Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Urbano Miami 3-sterren

2500 Brickell Avenue, Brickell, Miami, FL 33129, Verenigde Staten

#142 van de 213 hotels in Miami

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 953 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    5,8
    Goed bed en proper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen vriendelijk personeel . Spijtig van het ontbijt , we zijn daar 5 dagen geweest en iedere dag hetzelfde . Zeer weinig keuze . 1 x confituur gekregen anders steeds honing was het enige due er lag , ook alles in plastiek en wegwerp . Goed factuur bekijken want bij ons hadden ze er 5 dagen garage bijgerekend en we hadden er geen auto toen we dit melden waren ze zelfs kwaad dat dit niet kon zijn . Wij gaan er alleszins niet meer naartoe . Zwembad was ook gesloten , dit wisten we niet vooraf . Toen we keken op de site ginder stond het er inderdaad helemaal onderaan de pagina in kleine letters erop .

    Goed bed en proper

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    5,4
    Hotel is pas oke als de verbouwing voorbij is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden en uitzicht op de stad
    • Verbleef 2 nachten

    De verbouwing trekt een zware wissel op vele facetten van het hotel. Gangen zijn vies en rommelig evenals balkon. Zwembad ziet er niet uit en ontbijt is eenvoudig.

    Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    5,5
    aardig hotel maar veel te duur voor wat ze kwaliteit die ze bieden .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden en uitzicht op de stad
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel ligt niet vlak bij restaurants. Je moet altijd met een soort bus naar het centrum, deze is wel gratis maar rijdt maar tot 23.00 . Ontbijt is karig, wafels, sneetjes brood ,wat fruit en cornflake`s . 2 persoons bed is maar 1.40 breed , dus eigenlijk niet geschikt voor 2 volwassenen . Parkeren kost 29 dollar per dag . Zwembad lag maar deel van de dag in de zon. 9.00-16.00 , misschien is dit in de zomer langer ?

    Personeel was vriendelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    3,3
    Afschuwelijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden en uitzicht op de stad
    • Verbleef 3 nachten

    Alles. Toen we aankwamen zat het hotel middenin een verbouwing! Bij het boeken stond hier helemaal niets over vermeldt! We hebben dus gewoon de volle prijs moeten betalen voor een hotel dat in de steigers lag!! De hierdoor ontstane geluidsoverlast vanaf 7:00u in de ochtend was hel! Er waren niet genoeg plekken bij het ontbijt dat plaatsvond in een veel te kleine lobby. Smerig zwembad door puin en stof van de verbouwing. Valet parking van € 30,- per dag? Er zijn dubbele kosten geserveerd op onze credit card die ik nog steeds niet (na bijna 1 maand) terug heb ontvangen. Diverse malen hierover gebeld maar niemand kan mij duidelijk maken waar dat aan ligt. Nooit meer dit hotel voor ons!!!

    Niets

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    Vriendelijk personeel, ruime kamer en prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten

    Het hotel wordt op dit moment gerenoveerd en daarom was de fitnessruimte niet beschikbaar. Er was ook geen alternatief. Dit was jammer. Daarnaast was de vallet parking heel fijn en luxe, maar had voor ons niet gehoeven. We hadden de auto liever zelf ergens geparkeerd, zodat we ook minder geld kwijt waren.

    Onze kamer was heel groot en fijn. Daarnaast was het zwembad heel fijn om aan het einde van de dag nog even in te zwemmen en bij te chillen. Het personeel was erg vriendelijk en heeft ons goede tips gegeven! We voelden ons erg welkom:) Ten slotte is de ligging van dit hotel erg fijn. Je kunt makkelijk met de auto naar de stad, maar de gratis trolley en metromover zijn ook een goed alternatief. Er stopt nu een trolley (treintje) voor de deur en die brengt je helemaal naar de stad. Naar South Beach hebben wij wel de auto gepakt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    6,7
    Gastvrij ontvangen en prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden en uitzicht op de stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is op dit moment een nieuw gedeelte in aanbouw. Van binnen heb je er weinig last van maar bij het zwembad zit je echt in een bouwput.

    Gastvrij ontvangen en prima ontbijt. Kamers schoon en prima voor gezin met twee jonge kinderen. Als de verbouwing klaar is zal het een prima locatie zijn in Downtown Miami.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    10
    Een prima accommodatie met zeer hartelijk en betrokken personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden en uitzicht op de stad
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was op zich prima, maar had wat gevarieerder gekund.

    De heerlijke bedden, en de zeer vriendelijke ontvangst en hulp van Sergio, Ramon en Elizabeth. Jammer dat het regende, en we maar een dag hadden, want ook het zwembad zag er heerlijk uit. Ook geweldig kunnen wandelen in het Alice Wainwright park.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    6,7
    Goede en schone kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt niet centraal in miami

    Goede en schone kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    6,7
    Ligging goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht

    Zwembad buiten gebruik zonder vermelding vooraf. Ontbijt mottig. Vuil tapijt. Oude airco.

    Ligging goed. Bed en badkamer goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    8,8
    Prima, een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zijn nu aan het verbouwen, daardoor was ambiance minder.

    Gastvriendelijkheid receptionisten. Behulpzaam en regelen wat je vraagt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    4,6
    de verbouwing was veel groter dan aangekondigd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht

    de verbouwing was veel groter dan aangekondigd. Het was grotendeels een bouwput.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    6,3
    Het hotel was aan het verbouwen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was aan het verbouwen. Werkzaamheden begonnen om 7.00. Wij hadden een blauw plastic scherm voor On balkon. Fitness ruimte was gesloten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    5,0
    Niet geschikt voor families met kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden en uitzicht op de stad
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer waren outdated niet heel erg schoon.

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    7,5
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize bed en Douche voor Rolstoelgebruikers met Uitzicht op de Stad - Toegankelijk voor mensen met een lichamelijk beperking
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer

    Personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,1
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden en uitzicht op de stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Ontbijt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    4,6
    kamer was erg vies.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten

    kamer was erg vies.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    5,4
    Locatie is heel gunstig en een prima zwembad voor een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hadden een kamer met twee tweepersoonsbedden geboekt. Bij aankomst bleek het een (niet comfortabele) slaapbank te zijn. We kregen een stapeltje lakens in ons handen en mochten dat zelf gaan opmaken. Bij de accommodatie hoort ook een barretje, hier hebben wij ook op gefilterd voordat we boekten. Helaas ging de bar op zaterdagavond vroeg dicht waardoor we bij aankomst er geen gebruik van konden maken en is de bar op zondag helemaal gesloten. En op maandag zijn we weer vertrokken.

    Locatie is heel gunstig en een prima zwembad voor een verblijf van twee nachten.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,5
    Kamer geboekt met twee tweepersoonsbedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamer geboekt met twee tweepersoonsbedden. Het tweede bed bleek een slaapbank te zijn. Bar is niet altijd open, maar dan kun je wel weer je eigen drankjes meenemen. Een koelkast is op de kamer.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    7,5
    Prima ontbijt, lekker bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was niet duidelijk wanneer de bar open was. In elk geval niet als wij er waren, maar wanneer dan wel was nergens aangegeven.

    Prima ontbijt, lekker bed.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,9
    Wij verbleven vier nachten in dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wij verbleven vier nachten in dit hotel. Wat wij niet begrijpen is dat wij elke dag moesten vragen om onze kamer in orde te brengen. Organisatie?????

  • Beoordeeld op: 18 april 2015

    8,3
    In de tuin met zwembad geen highrise te zien
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs, maar ja, dit is Miami Ligging aan Interstate 1 naar de Keys, heel goed, maar voordat je eindelijk de bebouwde komt uit bent, met al die stoplichten, ben je een uurtje verder.

    In de tuin met zwembad geen highrise te zien Heerlijk bed, leek wel Marriott. Leuk, veel moderne kunst

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    7,1
    Mooie grote kamer zeker voor prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt en service bij ontbijt

    Mooie grote kamer zeker voor prijs

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    7,5
    Het was een schoon, niet zo groot hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was een schoon, niet zo groot hotel. De ligging was perfect.Door de dubbele beglazing was het rustig

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    7,5
    Confortabel bed, vriendelijk personeel, lekker ontbijt (wel...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De tapijten in de gang zijn aan vernieuwing toe... hierdoor hangt er een geurtje...

    Confortabel bed, vriendelijk personeel, lekker ontbijt (wel duur)

  • Beoordeeld op: 31 januari 2015

    5,8
    Nette kamer, schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    erg afgelegen, klein dinerkaart

    Nette kamer, schoon

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: