Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Oriental Suites Hotel & Spa 4-sterren

58 Hang Dao , Hoan Kiem, Hanoi, Vietnam

#24 van de 555 hotels in Hanoi

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1662 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,1

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 33

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    9,2
    De service is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen raam in de kamer.

    De service is uitstekend. Ze regelen echt alles voor je. Bij terugkomst uit sapa mochten we ook gratis douchen en doorslapen in de spa.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    9,2
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - De kamer was relatief klein. - Het personeel kwam meerdere malen op de kamer om iets te doen. Het beddengoed etc is mijn inziens prettig. Echter vonden we het niet fijn dat personeel s' middags de kamer binnen komt om kaartjes neer te leggen met het weer van morgen en een enquete over het verblijf.

    Het hotel heeft een perfecte ligging in het oude gedeelte van Hanoi. Vanuit hier is het hele gebied per voet goed bereikbaar. Het personeel was prettig en vriendelijk. De kamer was sfeervol en voldeed aan de verwachtingen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    10
    Warm en hartelijk personeel !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    Dit hotel was verreweg het beste hotel van onze reis. Het hotel geeft een gevoel van thuis komen. Al het personeel is zo vriendelijk en behulpzaam. Ze geven je allemaal een warm gevoel van welkom. Bovendien hebben ze ons ook geholpen met vervoer naar Halong Bay en met al onze andere vragen. Transfer naar het vliegveld kost 19 usd. De kamers waren goed en schoon en er is uitstekende wifi.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    9,2
    Geweldige service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn prima maar niet meer de nieuwste

    Mijn vriend en ik verbleven in totaal 4 nachten in Oriental Suites Hotel. Tussen de overnachtingen in hebben we excursies geboekt naar Halong Bay en Sapa. De service in dit hotel is een 10+: we konden onze koffers achterlaten tijdens excursies, er werden ontbijt/lunchpakketjes geregeld, een douche beschikbaar gesteld terwijl we al uitgecheckt waren (opfrissen voor onze nachtvlucht), gratis sandwiches gemaakt nadat we om 22:30 terugkwamen uit Sapa. Het personeel is erg attent!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    8,3
    Super verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Double Room old
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lucht in de kamer is vrij droog en er is geen raam naar buiten.

    Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Enorm uitgebreid ontbijt, naast het buffet kun je vanalles van de kaart bestellen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2016

    9,6
    Aanrader! Super vriendelijk personeel en prachtig hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Double Room old
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In onze kamer zat maar 1 stopcontact.

    Super vriendelijk personeel, denken in alles met je mee. We hebben meerdere keren onze tassen mogen laten staan. Mochten na een trip naar Halong Bay daar douchen terwijl we geen kamer meer hadden. Ook werd er een taxi voor ons geregeld en hebben zij ons ingecheckt voor de volgende vlucht. Echt super

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    10
    Een aanrader op toplokatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekend hotel in het centrum van de oude stad. Avondmarkt voor de deur. Uiterst behulpzaam en attend personeel. Alles maar dan ook alles regelt men voor je niets is te veel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    10
    Super O'Gallery premier hotel & spa
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Double Room old
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als we dan toch wat moeten noemen, zou ik adviseren om de schoonmaak karren voor de kamers uit het zicht te zetten na gebruik.

    Vanwege een mail met aanbieding die ze hebben gestuurd over het nieuwe hotel wat in juli is geopend O'Gallery premier Hotel & Spa hebben wij hier gebruik van gemaakt. We hebben ons verblijf dan ook gehad in O'Gallery. De revieuw is dan ook voor dit hotel, Uitmunted personeel en service in een mooi luxe hotel met een lekker uitgebreid ontbijt. Na tocht Sapa , was er in de vroege ochtend 5:30 uur al een kamer beschikbaar waarvan we direct gebruik konden maken van de douche. Om 10 uur was onze eigen kamer gereed en deze was super! Uit gezwaaid door het personeel met een mooi presentje zijn wij als uiterst tevreden gasten de taxi ingestapt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    10
    Gelegen midden in het old quarter met alles wat je wil op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Double Room old
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Gelegen midden in het old quarter met alles wat je wil op loopafstand. Wij verbleven er onze eerste nacht in Vietnam waarna we door zijn gegaan naar Sapa. Het hotel gaf ons kosteloos de mogelijkheid om te douchen en wat water en eten mee voor in de trein.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    10
    Fantastische staf en top locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suites Communicerende Kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastische staf en top locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    8,3
    De plek in de stad is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zonder buitenraam.

    De plek in de stad is perfect. Middel in het oude centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    9,2
    Aanrader voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte kamers

    Percecte lokatie in oude Stad, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, goed ontbijt , prijs/kwaliteit ok

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Service, personeel erg vriendelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    10
    Uiterst comfortable verblijf in Vietnamese sfeer met westers comfort
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers groot en comfortabel, mooie inrichting, goed ontbijt en vooral zeer gastvrij en behulpzaam personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    10
    Ideale plek om je in de watten te laten leggen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen echte minpunten

    Service, locatie, keuken, verzorging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    9,6
    Veel waar voor je geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms iets gehorig

    Service, restaurant, locatie, hoffelijkheid

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    9,2
    De goede service van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren wat hard en daardoor minder comfortabel.

    De goede service van het hotel. Uitstekend!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    9,6
    Uitstekend hotel in het oude centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zonder raam. Dit was vooraf bekend maar blijft gek.

    Goed hotel met uitmuntende service

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    8,3
    Super, schitterende ligging in de oude wijk en dicht bij het Hoan Kiem meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets is tegengevallen.

    Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, dagreizen en excursies in het hotel te boeken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    10
    super !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles top !!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    9,2
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit iets te prijzig

    Lekker centraal en heerlijk bed vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,2
    zeer goed verblijf in Hanoi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Behulpzaam en vriendelijk personeel, zeer goeie locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,2
    Uitstekend en fijn verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede ligging, mooie kamer, uiterst behulpzaam en vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    10
    Super servicegericht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks alles was prima we hadden geen ramen maar dit wisten we van tevoren

    De service was top

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    10
    Personeel was onwijs vriendelijk en meedenkend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Double Room old
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was onwijs vriendelijk en meedenkend! Goeie locatie en prima ontbijt!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2016

    10
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Double Room old
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was helemaal geweldig!

    Personeel Locatie Service Ontbijt Spa

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Double Room old
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    8,8
    Uitstekend hotel met zeer behulpzaam personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het personeel was erg behulpzaam. Ze denken graag met je mee. Bij aankomst wordt je zeer goed ontvangen!

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    9,2
    Personeel was vriendelijk en alert, erg centraal gelegen in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets aan het hotel. We kregen na afloop wel een opvallende mail van ze met allerlei verontschuldigingen, maar die was wellicht verkeerd geadresseerd? We hadden namelijk niets op het hotel aan te merken!

    Personeel was vriendelijk en alert, erg centraal gelegen in Old Quarter, kamer was van alle gemakken voorzien inclusief een groot en fijn bed. Prima ontbijt incl menu. We waren er helaas maar kort dus we weten niet hoe de faciliteiten verder zijn.

  • Beoordeeld op: 12 maart 2016

    9,2
    Goed hotel met hoge servicegraad, we kregen direct de kamer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed hotel met hoge servicegraad, we kregen direct de kamer ondanks vroege aankomst en bij vertrek laat in de middag mochten we eveneens de kamer blijven gebruiken. Als verassing kregen we ongevraagd e.e.a. te eten mee omdat we met de nachttrein vertrokken. Aanrader als je in het oude centrum wil verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 januari 2016

    9,6
    Lekker massages in de spa
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat we niet hier zaten toen we na Halong bay weer terug in Hanoi kwamen.

    Lekker massages in de spa Goed restaurant eronder Top locatie bij het meer en de nightmarket op zaterdag en zondag. Daarnaast oud en nieuw gevierd in Hanoi en we zaten letterlijk naast alle feesten rond het meer. Lekker groot bed ook.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    8,8
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vriendelijk personeel. Fijne kamers: rustige oase in het drukke Hanoi.

  • Beoordeeld op: 13 november 2015

    10
    Ik zou niet weten wat er beter kan.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik zou niet weten wat er beter kan...

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 33

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Oriental Suites Hotel & Spa

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: