Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Shore Club 4-sterren

1901 Collins Avenue, Miami Beach, FL 33139, Verenigde Staten

#165 van de 390 hotels in Miami Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2099 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    9,6
    Super hotel, top locatie aan het strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen..

    Locatie dichtbij Lincoln Mall, Espanola Way en aan het strand. Kamer was heerlijk ruim, met balkon en ochtend zon! Goede fitness en mooi groot zwembad waar je baantjes kan trekken. Goede strand en zwembad service met strandbedden, parasols en handdoeken. Airco was heerlijk stil, werkte goed! Bij checkout kon de bagage worden opgeslagen en we konden nog bij de fitness gebruik maken van de douche! Ook een privé taxi naar airport voor 35usd werd geregeld.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,9
    We hebben het fijn gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Standaard extra kosten voor services, zoals handdoeken bij t zwembad, bedje etc, ook al maak je er geen gebruik van.

    Bed was heerlijk, badkamer mooi en origineel, personeel erg vriendelijk en deden hun best om het naar je zin te maken

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel was uitstekend: zeer vriendelijk personeel. De kamers waren prima, de hotelbar buiten was gezellig en mooi. Het strand was geweldig: dichtbij, goede service, lekkere drankjes op je strandbedje. Locatie van het hotel was goed, dichtbij de winkels, art deco district. Echt een aanrader!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    5,4
    Als je s'avonds bij de bar en op de loungebedden bij het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matig ontbijt voor $ 25!!

    Als je s'avonds bij de bar en op de loungebedden bij het zwembad wilt chillen is het echt super romantisch verlicht met honderden kaarsjes, maar de kamers zijn heel kil en ongezellig, beetje groot verschil in styling.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    9,6
    Geweldig hotel en voorzieningen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou niet weten wat er ontbreekt. Dit deel van Miami is prijzig maar dat weet je.

    Super modern hotel met zeer vriendelijk en attent personeel. Alles is aanwezig, ruime moderne kamers, royale badkamer. Ligging aan het strand en t.o.v winkels, etc.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    8,3
    Heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten en drinken bij het zwembad is erg duur. Dat resortkosten ($20 per dag) en prijs van parasol aan het strand ( $19) niet meteen bij de boeking erbij inbegrepen zijn.

    Ligging was goed, kon op loopafstand naar de winkels en ocean drive en ligt meteen aan het strand. Personeel erg vriendelijk. Mooie kamers met heerlijke bedden.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    4,2
    Absoluut het geld niet waard!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs kwaliteit verhouden was ver te zoeken. Het personeel was zeer ongeïnteresseerd tot bot aan toe op een paar uitzonderingen na. De kamer redelijk mooi maar zeker niet wat je verwacht voor het geld. Douche lekte enorm waarna de badkamer volledig onder water stond. Het "gratis" water wat ze aanbieden is eenmalig, net zoals de koffie die bij het het apparaat zit wordt niet meer aangevuld. Handdoeken aan het zwembad werden niet meer gegeven, aan het strand ook niet omdat ze op waren. Werden ook niet gegeven op het moment dat ze er wel waren. WiFi was erg traag en dat terwijl je hier $30,- per dag voor betaald. Allemaal voor service wat je opbsoluut NIET krijgt. Al met al zeker het geld niet waard en wij raden het ook zeker niet aan aan andere die de stad bezoeken.

    De ligging van het hotel is prima.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    7,1
    Plezant, zeer mooie promenade en aangenaam strand goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren 42$ per nacht.. Pas laatste nacht gezien.. Zij hebben zelf geen parkeer ruimte doch de auto's worden naar parkeertoren in 17th street gebracht waar het 20$ per 24 uur is en ze vragen 22$ voor de service.. Goede raad voor Miami beacher.. Ga in begin van Uw verlof , neem taxi je kan je daar verplaatsen met citibyc overal stallingen waar je een fiets kan nemen of achterlaten

    Veel blabla weinig boemboem... Heel simpel afgewerkt duur hotel.. Kamer precies net gemetseld en geplakt met fijn stof op de grond.. Maar south Miami beach daar moet je geweest zijn en ik denk dat andere hotels nog duurder zijn

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    6,7
    Zag er keurig uit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Usd 20 per dag voor het zwembad/strand. Dit was vooraf nog niet bekend.

    Zag er keurig uit. Jammer dat er geen balkon was.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    8,8
    Zeker een aanrader, goed prijs/kwaliteit voor Miami Beach te zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoge cash deposit als je geen creditcard hebt

    Moderne kamers Vriendelijk personeel Zeer sfeervolle tuin en lounge

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    9,2
    Locatie is ideaal en het personeel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het rommelige uitzicht op het dak.

    Locatie is ideaal en het personeel vriendelijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    9,6
    De tuin en de relaxte sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De tuin en de relaxte sfeer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    10
    Geweldig, vooral het restaurant personeel .
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ?

    Alles

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    7,9
    Goede locatie, op south beach
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aanvullende taksen waaronder ook resort tax doen de prijs van een overnachting aanzienlijk stijgen Beperkt aanbod ontbijt

    Goede locatie, op south beach Tof Zwembad

  • Beoordeeld op: 11 november 2015

    8,8
    We waren te vroeg voor de incheck dus onze kamer was nog...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We waren te vroeg voor de incheck dus onze kamer was nog niet klaar.....we kregen daardoor 'n upgrade! 'N suite met 2 badkamers, top geregeld. Heel vriendelijk personeel en ligging van hotel perfect. Zeker 'n aanrader!

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    9,2
    Dichtbij de restaurants en winkels, ligt aan het strand,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Inloggen gratis wifi was wat traag

    Dichtbij de restaurants en winkels, ligt aan het strand, groot zwembad, moderne kamer, betere prijs kwaliteits verhouding dan the south seas hotel en nagenoeg gelijke locatie.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2015

    8,5
    de vriendelijke persoon gerichte omgang van het personeel,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor mij geen probleem maar voor mijn man wel doorlopend en overal (harde muziek)

    de vriendelijke persoon gerichte omgang van het personeel, zelfs na een keer even aan de balie geweest te zijn voor toerist informatie, werd ik een paar uur daarna weer keurig met mijn naam aangesproken.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    3,8
    Vriendelijkheid personeel en locatie hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het eten en hygiene pool

    Vriendelijkheid personeel en locatie hotel

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    7,9
    service was top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    wij hadden een superior roem met kingsize bed geboekt, bij aankomst kregen we een normale kamer. voor hetzelfde geld.

    service was top.

  • Beoordeeld op: 25 april 2015

    7,5
    Locatie, zwembad en zee
    • Vakantiereis
    • Stel

    toiletten zijn minder en sommige zaken zijn slecht gerenoveerd

    Locatie, zwembad en zee

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    7,5
    Locatie aan het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi had slechte verbinding en de ligbedden op het strand zijn gatis maar een parasol kost 20 dollar.

    Locatie aan het strand.

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: