Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Vietnam
  3. Hotelbeoordelingen: Da Nang Municipality
  4. Hotelbeoordelingen Da Nang
  5. Beoordelingen van Hadana Boutique Hotel Danang

Beoordelingen over Hadana Boutique Hotel Danang 4-sterren

H1-04, H1-05, H1-06 Pham Van Dong Street, Son Tra District, Danang city, Vietnam, Da Nang, Vietnam

#60 van de 585 hotels in Da Nang

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 668 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 10

  • Beoordeeld op: 11 februari 2019

    9,2
    Goed hotel in Da Nang
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet al het personeel sprak even goed Engels, waardoor het regelen soms langer duurde. Tegelijkertijd was iedereen wel erg vriendelijk en behulpzaam.

    Ruime, schone kamer. Goed ontbijt. Goede service rondom het uitchecken. We konden gebruik blijven maken van het zwembad en daarna ook nog opfrissen voor het vervolg van onze reis.

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    9,6
    Aanrader! Goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen mogelijkheid om een strijkijzer te lenen.

    Ontbijt was heerlijk. Personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. Gratis leenfietsen waren heel handig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2018

    9,6
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Junior Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Gratis fiets beschikbaar.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,8
    Heel goed personeel, heel comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel goed personeel, heel comfortabel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    10
    Geweldig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Deluxe Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    The service was erg goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    10
    Top verblijf en zeer vriendelijke manager en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiënisch

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    9,6
    Heerlijke overnachting.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lag aan een ongezellige straat.

    Kamers waren heerlijk.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2016

    9,2
    Een heerlijke kamer die je thuis doet terugverlangen naar je...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De Vietnamese overheid verplicht hotels om indien hotelgasten bezoek ontvangen, deze bezoekers te vragen om een identiteitskaart. Ook moeten bezoekers voor 22.00 uur weer vertrekken. Hotelgasten die dit niet van te voren weten, kunnen op een onaangename manier met deze regel worden geconfronteerd. Dit is echter niet het hotel aan te rekenen, al zou wel iets duidelijker verteld kunnen worden dat dit geen hotelregel, maar een overheidsregel is.

    Een heerlijke kamer die je thuis doet terugverlangen naar je hotel! Ruim, bijzonder prettige verlichting en alles erop en eraan. Personeel is super vriendelijk, staat ongevraagd voor je klaar en herkent je ook echt na een dag. De straat waar het hotel aan ligt is druk, maar met de taxi kom je overal. Aan de overkant van de straat vinden liefhebbers een voortreffelijk Koreaans restaurant, twee Koreaanse supermarkten en een bingsu-salon.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2016

    7,5
    De service om fietsen te lenen is top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Omgeving van het hotel is niet veel te beleven. Zwembad stelt ook niet veel voor.

    De service om fietsen te lenen is top. Je kan daarmee jezelf makkelijk richting het strand of richting de rivier en de stad verplaatsen. Uitzicht bij ontbijt is leuk aspect.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2016

    8,8
    Een prettig hotel om te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het viel ons tegen dat het hotel wel erg gehorig was. Zowel lawaai van buiten als van binnen. Ons raam bleek niet goed af te sluiten.....

    Een prettig hotel om te verblijven. Met smaak ingericht! Aardig personeel en een zeer attente hotelmanager. Comfortabele hotelkamer en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 10

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!