Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Somerset Ho Chi Minh City 5-sterren

8A Nguyen Binh Khiem, District 1, Ho Chi Minh-stad, Vietnam

#12 van de 144 vakantiewoningen in Ho Chi Minh-stad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 970 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    9,2
    Top accommodatie tegen een zéér goede prijs
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Suite-Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit is één van de beste appartement/hotel complexen van Ho Chi Min! Kamers zijn top, service is top en het ontbijt is top. Het zwembad en de tennisbaan hangen zijn een ware bonus!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    9,6
    Goed hotel in Ho Chi Minh
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite-Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine ontbijtruimte met eerder beperkt ontbijtbuffet.

    Zeer grote kamer, voorzien van alle nodige comfort. Hotel gelegen dicht bij het centrum van de stad. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede prijs kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,9
    Ruime appartementen, schoon, lekker zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premier Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Onze verzoeken werden niet echt ingevuld. Service is wat moeizaam. Locatie is iest verder van het centrum. Je kunt het lopen maar dat doe je niet iedere keer. Taxi naar centrum koste overigens 3-5 euro.

    Hele ruime kamers, ideaal voor het gezin. Mooi zwembad. Wij waren hier eerder geweest en hebben opnieuw geboekt. Kregen 3 slaapkamer appartement ipv appartement met 2 slaapkamers. Redelijk rustige makers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,8
    Groot en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premier Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoewel ihet hotel in het centrum ligt en ook dichtbij sommige bezienswaardigheden zijn de meeste bezienswaardigheden net even te ver. We hebben veel gelopen naar ook taxi's genomen.

    Grote appartement, comfortabel, schoon, stil voor ik het centrum, goede gym, tennisbaan en prima zwembad. Ontbijt is beperkt maar voldoet zeker.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    9,2
    Prachtig hotel met supervriendelijk personeel. Helaas naast bouwput.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Appartement 3 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Onze kamer was helaas naast een bouwput; om 1 uur 's nachts begonnen de graafwerkzaamheden. Omdat we net een vlucht achter de rug hadden waren we erg moe en vielen toch wel in slaap. Wij weten niet of dit elke nacht speelt. Maar het was heel veel herrie. Heel erg jammer want dit hotel is voor de rest heel goed !

    Prachtig, luxe en schoon appartement. Lieve, behulpzame, grappige medewerkers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    7,1
    Goed voor gezinnen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite-Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Renovatie bezig dus erg veel geluidsoverlast. Ontbijtruimte bij het zwembad buiten was erg krap en weinig keus. Toen wij een nacht extra bij wilden boeken moesten we ipv 107 euro opeens 170 euro betalen.

    Grote appartementen, luxe, nieuw en schoon. Goed zwembad en hot tub. Vriendelijk personeel. Goeie locatie in het centrum.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    Ruime drie kamer appartement met twee badkamers. Mooi groot en diep zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Appartement 3 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het was zeer goed. Ruime appartementen! Heerlijk diep zwembad! Vriendelijk en meedenkend personeel! Goed eten!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,8
    Het is goed bereikbaar en taxi' s zijn volop aanwezig. Wordt goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptie was moeilijk te vetstaan.het

    Dr accomoddatie was zeer goed uitgerust. Zeer compleet.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    5,8
    Zwembad prima, locatie goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer gehorig, bleken oude kamer geboekt te hebben, jaren 90 interieur, niet zoals op de foto's. Met bijbetaling modernere kamer gekregen, maar gehorig en gordijnen sloten niet, dus erg licht vanaf half 7. Slechte service un bar/ restaurant.

    Zwembad prima, locatie goed.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    9,6
    Zeer ruim appartement met heerlijke bedden, top zwembad en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets.

    Zeer ruim appartement met heerlijke bedden, top zwembad en goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    9,2
    Ruim appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De prijzen van de tourist bali in het hotel waren absurd hoog.

    Ruim appartement.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    9,2
    Wij hadden een gerenoveerde kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets

    Wij hadden een gerenoveerde kamer. Deze was zeer groot met alles erop en eraan. Twee badkamers, 4 airco's. Wasmachine. Super!

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    2,5
    Niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Stinkend bed naar braaksel, oude kamers. Zijn na 1 nacht vertrokken ondanks meerdere gepland. Locatie slecht.

    Niets

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Somerset Ho Chi Minh City

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: