Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aziza Guest House

5A Wright Street, Camphersdrift, 6529 George, Zuid-Afrika

#3 van de 37 B&B's en herbergen in George

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 98 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,3

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    10
    Heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kwamen wat later binnen en werden verwelkomd met een glaasje port een goede uitleg over de stad en accommodatie en de vraag of we ergens wilden dineren. De reservering werd voor ons gemaakt en we werden in zijn geheel zo onwijs in de watten gelegd! Daarnaast werd er ook rekening gehouden bij het ontbijt wat vers klaar werd gemaakt met dieetwensen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    10
    Prima plek!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets!

    Fantastisch ontbijt en de medewerking van de staff bij het oplossen van een probleempje met de douche (binnen 1 dag opgelost!)

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    10
    Ik was bij aankomst aangenaam verrast door het mooie huis en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt werd prachtig opgediend. Echter: de koffie bleek nescafé te zijn. Een goed kop echte koffie was hier meer op z'n plaats geweest!

    Ik was bij aankomst aangenaam verrast door het mooie huis en de smaakvolle inrichting. Ik had er direct spijt van dat we hier maar 1 overnachting geboekt hadden. De manager Llewellyn deed alles om het ons naar de zin te maken.

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    6,3
    Niet ver van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De manager is er niet altijd. Het telefoonnr op uw bevestiging was van 'n oude employee,die sinds jaren weg is. Honden van buren blaften je s'morgens vroeg wakker.

    Niet ver van het centrum.

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    9,6
    Mooie grote kamer, heerlijk bed, goede badkamer met dubbele...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie grote kamer, heerlijk bed, goede badkamer met dubbele douche, ontbijt met liefde bereid

  • Beoordeeld op: 25 februari 2015

    7,9
    Rustige locatie, mooie kamer, prettige ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    George als stad.

    Rustige locatie, mooie kamer, prettige ontvangst.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: