Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Ridge on Sedona Golf Resort By Diamond Resorts 3-sterren

55 Sunridge Circle, Sedona, AZ 86351, Verenigde Staten

#32 van de 62 hotels in Sedona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 616 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    7,5
    Kamers waren schoon, groot, alles aanwezig wat we nodig...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Koelkast in de kamer maakte heel veel herrie. Je moet wel oppassen voor de acties. Ze proberen je te lokken en dan een appartement te verkopen. Wij hebben hier niet aan deelgenomen, maar andere mensen die hier samen met ons verbleven wel. Je krijgt dan een uitleg van 2 u en als je niet ingaat op hun aanbod verdwijnt alle (overdreven gladde) vriendelijkheid.

    Kamers waren schoon, groot, alles aanwezig wat we nodig hadden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    10
    Fijn ontvangst, super vriendelijke mensen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige minpuntje is dat het vijfde bed niet klaar stond, maar bij navraag, werd dit direct geregeld en stonden medewerkers nog eerder met het bed bij de kamerdeur, dan wij met onze tassen. Top geregeld dus!

    Fijn ontvangst, super vriendelijke mensen. Erg behulpzaam en attent. Fijne bedden en kamer en prima zwembad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    9,6
    Aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad wordt snel dicht gedaan bij kans op slecht weer.

    Erg mooie en ruime kamer met alle faciliteiten, keuken met volledige uitrusting. Prima badkamer etc. Prima uitvalsbasis om Sedona en omgeving te verkennen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,3
    Erg goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nog aardig eindje rijden naar Sedona zelf maar dat wisten we bij het boeken.

    Last minute geboekt toen we ons verblijf in Sedona met een nachtje wilden verlengen. Vergeleken met de hotelprijzen in downtown Sedona was dit resort goed betaalbaar. Prachtige kamer met alles erop en eraan. Leuk balkonnetje om 's ochtends je kopje koffie te drinken.

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    9,2
    Mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat aan de duurdere kant maar het resort op zich maakt dat wel goed

    Mooi zwembad Mooie omgeving Hot tub voor zowel kinderen als volwassenen Personeel Fitness Studio had alle faciliteiten die het moest hebben. De gelegenheid om zelf te bbq'en

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    8,3
    Ons appartement had een mooie ligging en was zeer comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ons appartement had een mooie ligging en was zeer comfortabel

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: