Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Whitcomb 3-sterren

1231 Market Street, San Francisco, CA 94103, Verenigde Staten

#195 van de 230 hotels in San Francisco

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1118 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    6,7
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel zwervers in deze buurt, geen pretje.

    Hotel was prima, niet bijzonder maar goed om te overnachten. Ondanks dat we er geen ontbijt geboekt hadden leidde de receptionist ons naar t restaurant en mochten we gratis heerlijk ontbijten a la carte: een super leuke verrassing

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    4,6
    Veel te duur!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Veel te duur! Overal zwervers rond het gebied van het hotel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    8,8
    We hadden een ruime kamer en de ligging van het hotel is...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    We hadden een ruime kamer en de ligging van het hotel is perfect.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    6,3
    Vriendelijk personeel.
    • Groep
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 9 nachten

    WIFI netwerk is slecht

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 november 2015

    3,8
    De locatie was alles behalve, een gevaarlijke buurt met veel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie was alles behalve, een gevaarlijke buurt met veel daklozen. Dit hadden we totaal niet verwacht in deze prijsklasse. Het personeel was niet vriendelijk of behulpzaam, de wifi was verschrikkelijk slecht en in de badkamer lekte de douchekop tot tegen het plafond. Geen aanrader!

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    5,0
    De locatie van dit hotel is heel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden een zeer kleine kamer, met een bed waar we nauwelijks met 2 personen in pasten. Geen loopruimte naast de twijfelaar, bed van 1.40 meter breed en 1.90 meter lang. Achteraf bezien hebben we hoogstwaarschijnlijk in een 1 persoons kamer verbleven en voor 2 persoons betaald(kamer588). 234 dollar + tax voor een micro kamer.

    De locatie van dit hotel is heel goed. Dichtbij alle openbaar vervoer naar het centrum, en ook naast bart station voor transport naar/ van luchthaven.

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    2,9
    Niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vuile badkamer

    Niets

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,5
    Inrichting lobby en entree.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Erg kleine kamer Locatie, gebied meteen daklozen en junks.

    Inrichting lobby en entree. Personeel erg vriendelijk.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: