Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Blackheath Lodge 4-sterren

6 Blackheath Road, Sea Point, 8005 Kaapstad, Zuid-Afrika

#5 van de 152 hotels in Kaapstad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 132 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    9,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,3
    Hulpvaardigheid van de staf was voorbeeldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hulpvaardigheid van de staf was voorbeeldig. Inrichting van de kamers zeer stijlvol. Geen standaard 'hotel' maar gezellige aaneenschakeling van kamers, gangetjes, steegjes en pleintjes.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    8,3
    Door de hartelijkheid van de hele staf voel je je meteen...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Door de hartelijkheid van de hele staf voel je je meteen thuis. En dat gevoel blijft! De staf is één grote familie en neemt je meteen op als lid van de familie. De lodge zelf is daarenboven een prachtige plek, mooi ingericht met oog voor details. Je krijgt een gevoel van grootsheid als je er ronddwaalt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    10
    Fantastische plek met geweldige service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets!

    De kamer was geweldig en de service uitstekend! Na een plotselinge vertraging van 6 uur bij de terugreis, wat betekende dat wij midden in de nacht moesten vertrekken, werd alles in het werk gesteld om te zorgen dat alles goed geregeld was, een ruimte om te rusten, extra tafel om mee te kunnen eten, taxi geregeld en enz. Wij hoefden hier niet voor te doen. Het voelde als familie, de service staat hoog in het vaandel en ze doen er echt alles aan om het naar je zin te maken. Met name Godfried en Anthony bedankt!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    10
    Home away from home.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting is prachtig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    10
    Mocht ik Kaapstad nog een keer bezoeken dan hoop ik er weer te kunnen toeven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk ontbijt en supervriendelijk personeel! Altijd behulpzaam en gaven goede tips.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    9,6
    Prachtig ingericht, met veel aandacht voor kleine details.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtig ingericht, met veel aandacht voor kleine details. Alles klopt in deze Lodge. Fantastisch sfeervol verblijf en super behulpzame staf. Ontbijt is ook perfect! Kamer is prachtig.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    8,8
    Gastvrijheid!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De nachtportier was lastig mee te communiceren.

    Gastvrijheid! Supergezellig, soort thuis gevoel.

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    10
    dat we bediend werden aan het zwembad, de info die ze gaven...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    dat we bediend werden aan het zwembad, de info die ze gaven over uitstappen.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: