Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Signature at MGM 4-sterren

145 East Harmon Avenue, Las Vegas Strip, Las Vegas, NV 89109, Verenigde Staten

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2272 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Betaald WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    10
    Super hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer en Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer ruime suite met jacuzzi. Gratis valet parkeer service. Geen wachtrij bij het in checken. Zeer rustig hotel maar toch is de hectiek van de strip goed beloopbaar. Elke toren heeft zijn eigen zwembad, maar er kan ook gebruik gemaakt worden van het grote zwembad bij het MGM Grand hotel. Prima hotel om zelfs in Las Vegas tot rust te komen. Non gambling.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,2
    Heerlijkheid zelf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren wauw! we waren net verloofd en kregen een cornersuite. Dat was absoluut briljant. 2 badkamers, heerlijk bed genoeg mogelijkheden om je terug te trekken om je kamer. Zwembad was klein maar fijn, mocht ik terug gaan naar Las vegas staat dit hotel heel hoog op mijn lijstje.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,9
    Las Vegas is een ervaring....
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 1 nacht

    wel 10 min lopen van strip. Zwembad overvol met drinkende jongeren, harde muziek in zwembad. "s nachts veel last van klapperende deuren van andere kamers.

    mooie kamers, groot en schoon. Geen casino daardoor een stuk rustiger bij entree. Goed geregelde gratis parking, dag van vertrek ook nog van zwembad gebruik mogen gebruik maken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    9,6
    Een van de mooiste hotels in Vegas!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Niks.

    Erg mooi hotel met hele ruime kamers. Wij hadden een suite met keuken, woonkamer, twee badkamers en een grote slaapkamer. Prijs/kwaliteit zeker de moeite waard. Het hotel beschikt over een Starbucks, zwembad en jacuzzi's en ligt het niet in de drukte van de strip. Verder kun je via een overdekte gang naar MGM Grand lopen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    9,6
    Een luxe kamer aan een betaalbare prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 4 nachten

    Niets

    De ruime kamers zijn van alle comfort (kingsize bed, zithoek, bureau, zelfs keukentje, kluis) voorzien. In de badkamer twee wasbakken, een jacuzzi en een douche. Aparte WC.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    7,9
    Luxe hotel op 15 min lopen van de strip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was niet heel aardig. Parkeren onduidelijk aangegeven.

    We zaten in een gigantische suite. Was allemaal heel schoon, met een heel fijn bed. Er zijn 3 zwembaden waar je gebruik van mag maken.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    9,6
    Mooie, schone kamer (Pent House Suite)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Geen ontbijt Valet-service verplicht

    Mooie, schone kamer (Pent House Suite) Luxe badkamer met bubbelbad Goede geluidsisolatie Waanzinnig uitzicht, met name 's avonds Perfecte airco

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    De kamers waren echt geweldig. Ruim, mooi, schoon en van alles voorzien. Heerlijk bed!! Wij hadden een suite met een King bed. Wij komen graag nog eens terug.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2016

    8,8
    Uitstekend hotel voor bezoek aan Las Vegas
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Suite met Balkon - 50 USD Resortkrediet per Verblijf
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitrusting kitchenette was summier.

    Prijs kwaliteit uitstekend. Mooi, schoon appartement op goede locatie dicht bij de strip. Keuze uit een aantal zwembaden. Uitstekende bedden. We kregen een upgrade naar 2 kamer appartement voor een kleine meerprijs.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2016

    9,6
    Uitstekend hotel op perfecte plek met uitzicht op de Strip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Uitstekend hotel, behulpzaam personeel en een zeer ruime kamer (incl pantry) met prachtig uitzicht op de Strip. Het prettige aan dit hotel is dat het een non gambling, non smoking hotel is te midden van alle casino hotels. Op 2 minuten lopen bevindt zich de MGM Grand waar de Vegas gekte in al z'n pracht en praal losbarst.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    7,9
    Great location and use of MGM Grand pool; disappointing housekeeping.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite met Balkon - 50 USD Resortkrediet per Verblijf
    • Verbleef 3 nachten

    De housekeeping-kwaliteit valt tegen. We kregen standaard 2 handdoeken voor 4 mensen, moesten elke dag opnieuw bellen. Bij bezorging werd ook nog een fooi verwacht.

    Mooie locatie vlakbij de Las Vegas strip, maar niet de drukte van de casino-hotels. Bij dit hotel kan je gebruik maken van het mooie zwembad van MGM Grand. Afstanden zijn wel groot, dus neem de tijd om je te verplaatsen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    9,6
    Heerlijk hotel bij de Strip. Prima hotel en mooi uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Suite met Balkon - 50 USD Resortkrediet per Verblijf
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie locatie en belangrijk: geen casino. Hierdoor heerlijk rustig bij inchecken. Als je de dynamiek van het casino wilt zien loop je zo naar de MGM Grand.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    10
    Superhotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Suite met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we aankwamen was onze kamer nog niet klaar. Tegen kleine bijbetaling zaten we in de penthouse... Helemaal geweldig! Via gang loop je naar MGM Grand en ben je zo op de Strip. Fijn zwembad.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    9,6
    Lux verblijf passend bij de Las Vegas ervaring!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    S nachts om 1 uur nog goed en wel ontvangen door een enthousiaste beveiliger bij de poort. Zeer vriendelijke man. Daarna naar de receptie waar de gratis Vale Parking je auto wegzet en ervoor zorgt dat je bagage naar je kamer wordt gebracht. Wat een luxe! Onze kamer was al vergeven maar de dame bij de receptie gaf ons kosteloos een upgrade, dus geen probleem. Absolute aanrader, zeker ook gezien de locatie tov The Strip!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    8,8
    Mooie ruime suite, erg netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks!

    Mooie ruime suite, erg netjes. Rustig gelegen op loopafstand van de strip (via MGM hotel). Privé zwembad bij iedere toren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,9
    super fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De uitchecktijd was wat vroeg, 11 uur.

    Mooi hotel met heerlijk bubbelbad en ruime kamers.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    9,2
    Amazing !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met 1 Slaapkamer en Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mijn eerdere reactie is nog steeds van kracht: fantastisch !

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    5,4
    Niet speciaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptie wilde in eerste instantie een kleinere kamer geven dan dat wij geboekt hadden

    Valetparking was goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    10
    top locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer en Balkon
    • Verbleef 5 nachten

    de koelkast in de woonkamer maakte veel herrie

    top locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    9,6
    Mooie suites dicht bij strip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs ruim 200 dollar p.n.

    Ruime suite. Zeer schoon. Snelle check in. Gratis parkeren. Loopgang naar MGM Grand casino. Rookvrije omgeving.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    8,3
    Prima hotel op loopafstand van de Strip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had de kamer iets groter verwacht.

    Kamer was prima, geen casino, heerlijke badkamer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 september 2016

    8,3
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite met Balkon
    • Verbleef 5 nachten

    De kamers waren mooi en een super badkamer

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    9,6
    Ik kom veelvuldig in Vegas, signature heeft geen casino,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Ik kom veelvuldig in Vegas, signature heeft geen casino, geen wachtrijen bij in en uit checken , geen ellenlange wandelingen naar de kamer en als enige betaalbare kamers met balkon, super lokatie.

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    9,6
    Perfect alternatief voor strip hotels, geen lange incheck...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Perfect alternatief voor strip hotels, geen lange incheck rijen, geen drukte , geen casino, schitterende kamers met prachtig uitzicht. Toch gebruik kunnen maken van MGM faciliteiten dmv eindje lopen .

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2015

    9,6
    De luxueuze kamer en het uitzicht, ook de vriendelijkheid...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het verschil tussen de aangekondigde en de aangerekende prijs (allerlei taksen en bijkomende kosten)

    De luxueuze kamer en het uitzicht, ook de vriendelijkheid van het personeel waren de meest positieve zaken.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    9,2
    Vergeleken met de Trump vond ik dit hotel wel beter.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets....

    Vergeleken met de Trump vond ik dit hotel wel beter. Je kunt de rust opzoeken in de Signature hotel/zwembad. Maar ook de drukte van de MGM hotel/zwembad en alle voorzieningen.

  • Beoordeeld op: 11 maart 2016

    9,2
    Perfecte locatie vlak bij de strip.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Perfecte locatie vlak bij de strip. Geen casino beneden, dus een stuk rustiger en stiller.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    8,8
    Locatie, Uitzicht vanuit kamer, comfort kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beschikbaarheid bedjes zwembad, lange rij horeca

    Locatie, Uitzicht vanuit kamer, comfort kamer

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van The Signature at MGM

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: