Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Days Inn by Wyndham Las Vegas Wild Wild West Gambling Hall 3-sterren

3330 West Tropicana Avenue, Las Vegas, NV 89103, Verenigde Staten

#168 van de 193 hotels in Las Vegas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3906 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 64

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    4,2
    Het motel ligt in een ongure buurt en er is de hele nacht...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met een Tweepersoonsbed - Toegankelijk voor Mindervaliden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het motel ligt in een ongure buurt en er is de hele nacht veel lawaai en muziek te horen. De kamer die wij toegewezen kregen was niet schoon, er lagen overal vieze handdoeken en er had duidelijk iemand op het bed gelegen. Wij hebben dit natuurlijk meteen gemeld en hebben ook een andere kamer gekregen maar geen excuses. Kortom; eens maar nooit weer!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    4,2
    Ik had beter enkele dollars meer betaald voor een echt hotel op de strip.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Onvriendelijk personeel aan de checkout, afrekening was te veel. Na protest kon het ineens wel goedkoper. Airconditioning was stuk en heel vies.

    niets

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    3,8
    Nooit meer weer!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Allerhande toeslagen en taksen maken deze slecht gelegen lodge niet goedkoop. Na een opmerking over prijs bij de balie werd het ineens 13 dollar goedkoper. Zeer bedenkelijk en onduidelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,1
    Voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had dit verwacht, niet veel bijzonders. Prima voor een laatste nacht maar zou hier niet voor een langere tijd willen verblijven.

    Verwacht er niet te veel van maar het is schoon en netjes. Wij vonden het niet verantwoord om in de avond/nacht van de strip naar het motel te lopen. Taxi genomen. Was de laatste nacht nadat wij naar het vliegveld gingen. Daar is het ok voor, niet voor langer verblijf.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    4,6
    Het bed was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn tamelijk verouderd, direct bij de incheckbalie is een casino waar gerookt wordt. Die rook ruik je ook in het nabij gelegen restaurant. Niet erg fris allemaal. Het eten was overigens wel erg goed.

    Het bed was uitstekend. Het Hotel was er een uit een slechte Amerikaanse B-Film. Ik zou er geen 2de keer naar toe gaan.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    3,3
    Prijs kwaliteit een slechte deal, mits een kleine extra kan je beter krijgen in Las Vegas.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met een Tweepersoonsbed - Toegankelijk voor Mindervaliden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    - Luidruchtige kamer. Onze kamer was vlakbij een stroomgroep/airco of iets die een zeer geluidruchtige ventilator had (continue 85dB) - Na aankomst werkten onze sleutels niet - Geen frigo - Geen lift - Het tapijt was vuil. Onze blote voeten waren zwart na een avond. Voor alle duidelijkheid we hadden dezelfde avond gedoucht - Het bad had geen badstop, je kon dus onmogelijk een bad nemen - Het toilet werkte enkel als je de knop (zeer) lang bleef induwen - De kraan in de douche was foutief aangesloten. Warm en koud waren verwisseld wat wel even schrikken was toen we de kraan koud draaiden omdat het te warm werd. Het werd met name nog snikheet - We zaten op het eerste verdiep en de vloer klinkte alsof we op een metalen koekjesdoos liepen. Best grappig. - We zijn 3 nachten gebleven en kregen nooit room service. Waarschijnlijk omdat we pas laat weggingen wat mij dan weer niet zo onlogisch lijkt aangezien Las Vegas 's nachts leeft.

    De locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    2,9
    Voor het geld was de kamer heel slecht er was totaal geen...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met een Tweepersoonsbed - Toegankelijk voor Mindervaliden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles viel tegen niks was goed lees hier boven In kamer was er totaal niks

    Voor het geld was de kamer heel slecht er was totaal geen comfort geen ijskast in de hitte van 40 a 45 gr. ik ben diabeet en moet alles gekoelt houden dat kon niet. We konden een ijskast krijgen tegen betaling, later werd er een ijskast gebracht zonder betaling hij kon binnen een half uur gebracht worden wij wachten tot we een ons wogen geen ijskast ook niet later dus nooit was een zoethoudertje. De douche ruimte was groot zonder enig inhoud wastafel zonder rand kon niks kwijt geen klein aanrechtje zoals je overal ziet de douchekop moest je in je hand houden kon nergens ophangen haar wassen met 1 hand erg moeilijk. Al met al zeer slecht hotel hoop wel dat ik mijn borg van 100,00 dollar terug krijg wat ook schandalig is . Doe dat bij de jeugd niet bij 2 keurige dames . Er lag voor ons raam een dak loze man op de grond te slapen. Zo fijn was dit hotel gaat op face book wij hebben een usa site met ontelbare volgers daar schrijven wij dit alles op over 2 dagen geef ons geld terug voor al die ellende 3 dagen voor 242,00 dollar veelste duur doe er wat aan. boze hotel gasten Mevr korving mevr bijsterveld

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    6,3
    Alternatief voor de Strip
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Geen oplaadpunten in de kamer. Niemand achter de balie als je 's avonds nog een flesje water wil kopen. Locatie kan een gevoel van onveiligheid met zich meebrengen (loopt wel erg veel bewaking op terein, dus is puur gevoel!)

    Simpel motel aan de 'andere' kant van de I15, achter Excalibur en New York. Vriendelijke ontvangst. Zo'n 15 minuten lopen (niet al te makkelijk) naar de zuidkant van de Strip. Gezien de periode (beurs) betaalbaar alternatief. Prima Wifi.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,6
    Prima locatie, restaurant, zwembad en vriendelijk, behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    WIFI, moest meerdere keren de hulplijn bellen om internetverbinding te krijgen. Overigens goede service van deze lijn.

    Prima locatie t.ov. Las Vegas Blvd

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    7,5
    Redelijk dicht bij de strip.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ziet er allemaal wat goedkoop uit, maar daar is de prijs dan ook naar

    Redelijk dicht bij de strip. Bij het zwembad kijk je uit op de strip. Dit was prettig. Fijn bed!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,5
    Net buiten de strip het parkeren en geen last van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 5 nachten

    17 doller per dag voor wifi of je er wel of niet van gebruikt maakt

    Net buiten de strip het parkeren en geen last van vliegtuigen de kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    5,8
    Geluidsoverlast: sirenes, helikopters, luidruchtige gasten...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast: sirenes, helikopters, luidruchtige gasten onder invloed van drugs of alcohol

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    6,7
    Net buiten de Strip, maar op loopafstand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met een Tweepersoonsbed - Toegankelijk voor Mindervaliden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, prima locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,5
    Gelet op de prijs voldoende.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was toch een aardig eind lopen naar de strip.

    Prijs

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    7,9
    Comfortabel hotel op loopafstand van het centrum/de Strip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast in de kamer.

    Locatie op loopafstand van de Strip in Las Vegas.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    7,5
    Alles naar wens, kort bij de strip was super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met een Tweepersoonsbed - Toegankelijk voor Mindervaliden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles naar wens, kort bij de strip was super

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    4,6
    Zwembad zag er goed en netjes uit maar niet gezwommen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Roken
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs verhouding was erg slecht. 2e hotel was 2x zo goed koop en veel beter.

    Zwembad zag er goed en netjes uit maar niet gezwommen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    6,7
    Net ver van de strip
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was gesloten

    Net ver van de strip

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,1
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig

    Goede locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,1
    Onrustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi afstand strip wat onveilig gevoel.

    In.las vegas maar wat ver van de strip. Onrustig s'nachts. Wel bewaking . Wifi goed maar onveilig.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    3,8
    NIET VOOR HERHALING VATBAAR
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    T WAS SCHRIKKEN TOEN WE DE KAMER ZAGEN GELUKKIG WAS HET MAAR VOOR ENKELE UURTJES. DE KEUZE VAN DIT HOTEL WAS, DAAR HET DICHT BIJ DE LUCHTHAVEN WAS

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    3,8
    Goedkoop en te voet naar de strip
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecken duurt te lang.

    Geen ontbijt, wel deny's .

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    6,7
    Leuk voor 1 of enkele nachten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje oud en onderkomen, erg gehorig

    Ligging,dicht bij de strip

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    6,3
    Redelijk dichtbij The Strip
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met een Tweepersoonsbed - Toegankelijk voor Mindervaliden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Geen ontbijt, de badkamer was ouderwets, slechte geluidsisolatie

    Redelijk dichtbij The Strip

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    6,3
    Goed hotel, maar let op bijkomende kosten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Het is zo jammer dat je van Booking.com een totaalprijs krijgt te zien en er achteraf +- 20 dollar bijkomt.

    De locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    4,6
    Denk goed na, voordat u beslist.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Roken
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen microwafe, geen koelkast, veel lawaai van airco.

    Dichtbij de Strip

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    7,5
    Verblijf Days Inn Las Vegas at Wild Wild West Gambling Hall
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen waterkoker

    Betaalbaar maar toch vlak bij de Strip - 3 km - goed te lopen

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    8,8
    Inmiddels de derde trip naar Vegas.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Inmiddels de derde trip naar Vegas. Waarbij we regelmatig wisselen van hotel. Dit hotel is basic maar biedt alles wat je nodig hebt. Kamers zijn schoon. Bedren zijn goed. Het zwembad is prima. Op loopafstand van de Strip. Een minpuntje is de gehorigheid.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    7,5
    Goede lokatie, parkeren voor de kamer, lekker zwembad om uit...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel klantenservice onbeleefd en geen verstand van zaken. Klantenservice niet bereikbaar per email en geen reactie op feedback/ vragen via het internet Ik mis een koffiezet apparaat/ waterkoker en een koelkastje. Luidruchtige airco. Hoge resort fee.

    Goede lokatie, parkeren voor de kamer, lekker zwembad om uit te rusten. Vriendelijk personeel aan de balie en schoonmaak.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    5,8
    De kamer was ruim en het bed was groot en lag heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij de receptie stond een rij en het duurde lang voor we aan de beurt waren. Dat vind ik normaal niet zo erg, maar er mocht gerookt worden bij de receptie wat ik echt niet fijn vond aangezien ik astma heb. De weg naar de Strip was lopend lastig te vinden. Om WiFi werkend te krijgen moesten we eerst bellen zodat ze je handmatig toegang konden geven.

    De kamer was ruim en het bed was groot en lag heerlijk.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,9
    prima locatie, loopafstand (kwartiertje) van strip via 1...
    • Vakantiereis
    • Stel

    airco maakt vrij veel lawaai, plafond/vloer van bovenburen kraakte enorm, ontbijt is sinds dit jaar niet meer inclusief

    prima locatie, loopafstand (kwartiertje) van strip via 1 rechte weg, fijn zwembad, vriendelijk personeel bereid te helpen, goede faciliteiten, zeer goedkoop

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    7,1
    zeer gunstige prijs voor relatief goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep

    lawaai s ochtends! toch wel oud vasttapijt in de kamer.

    zeer gunstige prijs voor relatief goede ligging. kamer zeer basic, maar netjes, goede bedden.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    7,1
    Nette, schone kamers, ontbijt bij Denny's is inmiddels...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toch wel een eindje van de Strip gelegen wat betekent dat je iedere keer veel moet lopen.

    Nette, schone kamers, ontbijt bij Denny's is inmiddels inclusief de koffie.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    4,6
    We hadden een bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    De foto op de site is wel van de meest mooie kant genomen. Moeilijk te vinden waar je moet inchecken. zeer onvriendelijk ontvanst. Kamer rook niet erg fris.

    We hadden een bed

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    6,7
    Het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We hadden een koelkastje verwacht, dat was iets minder. Bij het ontbijt was alleen een kop koffie inbegrepen. Mijn zoontje van 8 en ik drinken geen koffie...

    Het zwembad.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    5,0
    Goedkoop en bed was goed en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel onaardig, vervelende sfeer (onveilig gevoel), afstand t.o.v. The strip is te doen, maar lopend moet je door een vervelend stukje van Las Vegas. Taxi is dan 's avonds noodzakelijk. Ontbijt stelt echt niks voor, vies en vet. Drinken is op eigen kosten, belachelijk!

    Goedkoop en bed was goed en schoon

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,5
    Prima prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ideaal als doorreishotel. Rustig en proper. Verwacht geen luxe. Buiten de drukte van de Strip, maar toch op wandelafstand. Rustig zwembadje. Gratis ontbijt in Denys aan het hotel.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    6,3
    De ligging was prima als je auto hebt .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeker niet proper . Kamers waren ok als je niet in de hoekjes kijkt maar aan t zwembad alles vuil . Het water zelf niet

    De ligging was prima als je auto hebt .het ontbijt was inbegrepen en was bij Denny's gelegen in het motel .

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    7,5
    Real American breakfast at Danny's.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lang wachten bij aankomst om in te kunnen checken. Het stukje lopen naar de strip is n beetje schimmig. Zou ik niet graag als meisje in m'n eentje midden in de nacht lopen.

    Real American breakfast at Danny's. Goed voor de kater. Dicht bij de strip. Fijn zwembad en warm bubbelbad. Schone kamer. Fijn bed. Parkeerplek. WiFi deed het prima

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    8,3
    Afstand tot strip, wandelend te doen en met taxi ook niet...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel is niet zo vriendelijk.

    Afstand tot strip, wandelend te doen en met taxi ook niet duur bijvoorbeeld terugreis in de avond ( circa 10 dollar). Ontbijt is bij Denny's, prima!

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    8,3
    Goede prijs/kwaliteit, dicht bij strip (5 dollar taxi)...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen bar bij het zwembad.

    Goede prijs/kwaliteit, dicht bij strip (5 dollar taxi) casino binnen is klein maar grappig. Prima plek voor een weekendje Vegas.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,1
    we hadden geen koelkast.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Airco maakte veel lawaai

    we hadden geen koelkast. na melding werd er 1 geplaatst binnen de 10 min. ook voor de airco hebben ze dadelijk iemand gestuurd. spijtig genoeg zonder resultaat.

  • Beoordeeld op: 2 april 2015

    7,9
    Goede ligging , prima WiFi , goed zwembad , ruime parking ,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Voor 3personen was de kamer nogal klein , maar was toch nog doenbaar,is normaal gezien toch maar alleen om te slapen

    Goede ligging , prima WiFi , goed zwembad , ruime parking , ontbijt is klassiek, propere kamers

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    8,3
    - het was erg zuiver
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    - WiFi is gratis maar 1 dag - koffie bij ontbijt moet je betalen (maar je krijgt zoveel je wil)

    - het was erg zuiver -groot comfortabel bed - zwembad -inclusief ontbijt bij dennys - met de bus of wandelend naar de strip

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    7,1
    Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ouwbollige kamer

    Ruime kamer Niet zo heel ver van de strip Parkeergelegenheid

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    7,5
    Uitstekende lokatie als je niet op de strip wilt zitten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    in de omgeving zitten hoofdzakelijk fast food ketens.

    Uitstekende lokatie als je niet op de strip wilt zitten. Prima zwembad.

  • Beoordeeld op: 26 februari 2016

    7,1
    De prijs
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    De prijs

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    7,5
    Het hotel is op loopafstand van de bekende...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen.

    Het hotel is op loopafstand van de bekende uitgaansgelegenheden van Las Vegas.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    2,9
    De afstand tot de strip.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hygiene was slecht. Geen koffie , geen ontbijt, duur.

    De afstand tot de strip.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    10
    Prima prijs kwaliteit schoon en goede locatie t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima prijs kwaliteit schoon en goede locatie t.o.v de strip.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    5,4
    Kamers waren schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen ijskast op de kamer bij 42° C. Geen koffiezetapparaat. Check in was erg traag.

    Kamers waren schoon. Er was een zwembad.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    6,3
    ligging t.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    gehorigheid kamers

    ligging t.o.v. stripe 700 meter

  • Beoordeeld op: 19 juni 2015

    7,9
    Bed,gratis ontbijt,gratis handdoeken aan zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eerste indruk viel tegen maar eens de kamer gezien,voor die prijs dik in orde.

    Bed,gratis ontbijt,gratis handdoeken aan zwembad.

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    7,5
    Kort bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kort bij het centrum

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    7,5
    Wifi werkte niet,was binnen10 min.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het geheel was erg gedateerd voor het ontbijt moest je eerst door de gokhal.

    Wifi werkte niet,was binnen10 min. opgelost Op loopafstand van de strip

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    8,5
    Ontbijt en omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel

    Druk

    Ontbijt en omgeving

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    4,6
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    6,7
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen koelkast. Geen koffie op de kamer. Maar een stoel op de kamer.

    Ligging. Ontbijt bij Dennys Zwembad.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,5
    Prijs kwaliteit verhouding, locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen frigo

    Prijs kwaliteit verhouding, locatie

  • Beoordeeld op: 6 mei 2015

    6,3
    Ligging, maar snachts wel veel geluid en rumoer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen koffiezetapparaat, geen koelkast

    Ligging, maar snachts wel veel geluid en rumoer

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    6,7
    GOEDE WIFI
    • Vakantiereis
    • Stel

    KLEINE KAMERS

    GOEDE WIFI

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    6,0
    Location
    • Vakantiereis
    • Groep

    Location

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    6,3
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte buurt,wel 24 uur bewaking.

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 4 maart 2015

    7,9
    Prijs/kwaliteit, Ontbijt bij Denny's is goed, kamer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs/kwaliteit, Ontbijt bij Denny's is goed, kamer netjes, redelijk rustig gelegen maar dichtbij de Strip. Genoeg parkeer.

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 64

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: