Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Margaritaville Key West Resort & Marina 4-sterren

245 Front Street, Key West, 33040, Verenigde Staten

#22 van de 49 hotels in Key West

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1478 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Betaald WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed en Rolstoelgeschikte Douche - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 4 nachten

    De ontvangst, de kamer, er was immers geen hangkast aanwezig, en in de badkamer was geen kastje of wat dan ook om toiletartikelen te plaatsen. De kamer werd ook NOOIT tijdig schoon gemaakt. Hier gaan we nooit meer terug.

    De locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    8,8
    Mooi gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Queensize Bedden - Oceaanzijde
    • Verbleef 3 nachten

    De ligstoelen aan het zwembad, de afstand tussen de receptie en het tweede gebouw waarin onze kamer lag.

    De kamers waren ruim, netjes en het uitzicht was prachtig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    10
    Wij keren terug!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks!

    Top interieur

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    6,7
    De grote ruime suite 422 Bovenste verdieping mooie...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Jachthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het veeeel te kleine zwembad met rokers en eters Erg on fris

    De grote ruime suite 422 Bovenste verdieping mooie balkons met schommelstoel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    10
    Meer dan perfectie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vertrekken 😉

    Uitzicht op de kamer, grootte van de kamer, zwembad en attentie voor verjaardag 👍👍👍 SUPER

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    9,6
    Heel prettig ook met kinderen en uitstekend gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt

    De grote van de kamers, de valet parking, de ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    6,7
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed - Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht was geen zee maar cruiseschepen van 0700 tot 1700 uur...

    Key West

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    6,7
    Mooie ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer rook muf Prijzig en bijbetalen voor ontbijt en parkeren

    Mooie ligging Grote kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    9,6
    Uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op de Jachthaven
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstekende locatie.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    6,7
    Goede lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed en Rolstoelgeschikte Douche - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vochtige kamers, hard ronkende airco houdt je uit de slaap.

    Prima lokatie. Leuk zwembad. Leuke ontbijt plek aan water.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    7,1
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets komen al 8 jaar daar

    Alles

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    8,8
    Heel er genoten op een super locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Hele mooie uitzicht vanaf het sundek

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,8
    Luxe hotel met uitzicht op de haven. Wel prijzig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Erg prijzig. Ook de parkeerkosten.

    Mooie locatie met uitzicht op de haven. Grote en schone hotelkamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,1
    Mooie kamer smerige doyche ook na klachten nog.smerig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was vies na klachten nog steeds vies .

    Uitzicht

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    3,8
    Alles is oud
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is oud

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 november 2015

    9,6
    De lokatie is geweldig: je loopt zo de boulevard op en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hier en daar een draadje los van de vloerbedekking als ik toch wat moet vermelden

    De lokatie is geweldig: je loopt zo de boulevard op en direct naar het centrum vanKew West en toch in een rustige omgeving. Voor een redelijke meerprijs hadden wij een suite met slaapkamer ;badkamer met jacussi en balkon met uitzicht op the ocean. Parkeren kan in de naast gelegen garage; autosleutel afgeven en klaar. Het bijbehorende restaurant aan de boulevard is helemaal geweldig. Toppie

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,5
    Wij hadden een uitzonderlijke kamer!
    • Vakantiereis
    • Groep

    De prijs. De locatie is wel schitterend maar om deze prijs te kunnen blijven rechtvaardigen moeten er dingen gebeuren.

    Wij hadden een uitzonderlijke kamer! De zonsondergang was vanop ons balkon te zien. Een duur hotel met allerlei extra fees en kosten, maar daar kan je in Florida toch niet onderuit. Goed restaurant maar de bediening gebeurde niet door Amerikanen en mist daarom de typische flair. Kamer niet meer dan net ok voor de prijs. Vochtplek op het plafond. In de badkamer nog een heleboel haren in de douche.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,1
    Locatie,locatie, locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prijs is veel te hoog! Omgerkend ongeveer 450 euro per nacht voor zeezicht. Redelijke mooie kamer maar voor dat geld niet waard. Klein balkonnetje met 2 harde rieten stoeltjes. Luidruchtige airco. Je moet per dag iets van 25 dollar resortfees betalen..Daar krijg je o.a een gratis kopje koffie of jus d'orange (ook nog op bepaalde tijden!)voor.Hmmm..beetje een aanfluiting.. Als je voor zeezicht kiest, heb je wel kans dat een groot gedeelte van de dag je uitzicht wordt geblokkeerd door een cruiseboot.Wij vonden dit echter niet erg..

    Locatie,locatie, locatie. Je zit direct bij de winkeltjes.Duvalstreet is om de hoek..Parkeergarage naast het hotel. Het parkeren komt echter nog over de hotelprijs heen!! Iets van 22 dollar per dag.

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    9,6
    WIj verbleven op Sunset Key, het prive eiland voor de kust...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    WIj verbleven op Sunset Key, het prive eiland voor de kust van Key West. Met een boot kan je ieder kwartier overvaren in 5 minuten. Key West is te gek. Een echte aanrader om te beleven. Het is wel massaal qua drukte. Het hotel Westin Key West is volgens mij een prive hotel. Interieur ziet er wel enigszins wat gedateerd uit maar is verder oke. Het eiland van Westin waar wij met onze 3 kinderen verbleven was echt de hemel op aarde. Het huis, het zwembad en service was geweldig. Een ware beleving. De prijzen zijn pittig maar als je er toch bent... Ons huisje had uitzicht op Key West. We hebben dolfijnen zien springen. De kokosnotten spoelden aan op het strand. Vergeet vooral niet naar Fort Zachery Taylor Beach te gaan. Het is een klein strandje achter de marinebasis. Toegang is niet gratis (6 dollar meen ik) maar is een verstopt paradijsje op zich.

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    8,3
    Vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    Vriendelijkheid personeel Locatie

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    8,8
    ontvangst aan lobby
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    ontvangst aan lobby

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: