Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Saigon Domaine Luxury Residences 5-sterren

1057 Binh Quoi, Binh Thanh, Ho Chi Minh-stad, Vietnam

#11 van de 144 vakantiewoningen in Ho Chi Minh-stad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 208 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    9

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,6
    Mooi ruim appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drankjes zijn erg prijzig in vergelijking tot andere hotels waar we verbleven in Vietnam

    Upgrade naar groter appartement. Heel ruim. 3 slaapkamers, 2 badkamers. Mooi uitzicht. Met de shuttle speedboot is super leuk, ook voor de kinderen. Terug in de avond mooie skyline van HCMC. Lekker zwembad. Behulpzaam personeel bij receptie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    Alle sterren volledig waard!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging is een beetje verder af van de grote toeristische trekpleisters en restaurants , maar het hotel heeft een gratis shuttle-bus en een boot om je naar HCM downtown te brengen. Vooral de reis met de hotelboot is een aanrader !

    Heel vriendelijk personeel. Zeer , zeer ruime kamers (nog nooit zo een grote hotelkamer gezien ...) met een mooi uitzicht op de Sai Gon rivier. Ontbijt 's morgens op een boot in de rivier. Personeel maakt de zaak helemaal af , je kunt alles vragen en alles wordt vriendelijk beantwoord. Aanrader voor grotere gezinnen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    9,2
    Enorm luxe appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groots, en dus een beetje onpersoonlijk

    Een enorm luxe appartement, groot, met alles erop en eraan. Prima bed, en een prachtig uitzicht over HCMC vanaf de negende verfieping. Heerlijk om nog een paar uurtjes aan het zwembad te liggen viordat we weer naar huis vliegen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    9,2
    Echt een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten

    Alles klopte, niets viel tegen. Alleen kost de rit naar het centrum je ongeveer een kwartier tot 25 minuten. Maar dan geniet je wel van relatieve rust in een prachtige stad.

    Heerlijk en ruim appartement met balkon. We hadden uitzicht op de rivier. Prachtig zwembad met de hele dag zon en schaduw. Een gratis boot of taxi kan je naar het centrum brengen. De taxi daar naar toe is ook niet duur (ca 6 euro). Prachtige stad met veel Franse invloeden. Eenvoudig maar prima ontbijt en aardige mensen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    10
    heerlijk ontbijt aan het water!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten

    niets!

    heerlijk ontbijt aan het water! mooie kamers met uitzicht! de shuttle dienst per boot!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    7,5
    Mooi uitzicht aan de rivier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant aan het water. Zag er wat desolaat uit. Het geheel is wat outdated.

    Mooie plek ad rivier

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    7,1
    Ruimte in het appartement was super, zwembad oogde wat...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het geheel oogt wat gedateerd, is keurig

    Ruimte in het appartement was super, zwembad oogde wat gedateerd , maar was prima.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2015

    10
    De ruimte in de kamer is groot, geluidsdicht en schept rust.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ruimte in de kamer is groot, geluidsdicht en schept rust. Dinner by the river! Great Staff! Pure romantic!

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Saigon Domaine Luxury Residences

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: