Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Airport Game Lodge 3-sterren

21 Fourth Rd Bredell, 1625 Kempton Park, Zuid-Afrika

#30 van de 55 hotels in Kempton Park

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 287 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    5,0
    We werden opgehaald van het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer klein en erg gedateerd.

    We werden opgehaald van het vliegveld.Het vliegtuig had 2 uur vertraging, maar er stondiemand te wachten en we zijnde volgende dag weer naar het vliegveld gebracht om de auto op te halen. Klasse!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    3,8
    voor de prijs, waardeloos naar Zuid Afrikaanse standard!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt, schalen waren grotendeels leeg bedden, slecht algehele kamer, renovatie hard nodig personeel, slecht gemotiveerd restaurant aanwezig, maar dicht tijdens ons verblijf

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel om 1 nacht te slapen vanwege transfer. De kamer was schoon en het bed ok. Wel beetje oude inrichting, maar dat maakte niet uit. Restaurant serveert goed eten. Daarnaast werden we gratis van het vliegveld opgehaald en ook weer gebracht

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,1
    Game lodge met shuttleservice!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douche was gedateerd.

    Prima accommodatie om 1 of 2 nachten te verblijven. Kamer was schoon maar wel wat gedateerd. We werden opgehaald van de airport met de gratis shuttleservice. Dat was erg prettig! Ontbijt was goed. Mooie game lodge met diverse dieren zoals impala's. Dat geeft meteen een Afrika-gevoel!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    6,3
    Goede locatie na aankomst van een vlucht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst 's avonds laat was nogal rommelig en geen mogelijkheid meer tot het bestellen van een drankje (na 23.00 uur)

    Goede locatie na aankomst van een vlucht. Leuk klein dieren reservaatje achter de kamers. Ontbijt prima verzorgt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    8,8
    Prima overnachtinshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sobere badkamer

    Prima ligging, vlakbij vliegveld, mooie tuin Ruime kamer met goede bedden Shuttlebus Goede service (bleef wachten op ons ondanks forse vertraging vliegtuig)

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    8,8
    Geweldig voor 1 dag van aankomst vliegreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede service. Ruime kamer.goed ontbijt. Goede en gratis tranferservice. Ook konden we al om 10 uur 's ochtends terrecht. Heerlijk uitgerust in de mooie tuin en 's avonds naar restaurant heen en teruggebracht.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    7,5
    Lekker dichtbij de luchthaven in een rustige omgeving, waar je op dat moment behoefte aan hebt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Maar de vorige keer waren een aantal kamers niet echt op orde.

    De rust na een lang vermoeiende vlucht en dichtbij de luchthaven.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,9
    De shuttle-service tussen het vliegveld en het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De shuttle-service tussen het vliegveld en het hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,9
    Heel rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Internetconnectie werkte niet.

    Heel rustige omgeving. Prachtige tuin om te relaxen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    6,7
    Gunstig gelegen doorgangshotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn basic Personeel niet altijd even vriendelijk.

    Goed ontbijt Mooie ligging met tuin Vlakbij luchthaven

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    7,5
    Prima verblijf na een Lange vlucht uit Amsterdam.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    De rust en stilte en toch zo dichtbij de luchthaven.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    8,3
    Uitstekend hotel om te verblijven als tussenstop naar een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitstekend hotel om te verblijven als tussenstop naar een andere bestemming. Voor het geld dat je thuis uitgeeft om met de taxi van of naar het vliegveld gehaald/gebracht te worden, heb je hier alles:je wordt opgehaald op het vliegveld en de volgende dag weer teruggebracht, je hebt een nette hotelkamer met goed bed in een rustige groene omgeving én krijgt een ontbijt. De wifi werkt ook. Voor het avondeten kun je via de receptie iets laten komen, b.v. van een pizzeria. Het personeel is aardig. Kortom: zeer geschikt als doorgangshotel. Wij zijn er twee keer geweest en zullen er terugkomen wanneer we weer een tussenstop in Jo'burg hebben.

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    4,2
    Het bed was goed maar wel opgemaakt met een sprei met vlekken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vriendelijkheid van het personeel. Bij het ontbijt kreeg ik echt het gevoel dat ik beter niet had kunnen ontbijten. Geen aandacht, muziek werd harder gezet en geen gedag bij het weg gaan. Ontbijt zelf was ook middelmatig

    Het bed was goed maar wel opgemaakt met een sprei met vlekken

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    5,8
    Dichtbij vliegveld, goede wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt zeer teleurstellend; weinig keus en helft was al op. Typische lodge als je perse dichtbij vliegveld moet zitten, verder geen reden om hier naar toe te gaan. Geen gezellige eetgelegenheden op loopafstand.

    Dichtbij vliegveld, goede wifi

  • Beoordeeld op: 4 maart 2015

    6,7
    We werden opgehaald bij de luchthaven (geen kosten) dus dat...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer zag er enigszins verouderd uit, niet zo mooi als op het plaatje. De ventilator was stuk, dit hebben we de volgende ochtend meteen doorgegeven.

    We werden opgehaald bij de luchthaven (geen kosten) dus dat was heel prettig. De volgende dag warden we ook weer weggebracht naar de luchthaven (waar we onze huurauto op konden halen). Het personeel was erg vriendelijk, het ontbijt was goed. Van de omgeving hebben we niet veel meegekregen omdat we slechts 1 nachtje gebleven zijn, maar ten opzichte van de luchthaven ligt de lodge erg gunstig.

  • Beoordeeld op: 20 februari 2015

    5,4
    Ontbijt, Free Airport shuttle, Rust
    • Vakantiereis
    • Stel

    In onze kamer 17 was geen bereik van WIFI Voor kamer 17 moet je een flink eind lopen met je zware koffers en het wegdek is slecht zodat je rolkoffers moeilijk te rollen zijn

    Ontbijt, Free Airport shuttle, Rust

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    7,5
    Ruime kamers en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen gezellige ruimte om na de lange vlucht even te zitten en wat te drinken en hapje te eten.

    Ruime kamers en goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    2,9
    dat er warm water kwam uit de douche
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gen knap ontvangst, nergens gelegenheid voor een drankje. Veel te klein bed(pieperig twijfelaartje)

    dat er warm water kwam uit de douche

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    5,0
    Eigenlijk alles.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eigenlijk alles. Foto's zien er goed uit, maar is goedkoop 70er jaren motel met n afschuwelijk slecht ontbijt.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Airport Game Lodge

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: