Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Westgate New York City 4-sterren

304 East 42nd Street, Murray Hill, New York, NY 10017, Verenigde Staten

#366 van de 419 hotels in New York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1465 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Betaald WiFi

    4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    7,5
    Goede locatie, dicht bij subway Grand Central en dus snel in time square
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is brutaal en ging in discussie dat we 10 dollar per dag voor wifi moesten betalen terwijl in onze reservering gratis wifi stond. Uiteindelijk wel gratis gekregen.

    Bedden waren goed en vooral erg schoon. Badkamer erg schoon

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,8
    Top hotel met goede ligging en klassieke uitstraling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Je hoorde het op de kamer als de lift op en neer gaat. Op zich niet heel storend, maar als je een lichte slaper bent, dan hoor je dat wel. Het reservoir van het toilet vulde ook traag bij. Dit komt omdat het wat verouderd was.

    Goed hotel! Dichtbij Times Square en Grand Central Terminal. Mooie kamer, klassiek ingericht. Ontbijt was top, erg uitgebreid en lekker. De ramen op de kamer konden open, dat was ook wel fijn.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    3,3
    Hilton aanfluiting
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ramen zo smerig dat je amper naar buiten kon kijken. Zie foto. Vreselijk arrogant baliepersoneel. Het “queensize” bed was 155 cm breed. Ik heb 4 nachten amper geslapen omdat ik (3e verdieping) elke nacht kon luisteren naar 2 giga airco’s buiten. Ook kon ik elke toiletbezoek van de gasten boven mij horen. Met twee kamers hier 4 nachten geweest. Was een aanbieding op Booking voor maar liefst 1900 dollar zonder ontbijt. Daar werd 32,95 voor gevraagd pp Ik ben zwaar verontwaardigd, heb mijn beklag gedaan maar werd uitgelachen. Voor mij nooit meer Hilton. En ook Booking.com zou zich achter de oren moeten krabben bij het plaatsen van deze “aanbieding”

    Niets

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,1
    New York!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne van de badkamer. Kit randen erg vies, bad (met douche) niet schoon, waarschijnlijk ouderdom.

    Een fijn hotel, goede loop afstand van Grand Central. Er stopt ook een bus voor het hotel. Het bed lag heerlijk, kamer was netjes, airco werkte niet, maar we deden een raam op kier. Misschien niet Hilton-waardig, maar om te slapen en vooral buiten te zijn in NY prima. De gratis WiFi is prima voor paar berichtjes. Netflix kijken duurt paar minuten met buffer, maar werkt dan ook prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    9,2
    Geweldige ligging en super personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn wat verouderd en aan vernieuwing toe. Maar elke dag opnieuw werd kamer gepoetst en handdoeken werden veranderd.

    Ontbijt was super. Hotel ligt op uitstekende ligging! Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    5,4
    Waardeloos
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel is niet Hilton waardig en personeel is niet gastvriendelijk! De kamers zijn voor die prijs veel te klein, niet echt schoon (als je op details gaat letten om eerlijk te zijn) en erg gedateerd en absoluut aan renovatie toe. Omdat mijn partner jarig was wilde ik een champagneontbijt laten regelen maar dat was niet mogelijk. Een gewoon ontbijt dan? Nee, ook niet mogelijk want ze doen niet aan roomservice (pardon? geen roomservice in een 4-sterren hotel?!?). Ik vroeg of ze dan misschien een taart konden regelen en die op mijn rekening laten zetten. De medewerker moest hoorbaar zijn lach inhouden en liet mij weten dat misschien zijn manager die service wilde verlenen maar het andere personeel in ieder geval niet. Gastvrijheid is hen dus totaal vreemd. Verder is er een winkel aanwezig waar je allerlei eetwaren en drank kan kopen. Het assortiment is ruim, maar verschrikkelijk duur! De ruimte waar je kunt zitten om 's avonds bijvoorbeeld even gezellig na te praten met je reisgenoten is erg sober en bovendien kan iedereen van buitenaf deze ruimte betreden wat er voor zorgde dat er geen 'fris' publiek in dezelfde ruimte kon vertoeven om op te warmen. Ook ander publiek dat duidelijk geen kamer had geboekt was luid en duidelijk aanwezig en de politie heeft zelfs een keer moeten optreden. Als het hotel naam wil houden dan zullen zijn flink hun best moeten doen om dit voor elkaar te krijgen. Maar wij komen hier zeker niet meer terug!

    Locatie Wifi, snel en stabiel Comfort van het bed Winkel/horecagelegenheid

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    4,2
    Moi
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Brutaliteit van de mannen bij de valet parking. Nadat we verteld hebben dat we onze eigen vervoer geregeld hebben, nog steeds vragen waarom we geen taxi bij hen boeken. Vervolgens nog vragen wat we betalen voor ons vervoer. Heel onplezierig. Ga nooit meer naar dit hotel. Geef je werknemers een fatsoenlijke opleiding.

    Het uitzicht

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    9,6
    Zeer aangenaam en prima ligging te midden van het mooie New York
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen ijskast was in de kamer.

    Ligging, vlakbij grand centraal station, times square op 15 min wandelen en de gratis WiFi. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    7,9
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gratis wifi. Geen ontbijt inbegrepen.

    Vriendelijk personeel. Goed bed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    4,6
    Geen goede nachtrust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden - Inloopdouche, geschikt voor rolstoelen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai op de kamer, om 0400 snachts wakker worden, meerdere malen. Geen Wi-Fi inbegrepen, waar heb je dat nog...

    Ligging hotel was goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    8,3
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,5
    Verzorgd en midden de stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    door vertraagde vlucht, geen kamers meer naast elkaar

    midden de stad en dichtbij lekkere bakkerijtjes

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Prima start voor verkenning NY
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ligging en de prijskwaliteit

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,3
    Locatie, schone kamer en geen lawaai van buiten, prima bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is wat klein maar je slaapt er alleen maar

    Locatie, schone kamer en geen lawaai van buiten, prima bed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    10
    Zeer centrale ligging en ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Zeer ruime kamers voor New York! Zeer goede ligging voor stadsbezoek.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    9,2
    Samen met mijn vriendin 7 nachten in dit hotel verbleven.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Samen met mijn vriendin 7 nachten in dit hotel verbleven. Een zeer fijn hotel met vriendelijk personeel en relatief kleine kamers maar wel met goede bedden en goede hygiëne. Verder is de locatie prima een paar minuten lopen naar grand central en heel new York is binnen No time bereikbaar.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    5,4
    Locatie is prima, veel op loopafstand
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was duur, personeel zei niets als je ze tegenkwam

    Locatie is prima, veel op loopafstand

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    7,1
    locatie is prima (centraal)
    • Vakantiereis
    • Stel

    lawaai van lift

    locatie is prima (centraal) non-nonsens approach in lobby

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    8,8
    Wifi was gratis aangeboden tijdens ons verblijf : top !
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi was gratis aangeboden tijdens ons verblijf : top !

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    6,3
    locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    klantenservice; kleine kamers; duur; geen minibar

    locatie

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    7,9
    Ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi voorzieningen

    Ligging van het hotel

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,5
    ligging hotel, knusse kamer,voldoende gelegenheden om te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    zag er een beetje oud uit

    ligging hotel, knusse kamer,voldoende gelegenheden om te ontbijten, eten, bodschapen te doen.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: