Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Tropicana Las Vegas a DoubleTree by Hilton Hotel and Resort 4-sterren

3801 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas Strip, Las Vegas, NV 89109, Verenigde Staten

#128 van de 202 hotels in Las Vegas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1216 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    8,3
    De locatie was top ten opzichte van de strip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je betaald een behoorlijke prijs, het is wel erg comfortabel en het zwembad is top, maar bijvoorbeeld geen ontbijt. Zou voor dit geld wel mogen.

    De locatie was top ten opzichte van de strip

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,1
    Het parkeren verliep vlot.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het onthaal vond ik afstandelijk. Op zich geen probleem. We vroegen speciaal een kamer met zicht op de Strip maar door een zwarte grote reclameposter aan de buitenmuur (en dus ook de ramen), was het zicht beperkt. De poster was wel geperforeerd waardoor je wel kon kijken. Spijtig als je vooraf bereid was om meer te betalen speciaal voor het zicht. Ik loop graag op mijn blote voeten. Het tapijt voelde heel vettig aan en mijn voeten waren zwart na een tijdje... Spijtig. Is ons geval was het dus de prijs niet waard. Andere kamers kunnen misschien beter zijn.

    Het parkeren verliep vlot. Gemakkelijk als je net in een nieuwe stad toekomt. De ligging is zeker goed. Mooi ruim zwembad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    8,8
    Zeer leuke vakantie. Uitstekende prijs/kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad sluit om 17 uur en is te vroeg, zou minimaal 18 uur moeten zijn! Dagelijks hoor je mensen met tegenzin vertrekken van zwembad. Geen koelkast op de kamer (tenzij je de suite hebt).

    Uitstekende kamers en bedden. Geen al te druk zwembad. Goede prijs/kwaliteit.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    6,7
    Groot zwembad, goede ligging, goed bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had betaald voor een kamer met ontbijt maar bij het inchecken bleek plots dat het ontbijt gewoon een krediet van 22 dollar per persoon was om in een restaurant in het hotel te gaan eten, was niet zo vermeld op de site😒, de kamers zijn ook verouderd.

    Groot zwembad, goede ligging, goed bed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Booking.com heeft onjuiste info verstrekt waardoor onze dochter geen bed had, helaas neemt booking geen verantwoordelijkheid hiervoor maar geeft het hotel en ons de schuld. Kamer werd tussendoor niet schoongemaakt ondanks aangeven dat het nog niet gedaan was

    Zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,2
    Goede ligging en stille, nette kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Queen Kamer met 2 Queensize Bedden Deluxe
    • Verbleef 1 nacht

    Geen echte opmerkingen...

    De prijs/kwaliteit was wel goed. Mooie hotelkamer, alles netjes - al was het te zien dat de accommodatie al wat ouder was, door krassen in het bad - goede airco, stil in de hotelkamers, dus geen lawaaihinder van het casino of andere hotelgasten. Ligging is ook super, aan het begin van de Strip, zo kan je rustig heen en weer lopen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    4,6
    Om niet meer terug te keren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 Queensize Bedden - Roken
    • Verbleef 2 nachten

    Er was een probleem met mijn boeking via booking.com. Ze vonden mijn boeking niet. Achteraf bleek dat mijn voor- en achternaam omgewisseld waren. Vanuit het hotel was er maar weinig hulp. Ik moest zelf contact opnemen met booking.com. Mijn boeking was inclusief ontbijt. Zo niet bij het het hotel. Terug contact met booking.com moeten opnemen. Na enkele gesprekken over en weer zouden ze dit in orde brengen. Is uiteindelijk ook gebeurd. WIFI heel matig in het hotel. Per kamer kan je 3 toestellen inloggen. Dit ging niet al te vlot. Na enkele pogingen kreeg je enkel nog optie 24h aan $ 9.99. Met de helpdesk gebeld. Zou geen probleem zijn want dat wordt niet aangerekend. Stond toch op de rekening ! Na uitleg nieuwe rekening gekregen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    Goed verblijf. Alles in orde.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Queen Kamer met 2 Queensize Bedden Deluxe
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn in orde, maar beginnen toch wat verouderd te geraken - zeker de badkamer. Geen koelkast op de kamer was een tegenvaller. Aan het zwembad slechts een zeer beperkt aantal parasols aanwezig, terwijl het zwembad een groot deel van de dag in volle zon ligt. Dit is goed (in andere hotels vaak slechts enkele uren zon aan het zwembad), maar zonder parasols niet uit te houden in de namiddag.

    Degelijk hotel. Geen donkere, ouderwetse indruk als je het hotel en casino binnenkomt wat in sommige andere hotels wel het geval is. Nodige faciliteiten aanwezig. Fijn zwembad met steeds voldoende plaats. Gastvrij gevoel, terwijl we in andere hotels op de strip verbleven waar dit zeker niet het geval was.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,5
    Prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard King Kamer - Toegang voor Mensen met een Handicap
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen een kamer op de eerste verdieping bij de airco condensors waardoor we iets geluidsoverlast hadden.

    Prima locatie. Gratis parkeren.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    8,3
    Goed hotel , kan wel druk zijn bij receptie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Queen Kamer met 2 Queensize Bedden Deluxe
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Queensize bedden klein voor 2 personen !! Zwembad maar tot 18:00 open!!

    Top zwembad !!! Lekkere bedden !!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,1
    Ligging aan de strip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Zwembad sloot om 18u00, veel te vroeg, en het subtropisch deel was gesloten.

    Ligging aan de strip

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet heel veel eet opties

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    4,2
    Geen herhaling waard
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel - totaal niet vriendelijk Internet voorziening - drama!! Gesprekken met de receptie verliepen moeizaam

    Ligging van het hotel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,2
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    9,6
    5 min wandelen van de drukke strip, waardoor je 's...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen frigo/minibar in kamer

    5 min wandelen van de drukke strip, waardoor je 's nachts geen overlast of lawaai had, en je perfect kon slapen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    5,4
    Dankzij locatie en goed bed was het ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is gedateerd en oud, vieze vloerbedekking en vieze lucht

    Locatie en zwembad

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    7,5
    Fijn bed, ruime kamer, prima faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het casino was niet zo mooi

    Fijn bed, ruime kamer, prima faciliteiten.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    5,4
    Airco (werkt niet goed)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco (werkt niet goed)

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,5
    Ruime kamers, goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede kamers en vooral de bedden. Goed gelegen aan begin van de strip, je kunt dan meteen van beginaf doorlopen.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    8,8
    Locatie, zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kwamen om 23u pas aan maar konden deze nog niet in omdat de poetsvrouw deze nog aan het kuisen was.... wat als we zoals toegestane om 15u waren toegekomen? Wifi werkte zeer slehts de avond v aankomst, s morgens wel weer ok

    Locatie, zwembad

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    8,8
    Het hotel ligt op de grootste kruising van de strip to New...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij aankomst werd er 35 doller per persoon extra berekend voor het gebruik van de fitness ruimte en het zwembad en dat was niet van te voren vermeld. Beetje vervelend binnen komen, zeker wanneer de toelage verplicht is.

    Het hotel ligt op de grootste kruising van de strip to New York New York. Top locatie dus!

  • Beoordeeld op: 11 april 2015

    6,7
    Mooie ruime kamer voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    resort fee moeten betalen terwijl de wifi niet werkte, we incheckten om 22u (zwembad dus gesloten) en uit checkten om 6u s morgens. Rules are rules En ondanks dat ik hen vertelde dat het verblijf reeds betaald was ze mij toch nog eens dezelfde nacht hebben aangerekend ...

    Mooie ruime kamer voor een goede prijs

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    9,2
    mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    mooi zwembad vriendelijk personeel grote kamers gratis self-parking Goede rustige ligging op de Strip

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: