zwembad (raar) en was het ondanks de 23 graden te koud om bij het zwembad te liggen. Best zonde om dan € 29,- resort fee betaald te hebben.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2016

    9,6
    Gasten van het hotel moeten betalen voor de tuin met dieren
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gasten van het hotel moeten betalen voor de tuin met dieren

  • Beoordeeld op: 16 januari 2016

    8,8
    Ruime kamers niet te ver van het convention center.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zoals alle strip hotels : casino, casino, casino !

    Ruime kamers niet te ver van het convention center. Vlotte check in en valet parking. Fitness.

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    7,1
    Goede ligging op de strip en goed zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kraan bad hing los, roest in badkuip. Treurig uitzicht op beton.

    Goede ligging op de strip en goed zwembad.

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2015

    7,5
    de ligging van hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    prijzen van eten en drinken

    de ligging van hotel

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    8,3
    Mooie lokatie midden op de Strip.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen wifibereik op de kamer.

    Mooie lokatie midden op de Strip. Goede uitvalbasis voor avondwandeling in LA.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    8,8
    Het ontbijt buffet en het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt buffet en het zwembad.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    7,9
    Mooi zwembad, koele terrassen
    • Vakantiereis
    • Groep

    De procedures voor inchecken vergen veel tijd. Kamers na 15 uur nog niet gereed.

    Mooi zwembad, koele terrassen

  • Beoordeeld op: 10 juni 2015

    9,6
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Alles

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    7,9
    Zwembad en algemeene indruk hotel is overweldigend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te druk in restaurants je staat met pager te wachten soms wel 45 min.

    Zwembad en algemeene indruk hotel is overweldigend.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    7,5
    HOTEL ALGEMEEN
    • Vakantiereis
    • Stel

    slechte/(soms)geen verbinding wifi op de kamer

    HOTEL ALGEMEEN

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    7,1
    de ligging en de Love-show van Cirque du soleil
    • Vakantiereis
    • Stel

    Casino's was donker en klein

    de ligging en de Love-show van Cirque du soleil

  • Beoordeeld op: 21 maart 2015

    10
    Prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs kwaliteit

Er zijn ook 38 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 70

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van The Mirage

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: