Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Wyndham Midtown 45 4-sterren

205 East 45th Street, Midtown East, New York, NY 10017, Verenigde Staten

#371 van de 415 hotels in New York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 136 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    10
    New York is always a good idea!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    De eerste twee nachten hadden wij uitzicht op een dak/muur. Nadat we aangegeven hadden dat we toch graag een ander uitzicht wilden (we hadden twee aparte boekingen) hebben we een andere kamer (met mooi uitzicht) gekregen.

    Super hotel op een geweldige locatie! Enige nadeel zijn de personen die werven voor de Time-share. Als je duidelijk maakt dat je niet geinteresseerd bent, telefoon uittrekt op de kamer en niet ingaat op het 'gratis ontbijt' moet het echter goedkomen! Personeel is zeer behulpzaam en ervaren, en het dakterras is GEWELDIG!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    5,8
    Goed, maar lage service.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    De inrichting was karig en voldeed niet aan de foto's. Zo stond er geen stoel op de kamer. Het personeel was pas na lang aandringen bereid om een stoel te plaatsen. Weinig dienstverlenend voor Amerikaanse begrippen.

    De locatie is prima, de kamers zijn fors voor New Yorkse begrippen.

    Verbleven in november 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    7,9
    Personeel aan de deur en schoonmakers erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn wat verouderd.

    Personeel aan de deur en schoonmakers erg vriendelijk. Perfecte locatie en personeel bij balie behulpzaam. Grand central, Chryslerbuilding en urban food court op loop afstand. Met een 7 dagen metro kaart van 31 dollar is alles goed bereikbaar vanaf Grand central.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    4,6
    Het ligt centraal in de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Tijdens de incheckprocedure zijn wij er "ingeluisd" en zaten wij naast een gratis "VIP-ontbijt" vast aan een time-sharing evenement van Wyndham ==> de reden om NOOIT meer bij deze hotelketen te verblijven aangezien ze geen enkele reactie geven op klachten hierover.

    Het ligt centraal in de stad.

  • Beoordeeld op: 12 juni 2015

    6,3
    De locatie;
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kwaliteit van de kamer. Het meubilair was duidelijk aan vervanging toe en de kamer voelde heel klein en 'bedompt' aan (vermoedelijk door het lage plafond) Ook het personeel was niet geweldig; in mijn ogen ietwat te populair en echt behulpzaam waren ze ook niet (we hadden problemen met de wifi en verwezen ons door naar de helpdesk; men had ook zelf de helpdesk voor ons kunnen bellen)

    De locatie; op slechts 10 minuten lopen stond je al in Grand Central Station. Ook het dakterras bovenop het hotel met uitzicht op het Chrysler Building was geweldig. Vergeet alleen niet je eigen drankje mee te nemen, want een bar is niet aanwezig

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    7,1
    Ruime kamer met slaapkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We hadden voor 3 personen geboekt d.m.v. een extra bed. Die hadden ze echter helemaal niet. Uiteindelijk wel lakens en dekengekregen (gratis) zodat we van de bank een kinderbed konden maken.

    Ruime kamer met slaapkamer. Pas gerenoveerd. Nieuwe Combi oven, giga koelkast plus vriezer, broodrooster en koffie apparaat. Wasmiddel voor kleding en vaatwasser is aanwezig.Gratis koffie in lobby en dakterras.

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    10
    Zeer centraal gelegen, genoeg horeca en supermarkten in de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets!

    Zeer centraal gelegen, genoeg horeca en supermarkten in de buurt. Vlakbij metro -en het treinstation. Vriendelijk personeel, altijd behulpzaam bij vragen.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    5,8
    Het dakterras.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Veel lawaai. Slechte isolatie.

    Het dakterras. De omgeving.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2015

    10
    Top locatie, lekker stil en super aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi

    Top locatie, lekker stil en super aardig personeel

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    7,5
    Fatsoenlijke kamer voor een redelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Fatsoenlijke kamer voor een redelijke prijs. Prima locatie. Koffers konden op dag van vertrek zonder extra kosten in hotel blijven.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: