Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Camps Bay Village Apartments 3-sterren

32 Camps Bay Drive, Camps Bay, 8040 Kaapstad, Zuid-Afrika

#256 van de 387 vakantiewoningen in Kaapstad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 192 beoordelingen over dit appartement

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    We mochten gebruik maken van de bay hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 10 nachten

    We moesten zelf om nieuwe handdoeken en toiletpapier vragen. We hadden via een mail laten weten dat we een paar uurtjes eerder zouden aankomen. Hier is niet op gereageerd en we mochten echt pas na 3 uur in de kamer. Voor ons voor de eerste keer zo'n ervaring in de maand dat we door zuid Afrika hadden gereisd.

    We mochten gebruik maken van de bay hotel. Dat maakt het wel tot een fijn verblijf. Helaas 1 dag werden we bij de poort weer weggestuurd omdat er een evenement was. Bay hotel is erg mooi. Het appartement was simpel ingericht maar lag erg centraal en we hadden een prachtig uitzicht. Zelfs nog dolfijnen en walvissen voorbij zien komen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    7,5
    Mooi verblijf, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten

    We moesten steeds 10 min omlopen via de lobby om binnen te komen, terwijl er een uitgang recht voor onze neus was. Maar hier moest je een parkeerkaart voor hebben en aangezien wij geen auto hebben kon dat niet.

    De ruimte,de ligging en het gebruik van de faciliteiten van het hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    2,5
    Verblijf en service was een teleurstelling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Foto's van de accomodatie komen niet overeen. Accomodatie lijkt op een industrie terrein. Service was zeer onder de maat. Parkeren zou vanaf dag 2 op het terrein kunnen, maar ook toen werden we weggestuurd dat er geen plek was. Handdoeken moesten we om vragen en kregen te horen dat we na dag 2 geen nieuwe handdoeken meer konden krijgen. Tijdens paasweekend zou er niet schoongemaakt worden, tenzij tegen extra betaling.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    5,4
    heel groot verschil in kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    appartement was zeer oud en onderkomen slaapkamers waren wel netjes ontzettend grote verschillen tussen de verschillende kamers/appartementen sommige heel netjes en modern andere vreselijk oude meuk

    gebruik mogen maken van de facaliteiten van THE BAY hotel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    3,8
    slecht ,zijn na paar dagen weg gegaan vawege geluidoverlast
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 6 nachten

    studio had geen airco, geen aparte badkamer, was veel kabaal van zwembad systeem en veel kabaal van houte boarding

    eigenlijk niets

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    9,6
    Erg relaxed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het receptiepersoneel. Ze denken erg met hun gasten mee. Gebruik van faciliteiten van The Bay hotel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,8
    We hebben genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 5 nachten

    Het nachtlawaai

    De ligging en het bed

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    7,9
    Zeer vriendelijke receptie medewerkster, geen moeite was...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Slechte en lawaaiïge ventilator in de slaapkamer, geen airco en matige ventilatie mogelijkheden.

    Zeer vriendelijke receptie medewerkster, geen moeite was teveel! Parkeerplaats van het hotel tegen kleine betaling was ideaal, want in de straat was nergens plek om te parkeren. Mooie en centrale ligging in Camps Bay.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2016

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Entree is armoedig, kruip door sluip door tussen vuilnisbakken door. Appartement was ruim maar erg warm en muf. Niet goed schoongemaakt, haren in het bad en op de vloer.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    9,2
    de mooie lodge, genaamd Stone Cottage (ipv van de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    prijs/kwaliteit is ver te zoeken bij de bunkerkamers in block 2

    de mooie lodge, genaamd Stone Cottage (ipv van de bunkerkamers in block 2) dicht bij het strand en de restaurants. Tevens mag je gebruik maken van de faciliteiten van The Bay Hotel

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    8,8
    Locatie is top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen WiFi in de kamer

    Locatie is top. Personeel erg behulpzaam. Je mag gebruik maken van het zwembad aan de boulevard van The Bay Hotel

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,1
    ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    zwembad was buten gebruik parkeren op eigen terrein kostbaar

    ligging

  • Beoordeeld op: 12 januari 2015

    5,0
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    zeer slecht gebouwd slechte isolatie balie personeel is beslist niet professioneel

    locatie

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: