Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Hotel Saigon 5-sterren

8 Dong Khoi Street, District 1, Ho Chi Minh-stad, Vietnam

#58 van de 693 hotels in Ho Chi Minh-stad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1557 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    9,2
    Historisch gebouw met heerlijke binnentuin
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grand Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Zonde dat het aangezicht op de van het hotel is aangetast door een koffie- en broodjeszaak. Het hotel blijft hangen in het verleden. Alles is nieuw en schoon, maar bruin en beige. Overal foto's van vroeger, beetje te veel. Tuin 4 verschillende kleuren rood, verschillende karretjes, pilaren afgeschermd. Tijd voor een update. Fitness ruimte: apparaat kapot. Mijn man in trappen gaan lopen.

    Historisch gebouw met prachtige trap en natuursteen. Ruime kamers met uitzicht op de rivier. Uitgebreid ontbijt in de binnentuin of bij regen in het restaurant. Luieren na een actieve dag op de ligstoelen bij het zwembad. Wifi goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    10
    Verwennerij ten top in Saigon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Senior Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deze keer verbleven wij op de 11e verdieping met uitzicht op de rivier. Wat ik eerder nooit had geroken waren etensluchten en in deze kamer rook ik die wel. Dat was het enige dat niet fijn was.

    Het is een prachtig pand met zeer professioneel personeel. Centrale ligging, veel te voet gedaan.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,9
    Goed hotel en centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Senior Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De deuren klappen hard dicht ook al probeer je het zachtjes te doen. Jammer want als mensen vroeg op excursie moeten hoor je constant de deur dicht klapppen. Slaap aan de achterkant, veel herrie op straat,

    Het hotel is prima gelegen, alles is op loopafstand en vlak bij zijn restaurants en bars. De service is goed en bij de incheck balie wordt goed Engels gesproken. De rooftop bar is een aanrader.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    9,2
    Geweldig verblijf, leuk grand café op de 20ste verdieping!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grand Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is jammer de ramen niet goed zijn geïsoleerd zodat er veel straatlawaai is in de slaapkamer.

    Heerlijke dubbele kamer voor ons gezin in het oude gedeelte. Fijn zwembad en super ontbijt!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    8,8
    Prima keus
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was niet op kamers beschikbaar en alles was beetje verouderd.

    Ontbijt wat geweldig. Personeel zeer aardig en hulpvaardig. schoon. Lekkere bedden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    7,5
    Prima voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad te klein voor zo,n groot Hotel. Eten en drinken duur overal komt nog15% bij.

    De locatie,dicht bij de rivier het dakterras met een prachtig uitzicht,wel bij helder weer. Ontbijt goed verzorgd,bepaalde wensen zoals een cappuccino moet je bij betalen.Goede internet verbinding.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    10
    Super hotel! Super lekkere pho noodles bij het ontbijt.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Premium Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    snel en vriendelijk, ik moest een paar dingen regelen die niet-alledaags zijn. daarbij was het personeel behulpzaam en kundig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,2
    uitstekend verblijf in centraal gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    nvt

    ontbijt was perfect en was goed hotel wat centraal lag

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,8
    Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drankjes duur.

    Mooie locatie. Prachtig zwembad!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    niks

    mooie suite! heel lief personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    10
    Hotel beoordeling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Senior Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    9,6
    Als we weer naar Saigon gaan we zeker terug voor ons dan derde verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Business facilities

    Het ontbijt was subliem

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    7,9
    vriendelijke ontvangst aan receptie en inkom.
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi vifl regelmatig uit in de kamer (waarschijnlijk we een kamer op de hoek hadden 717) ook tijdens ontbijt helemaal hoek eetzaal geen WIFI. In badkamer konden we af en toe het rookgedrag waarnemen via de ventilatie van een andere kamer? In eetplaatsen ontbijt: heel ongemakkelijke stoelen: lomp en zwaar, laag zittend! Minpuntje: Frans brood had geen krokante korst, was zeer zacht! Ook wel heel rumoerig, luidruchtig. Er was een congres v Korea? Boord Rond zwembad ligt los, niet veilig.

    vriendelijke ontvangst aan receptie en inkom. Goede centrale locatie. Grootte v d kamer. Ontbijt heel overvloedig, héél gevarieerd, lekker en verzorgd.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    9,2
    Locatie super, ontbijt was ok.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ergens verwacht je van 5 sterren toch meer. We konden van het zwembad gebruik maken na uitschenken i.v.m. Latere vlucht. Echter waren de douche faciliteiten zeer matig.

    Locatie super, ontbijt was ok. Hotel is prima maar qua prijs-kwaliteit kan het zeker beter.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    9,2
    Het werkelijk magnifieke ontbijtbuffet!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het werkelijk magnifieke ontbijtbuffet! Trek daar langer dan een half uurtje voor uit! Balzaal-achtige kamer(s) en mogelijkheid om na het uitchecken later op de dag nog even te kunnen douchen.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    3,8
    De ligging is erg goed midden in District 1
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Onvriendelijk personeel, vochtige kamers met schimmel. Absoluut geen goede prijs kwaliteit verhouding en van alle hotels in Vietnam waar wij hebben verbleven het slechtste hotel. Voor dat geld zou ik iedereen An Lam aanraden in Saigon.

    De ligging is erg goed midden in District 1

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    9,2
    Ondanks dat ik veel te vroeg was voor inchecken, werd er...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ik moest om vervangende handdoeken vragen

    Ondanks dat ik veel te vroeg was voor inchecken, werd er alles aan gedaan dat ik binnen een half uur een kamer had.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    8,3
    Mooie rooftop, lekker zwembad en uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onaangename eetgeur in hotel, kamer en ontbijtzaal. Afzuiging waarschijnlijk niet helemaal top.

    Mooie rooftop, lekker zwembad en uitstekende locatie. Ontbijt zeer uitgebreid.

  • Beoordeeld op: 5 maart 2016

    9,2
    Grote kamer, goede moderne badkamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen opmerkingen!

    Grote kamer, goede moderne badkamer. Alles perfect!

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    10
    Uitstekend ontbijt en gastvrij en kundig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Uitstekend ontbijt en gastvrij en kundig personeel

  • Beoordeeld op: 25 december 2015

    8,3
    Veel bezienswaardigheden op loopafstand!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen 'knus' hotel, beetje kil.

    Veel bezienswaardigheden op loopafstand! Rooftop-bar leuk.

  • Beoordeeld op: 30 november 2015

    8,8
    Het ontbijt was voortreffelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was voortreffelijk.

  • Beoordeeld op: 20 november 2015

    7,5
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Locatie

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    10
    Buurt personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Buurt personeel

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    7,9
    geen paraplu's in de kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    geen paraplu's in de kamer. niet functioneren van sommige stopcontacten in de kamer.

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    10
    Fijn hotel op goede lokatie met geweldig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Klein zwembad

    Fijn hotel op goede lokatie met geweldig ontbijt

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    6,7
    De ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer was erg Klein, de badkamer leek meer op een badkast...zorg dat je een kamer krijgt in het nieuwe deel dat is beter!

    De ligging van het hotel

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    10
    De locatie van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De locatie van het hotel. Gevarieerd en goed ontbijt. Super fijn bed en douche.

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    10
    Centraal gelegen, goede faciliteiten en goede service!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets!

    Centraal gelegen, goede faciliteiten en goede service!

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Grand Hotel Saigon

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: