Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Gallivant Times Square 4-sterren

234 West 48th Street, New York, NY 10036, Verenigde Staten

#368 van de 415 hotels in New York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 6105 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    8,8
    Mooi hotel! Top ligging echt een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de schoonmaakster mn tandenborstel heeft laten vallen en de hele dag op zn kop in de douche lag gadverdamme..

    Ligging van het hotel is super naast times square

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    5,4
    Teleurstellend en te duur voor de kamer die wij gekregen hebben
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer op de foto werd veel groter afgebeeld dan degene die we in werkelijkheid gekregen hebben. Dit was amper een 2persoonskamer. De kamer was te klein waardoor amper ruimte was voor je bagage en om zelf te bewegen in de kamer. De badkamer was ook veel te klein. Wanneer je de badkamerdeur opende (met een stuk uit zodat deze open kon langs het toilet) mocht je daarna jezelf langs het toilet wringen om de deur dicht te krijgen. Het was er ook niet super hygienisch, de eerste dag lagen er etensresten onder onze lakens. Alsook werkte de douche 2 dagen niet naar behoren. De ene dag konden we enkel douchen met ijskoud water, de andere dag met heet water. Dit verblijf was echt een teleurstelling en helemaal niet zoals vermeld op de foto’s en beschrijving! Prijs/kwaliteit was dit echt niet in orde voor ons!

    De locatie is top! Vlak aan Times Square

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    5,4
    Leuke trip met mn dochter, jammer van de geluidsoverlast
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was op de derde verdieping, en keek precies uit op enkele grote uitlaatpijpen. Van airco, keukens, zoiets. Deze gaven continu een brommend geluid. Alsof er continu een afzuigkap aanstond in de kamer. Ook waren de bedden aan de korte kant (voor mijn 1,86m) al waren ze op zich goed van comfort.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    5,0
    Matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn elf nachten geweest. Nooit is er aandacht besteed door te groeten ect. Kamers zijn zeer stoffig en vloer ligt veel stofwolken Bedden half opgemaakt Haar in douche putje.

    Ligging van het hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,5
    Locatie was goed, kamers schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten

    Dat je 2 dollar moet betalen om je koffer op dag van vertrek achter te laten. De receptie, bij inchecken werd alleen de pas aangemaakt zonder verdere uitleg op welke verdieping de kamer zich bevond. Erg summier allemaal. Receptie, maar ook concierge, zijn niet heel vriendelijk, dat kan echt beter. Bedden (double room) zijn erg smal en kort.

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    8,8
    Perfecte Locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    De locatie was voor ons perfect! Om de hoek van Times Square, op Broadway (waar ik met 2 vriendinnen heen ging voor een concert) Personeel en manager ook erg vriendelijk en behulpzaam. Genoeg handdoeken en prima kamers!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,8
    Top verblijf midden in centrum (Times Square) van Manhattan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Herrie buiten in nacht. Maar dat is gebruikelijk in centrum van NYC.

    Familiekamer prima te doen met gezin van 5. 1e nacht last van herrie van airco’s buiten vlakbij onze kamer. Op ons verzoek een andere kamer gekregen 10 verdiepingen hoger. Probleem snel opgelost. Personeel deed niet moeilijk en was erg behulpzaam. Locatie vlakbij Times Square, ideaal ! In dezelfde straat gaf Bruce Springsteen elke avond een Broadway concert. Hem 3x gezien bij aankomst/vertrek, leuk !!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    7,9
    De liften !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De liften !!!!! 2 voor gasten 1 voor personeel maar die stapte net zo makkelijk in de gasten lift en andersom werd je direkt geattendeerd “personeellift “ ????

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten

    De bergruimte was een beetje aan de krappe krant voor een heel gezin. WiFi was op de kamer niet altijd even goed.

    De ligging is perfect. Om de hoek bij Times Square. Wij hadden met z'n vijven een familiekamer. Deze was erg ruim en mooi. De badkamer was modern en lekker groot, met een heerlijke douche. Het hotel is uitermate geschikt voor een verblijf in hartje New York en heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    5,4
    Hotel: matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 5 nachten

    De eerste kamer die we kregen (303) had buiten een geweldige airco die continu dreunde door de enkel-glas ramen. Het was een zeer kleine kamer en omwille van geluidoverlast een andere kamer gevraagd. Vervolgens kregen we een nieuwe kamer (324) aan de voorkant, wel op de zelfde verdieping en zelfs de baliemedewerker snapte dit niet ivm klacht over geluidsoverlast. Enige voordeel van de derde verdieping is dat het niet nodig is om de lift te gebruiken. Kamer was iets groter, uitzicht veel beter en lawaai minder maar zeker niet weg. De ventilatie van de douche werkte niet. Ramen zeer vies van buiten. De kamer toont veel slijtage. Gym is ondermaats.

    De lokatie is geweldig. Times square om de hoek en central park op een goede afstand. Dit is ook de reden waarom we dit hotel kozen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Prima, centraal gelegen, beetje herrie meer 3 dan 4 sterren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas ligt brandweer om de hoek en deze rukt regelmatig uit met veel sirenes. Badkamer en kamer zijn schoon. Afwerking ramen en vensterbanken zijn oud en zien er wat viezig uit. Er was geen klefingkast op de kamer. Ook geen haakjes om je kleding op te hangen dus je moet leven uit de koffer. Ik zou één van de fotoschilderijen vervangen door een spiegel en wat haken en kledinghangers ophangen.

    Locatie is top naast Times Square. 3 liften en amper wachttijd. Vriendelijke receptie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    5,4
    Slapen Kom blijkbaar niet in dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles. Kamer was Klein en zeer gehorig.

    Zeer gehorig. Prijs aangegeven op booking.com + belastingen kramen niet overeen met de te betalen Prijs. Bij het aangeven dat de kamer gehorig was ‘adviseerde’ de receptionist om een premium room te nemen. $250 voor 1 nacht is blijkbaar geen premium prijs.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    4,6
    Goede locatie; Slechte behandeling.....pas op je centjes.......
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ik moest zwaar onderhandelen om de geboekte en vooraf betaalde kamer toch te krijgen.. Het verzoek om de manager te spreken werd toegezegd maar niet nageleefd. Bij vertrek nog gevraagd of er nog kosten waren ; antwoord nee volledig vooruit betaald. Toch later op de credit card 13 USD belast en op email navraag van mij geen reactie..... Kortom schandalige service. Alles is daar gericht op geld en kennelijk alleen eenmalige toeristen dus is het woord " service" uit hun woordenboek geschrapt.

    lokatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,9
    goed hotel voor een verblijf van een week of minder voor mensen die veel buiten komen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 6 nachten

    kamers zijn niet echt geschikt voor 2 personen, iets betere isolatie (geluid) geen koelkastje, slechts 1 stoel aanwezig, soms veel lawaai op de gang

    praktische kamer met save, en badkamer voor 1 persoon in een 2 persoonskamer soms met een bureau, je kan gratis koffie zetten in je kamer, vlak bij de subway in 50str. als je van de luchthaven komt, veel meeneem zaken in de buurt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    10
    Goed hotel, volgende keer zouden we hier weer naar toe gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen.

    Schoon en van alle gemakken voorzien. Om de hoek van Timesquare en vlak bij metro station. In de straat restaurants en bakker. Koffie/thee op de kamer, USB-aansluiting voor opladen telefoon. Volgende keer boeken we weer dit hotel!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,8
    De centrale ligging was schitterend!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Queen Suite
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden werden dagelijks opgemaakt en de handdoeken werden regelmatig ververst, maar de hygiëne in de badkamer liet te wensen over.

    De centrale ligging was schitterend!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    7,1
    Kleine kamers, betaalde bagage-dropoff, locatie is super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn kleiner dan getoond in de foto's. Bed is klein. Bij vertrek moest je 2 dollar per bagage betalen als je gebruik wil maken van de bagage dropoff, dat heb ik nou nooit meegemaakt dat dit geen gratis service is.

    Locatie is super!!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    8,3
    Prima basis voor superweek New York
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    De buurt van Time Square is begrijpelijkerwijs 24/7 lawaaierig, zelfs op de 14de verdieping. Maar het ventilatiesysteem/airco maakt helaas ook veel geluid. Ondanks dit nadeel is het hotel aan te bevelen.

    Belangrijk voordeel bij dit hotel is de ligging: om de hoek bij Time Square. De bedden waren aangenaam, niet te hard, niet te zacht. De badkamer was klein maar modern en schoon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    9,6
    Super hotel in hartje Manhattan
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Familiekamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wifi was in onze kamer niet optimaal... maar he... je bent in NYC!!! En de badkamer was echt supergroot, maar de wastafel (1))...) en opbergruimte voor je toiletspullen voor 4 personen was dan weer minimaal.. Maar dan kun je mee leven hoor ! 😊

    De locatie is top; hartje Manhattan, Time Square just around the corner. Bedden goed; veel verschillende type kussens.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    6,7
    De bed was heel comfortabel, tv progammas waren supergoed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer viel tegen en de klimaat systeem viel tegen (dus extreem warm intestellen of extreem koud intestellen).

    De bed was heel comfortabel, tv progammas waren supergoed. Wifi was okay (iedere keer weer inloggen).

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    7,9
    Heel fijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De liften waren vaak druk bezet en sochtens moest je dus soms wel 10 min wachten, en we zaten op de 12e verdieping dus dat ga je ook niet elke keer lopen. En een koelkastje in de kamer zou wel fijn geweest zijn!

    De locatie was echt perfect! Alles was op loop afstand, veel ov mogelijkheden. En we hadden en fijn bed!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    7,1
    Locatie is top, op twee blokken van Times Square en vlakbij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afwerking van de kamer oogt goedkoop en verouderd. Oude deuren die niet in het scharnier passen, een rammelende en stokoude radiator die zelfs water lekte op een gegeven moment. Ook is van een ladenkast geen enkele lade goed passend en vallen ze vanzelf open.

    Locatie is top, op twee blokken van Times Square en vlakbij Restaurant Row

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    5,4
    De ligging is geweldig, op enkele tientallen meters van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Dit hotel is zijn sterren en score niet waard en is eigenlijk te duur voor wat het is. De kamer was proper en onderhouden, maar zeer klein - in het bijzonder de mini badkamer en het piepkleine bed. Hoewel het onderhoudspersoneel zeer vriendelijk was, kon niet hetzelfde gezegd worden van de dames en heren aan de receptie.

    De ligging is geweldig, op enkele tientallen meters van Times Square en in het midden van de stad zodat alles vlot bereikbaar is, zelfs te voet.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    3,3
    Gehorig & onhygiënisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na aankomst kregen we 3 verschillende kamers toegewezen die allemaal gebreken vertoonden. Uiteindelijk na meer dan 3 uur konden we terecht in de 4e kamer. Hier was helaas ook nog veel op aan te merken. De kamers zijn hoog nodig aan renovatie toe.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,9
    Perfecte locatie en goeie bedden!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een extra spiegel op de kamer ,niet enkel in de badkamer want klaarmaken smorgens met 2 vrouwen en 1 spiegel tja..😛( was een kamer voor 4 pers)

    Goeie bedden! In hartje new york dus locatie was top!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    5,4
    Locatie was top, Naast Times Square
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het hotel zelf viel nogal tegen, zeker voor de prijs die je betaald. Zeer kleine kamers. Je betaalt puur voor de locatie.

    Locatie was top, Naast Times Square

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,1
    Goede ligging maar kleine kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en het bed waren redelijk klein. In de badkamer zelf was ook niet veel plaats.

    Het hotel ligt op een goede locatie. Er zijn verschillende subway-stations in de buurt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,8
    geweldige locatie, slecht personeel, slechte hygiene
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    het personeel en de hygiene: het bed was opgemaakt met vies beddengoed. Op onze klacht werden de schouders opgehaald, housekeeping kwam erbij, en de bedden verschoond, maar moeizaam.

    de locatie is geweldig, de kamer oke.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    5,4
    Volgens ons is het hotel geen 4 sterren waardig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Onvriendelijk en personeel niet hulpvaardig, standaard kamer is geschikt voor 1 persoon, hygiëne van de toiletten in de lobby laat te wensen over. Geen microgolf en ijskast op de standaard kamer. Tijdelijk "stallen" van de bagage kost 2 dollar per reiskoffer.

    ligging, dichtbij Time Square en metro.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 6 nachten

    De ramen waren best wel vies van de buitenkant, veel uitzicht heb je niet. Stoffig onder het bed. Kleine dingen waren kapot, deurknop van de badkamer, etc.

    Wij verbleven 6 dagen in New York, het hotel was precies goed voor zes dagen. Je bent ook niet heel veel in je kamer, dit scheelt ook. De locatie is top, je zit binnen 1 min. op Times Square. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, als er iets was deden zij er direct wat aan.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,3
    Leuk hotel in New York
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedurende 3 dagen was er maar 1 lift beschikbaar dus soms wat lang wachten. Aangezien je op Times Square zit is hoor je altijd wel iets, maar dit zal in elke hotel zijn. Oordopjes zijn de oplossing!

    Uitstekende ligging, vriendelijk personeel, goed hotel voor een vakantie in New York. Snelle in-en uitcheck en duidelijke uitleg. Wel moet je geluk hebben met welke kamer je krijgt, er zijn verschillende mogelijkheden. Van zeer klein met klein bed tot ruime kamers met ruime bedden. Wij hadden een zeer kleine kamer, dit even gaan melden aan de receptie of we een groter bed konden krijgen en uiteindelijk na wat aandringen een grotere kamer gekregen. Top! Wel zeer aangename en zachte bedden om in te slapen (dit is een persoonlijke voorkeur) Elke dag propere en veel handdoeken. Koffie op de kamer aanwezig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    6,7
    Dringen in de piepkleine badkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Queen Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en vooral badkamer was wel erg klein voor 4 personen . Foto's op de site waren heel anders dan de kamer in werkelijkheid . Toch hadden we een prima verblijf. Je went aan de piepkleine badkamer en dan is het verder prima.

    Uitstekende locatie, Times Square was om de hoek! Kamer werd goed bijgehouden. Elke dag keurig netjes en elke dag allemaal schone handdoeken! Dat was lekker thuiskomen na een vermoeiende City dag!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 april 2017

    6,7
    Citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten

    Vriendelijkheid van het personeel aan het onthaal. Hygiëne in de kamer. Klimaatregeling in de kamer zorgde voor aanzienlijk veel lawaai. Schimmelvorming op de raam door gebrek aan ventilatie.

    Uitstekende locatie. Ligging kan quasi niet beter in NY. Vlakbij Time Square, Cental Park, winkels ... Hotel makkelijk te bereiken vanaf JFK met openbaar vervoer (metrohalte 8 Av 50 St). In de onmiddellijk omgeving voldoende mogelijkheden om te ontbijten.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    6,7
    Valt best mee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De info die we kregen van het personeel. Door foute info die we kregen aan de balie hadden we bijna onze terugvlucht gemist. Laat je door hen niet misleiden en boek zelf een taxi. Zij raadde ons een minibusje aan die stond te wachten voor het hotel, waarmee de rit naar de luchthaven 3 uur geduurd heeft, van hotel naar hotel.

    De locatie. Als je buiten komt ben je direct op time square en broadway. Alles vindbaar je in de buurt, restaurants, winkels, bars, musicals....

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    7,1
    Top locatie, prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trage gammele lift (we zaten op de 13e). Uitzicht op een ander gebouw bij een standaard kamer.

    Locatie is top. Dichtbij Times Square, Central Park en metro halte.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,5
    prima optie voor hartje new york, veel waar voor je geld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    matras te zacht, omgeschikt voor mensen met rugklachten. douche niet (snel) warm genoeg. ramen aan vervanging toe (ietwat gehorig en lasting open te krijgen)

    prijs kwaliteit en locatie. schone kamer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    6,3
    Hotel voldeed niet aan verwachting.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten

    Airco/verwarming functioneerde niet naar behoren. Kamer oncontroleerbaar warm! Wisseling van kamer bracht oplossing. Andere kamers hadden ook problemen met verwarming. Trage liften met te weinig capaciteit geven teveel wachttijd. Donkere gangen en donkere kamers.

    Vriendelijke staf. Goede locatie.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    8,8
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hebben met een fixe korting een dag van tevoren geboekt (-75%). Anders zou ik het te duur hebben gevonden.

    Prima kamer, modern, schoon en goed bed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    5,4
    Dichtbij Times Square
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten

    Let op: Bovenop de prijs die op booking.com wordt getoond komen nog bijkomende kosten. De foto's op de website zijn mooier dan het in werkelijkheid is.

    Mooie locatie op een steenworp afstand van Times Square

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    6,7
    Prijs kwaliteit hotel viel ons tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine kamer, geen stoel en haardroger aanwezig. Klein bed en badkamer. Dure kamer voor wat je krijgt. Ook moet je nog 15 euro urban verplichte fee per dag betalen voor wifi en fitnessruimte.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    5,4
    Foto's komen niet overeen met de daadwerkelijke kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene van kamers viel tegen. De kamers lijken totaal niet op de foto's die het hotel op de website laat zien. Navraag gedaan bij de receptie: de foto's laten de nieuwe kamers zien. Ik vind dit misleidend, het hotel moet dan ook foto's laten zien van de oude kamers op de website.

    Goede lokatie, 1 minuut lopen van Times Square.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    3,8
    De wifi werkt niet altijd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    De wifi werkt niet altijd. Verder was het poetspersoneel heel luidruchtig en vonden een kakkerlak terug in onze badkamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,5
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groote van de kamer. Erg klein

    De ligging

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,9
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krappe badkamer

    De locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    6,7
    Goede prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was klein.

    De locatie was goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,1
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed was een beetje te hard. De kamer was erg lawaaierig door het verkeer. Geen klerenkast

    Ruime kamer voor 1 persoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,6
    Gallivant is TOP.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 15 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verbouwgeluiden

    Vriendelijk en betrokken personeel Gaarne een kleinigheidje voor de overlast. Ik ben benieuwd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    10
    Prima kamers, top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Niks (eten niet geprobeerd)

    Prima kamers en elke dag goede schoonmaak! Locatie is top, om de hoek van Times Square.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,9
    Een schitterend verblijf in “the City that never sleeps.”
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    vooral straatzijde is s’nachts luidruchtig.

    Binnen loopafstand van alle beroemde “spots.”

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,1
    Locatie was geweldig vlakbij Times Square, alleen de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Locatie was geweldig vlakbij Times Square, alleen de kamer/douche waren erg klein voor 2 personen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,9
    Fijne bed om in te slapen, na een lang dagje NY
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne bed om in te slapen, na een lang dagje NY

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    7,9
    The gallivant in januari
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was wat klein. Het bed was vrij smal.

    De locatie was top! Om de hoek van Times square en voldoende metro stations in de buurt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    5,8
    Centrale ligging met probleem aan lft
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een van de lften was kapot en kon al de tijd dat wij er verbleven niet gerepareerd worden

    Centrale ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    8,8
    Prima hotel op een top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top locatie! Slechts 1 minuut lopen naar time square

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,9
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie, nette kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    6,3
    Kamer en badkamer Niet goed schoongemaakt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer en badkamer Niet goed schoongemaakt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    5,0
    Het hotel is matig maar wel op een hele goede plek voor een citytrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een aantal zeer onvriendelijke personeelsleden. De kamer was niet schoon. De deur sloot niet helemaal, ramen smerig

    De locatie is super

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    9,6
    Perfecte locatie om NYC te verkennen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten

    Super locatie We hadden een familie room with bunkbeds. Fantastisch!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    8,8
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Door de gekozen kleuren in de kamer en hal komt het geheel donker over

    Top locatie!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    6,7
    Geen koelkast op de kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast op de kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,5
    De locatie, Times square om de hoek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De standaard kamer (eigen keuze) is erg klein.

    De locatie, Times square om de hoek.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    6,3
    prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de fitnessruimte: door het ontbreken van de airco was het er erg vies en heet

    fijn dat ik een eenpersoonskamer kon boeken

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    7,0
    Goede locatie , hotel kamer daar ben je alleen om te slapen de rest van de dag ben je weg de stad in
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Gunstig gelegen precies wat we wilde .

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    8,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten

    douche water was niet echt heet

    Locatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    8,3
    Leuk hotel op super locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    kleine badkamer

    Op amper 500 m van Times Square, ideale ligging!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    5,8
    Het was ok niet meer niet minder.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was verouderd

    De locatie

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    8,3
    Prima hotel voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer iets lawaaierig

    Locatie, kamer is precies wat je nodig hebt voor een citytrip New York

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    5,0
    City trip New York
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid / correct antwoorden bijvoorbeeld bij bestellen van een taxi naar de luchthaven / geen connectie met hotel

    Douche

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    8,5
    De locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer Geschikt voor Mensen met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ze heel vroeg komen om u kamer te poetsen..

    De locatie was perfect. Alles was super dicht bij

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    5,0
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde kamers, zeer matige hygiene, heel lawaaierig,

    De locatie.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    9,6
    Aquarium
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaardkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aquarium

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    6,7
    Locatie is top, op minder dan 2 minuutjes lopen van times...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamers zijn aan de kleine kant, badkamer is ook erg klein. kamers worden niet al te goed schoongemaakt, veel stof onder de bedden. Geen minibar, echter zijn er op sommige verdiepingen machines voor frisdrank/water.

    Locatie is top, op minder dan 2 minuutjes lopen van times square. Alleen al voor de locatie zou ik hier nogmaals verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    8,8
    Ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Schoonmask. Bedden werden elke dag netjes opgemaakt en handdoeken waar nodig gewisseld. Rest werdt niet echt goed schoongemaakt.

    Ligging van het hotel. Letterlijk om de hoek van times square. En de atm in de hotellobby.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer onvriendelijk personeel, nooit geen 'Goeiedag' of voor een oplossing zorgen bij een probleem. Zeer luidruchtige kamers door enkele beglazing. Enorm vervelend getik in de muur waar wij meerder malen melding van gedaan hebben, maar geen oplossing. We hadden een kamer op een hogere verdieping gevraagd maar niet gekregen. Heel kleine badkamer, geen plaats op wastafel voor tandenborstel of ander materiaal te plaatsen. Je betaald voor de locatie, maar dat is het dan ook. Andere 'slechte' retenties kloppen jammer genoeg wel. We dachten dat het wel niet zo erg zou zijn maar het is wel zo...

    Locatie Propere kamers

  • Beoordeeld op: 30 maart 2016

    7,5
    De kamer zag er goed uit met een fijn bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De eerste dag hadden wij geen warm water in de douche, maar dit is meteen opgelost door er iemand naar te laten kijken en deze heeft het kunnen repareren. Verder was er gedurende 4 nachten midden in de nacht ineens heel veel herrie door werkzaamheden met een drilboor aan de weg waaraan het hotel ligt. Zo erg dat wij er niet van konden slapen en je elkaar bijna niet kon verstaan. In overleg met het hotel hebben wij toen een mooie ruime kamer gekregen aan de andere kant van het hotel wat top was en wij de overige nachten nog lekker hebben kunnen slapen. Het personeel was erg vriendelijk en zorgde meteen voor een goede oplossing.

    De kamer zag er goed uit met een fijn bed. Wel een erg krappe badkamer, maar daar wen je na een paar dagen ook aan. Erg vriendelijk personeel die ons hielpen waar nodig. De locatie was ook top, de straat uitlopen en de hoek om en je staat midden op Times Square! Ik zou dit hotel zeker aanraden aan vrienden mochten zij naar New York gaan!

Er zijn ook 40 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: