Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Wine Valley Lodge 2-sterren

200 South Coombs Street, Napa, CA 94559, Verenigde Staten

#32 van de 40 hotels in Napa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 924 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,8
    Fantasch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!!!!

    Vriendelijke ontvangst. Omdat we vroeger arriveerde en onze kamer nog niet klaar was werd er een andere kamer voor ons gereserveerd. Die zelfde dag kregen we bericht dat ons hotel in San Francisco was geannuleerd door een fout. Ze hebben direct contact gezocht voor ons met het hotel . En kregen een nieuwe boeking in het zelfde hotel DANK zij deze lieve mensen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    8,3
    Ontspannen verblijf in het mooie Napa
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Het ontbijt was uitgebreid en er was een zwembad. Daarnaast dichtbij het centrum van Napa wat een ontzettend leuk stadje is. Leuke aanbevelingen van het personeel gekregen van restaurantjes.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,5
    Prima verblijft voor 1 nachtje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was minimaal. Maar opzich goed voor 1 ochtend. Wij waren er in de winter maar ik denk als je hier in de zomer bent wanneer het volgeboekt is dat er te weinig plek is. Er waren namelijk maar 5 tafeltjes in een hele kleine ruimte.

    Het was schoon, goede douche en goed geslapen. Opzich prima locatie voor 1 nachtje

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,9
    Prima hotel wanneer je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De keuze bij het ontbijt zou iets ruimer kunnen

    Eén nacht hier geslapen op doorreis. Bij aankomst deed de airco het niet, maar we kregen direct een andere kamer. Veel parkeergelegenheid en gelegen vlakbij de doorgaande weg. Verder vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,5
    Een nacht in Napa
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving van het hotel.

    Comfortabel motel, locatie is op zich prima voor doorreis maar niet heel mooi (ligt vlak naast een drukke autoweg/brug). Met de auto ben je in korte tijd bij de wijnvelden en wijnhuizen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    10
    Goed motel in Napa
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks.

    Simpel maar prima motel waar we een nacht hebben geslapen voor onze doorreis na een dag Napa bezocht te hebben. Alles ziet er verzorgd en schoon uit. Het ontbijt is simpel maar prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    9,2
    Goede prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte was erg klein zeker als je met een groepje met kinderen bent.. Jammer want je kreeg een uitgebreid ontbijt.

    Prachtig gebouw - laagbouw - met grote binnentuin en ruimte. Voor ons zeer gunstig gelegen. We waren met de auto. Kwam overeen met de foto's op de site. Was ook een zwembad maar het was een beetje te koud. Is fijn als je met kinderen reist.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    7,9
    Goede stop na het bezoeken van een winery.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De deur naar de badkamer moet wel dicht, anders hoor je de buren wel erg goed.

    Goede faciliteiten en vooral het bed was prima. Ook wel fijn dat het niet al te ver is van allerlei bars en restaurants in Napa zelf.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    Prima voor een nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet trok niet goed door. Ontbijt kun je beter overslaan.

    Zwembad. Ruime kamer maar wel verouderd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,9
    Leuke logde om te verblijven in Napa
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zat een leuke patio bij de logde en een prima zwembad. Zeker een goede logde als je op doorreis bent. Ontbijt was oké.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    8,3
    Leuk verblijf in Napa
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet meteen iets

    Deftige douche (ruime) Ontvangst

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    8,3
    Luxe
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen in streek.

    Luxe

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    9,2
    ruimte, licht in de kamers, lekker buiten zitten
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    ruimte, licht in de kamers, lekker buiten zitten

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    7,1
    Locatie is prima, hoewel niet te lopen naar downtown.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers waren enorm gehorig

    Locatie is prima, hoewel niet te lopen naar downtown. Ontbijt was oké, leuk zwembad en zitgelegenheid buiten.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,1
    Prijs / kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen schoon beddengoed.

    Prijs / kwaliteit Bed

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    7,5
    Confortabele kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Matig ontbijt, alles voorverpakt

    Confortabele kamer

  • Beoordeeld op: 28 januari 2015

    7,1
    Het was een heel goed bed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We hadden geen nieuwe handdoeken de 2de dag

    Het was een heel goed bed.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: