Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Daddy Long Legs Art Hotel

134 Long Street, 8001 Kaapstad, Zuid-Afrika

#121 van de 152 hotels in Kaapstad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 342 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    8,3
    Artsy
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer was iets kleiner dan verwacht, maar zeker in orde! Enkel de badkamerdeur was wat vreemd aangezien deze vrij doorschijnend was. Het hotel is gelegen in Long Street, heel centraal maar niet meteen de meest veilige straat van Kaapstad om 's avonds door te wandelen. Wel nooit problemen mee gehad, een taxi en Uber zijn enorm goedkoop dus het is een aanrader om deze 's avonds te nemen.

    Leuk concept en enorm vriendelijk personeel! De kamers zijn allemaal verschillend ingericht op een artistieke manier, heel leuk om er te verblijven. Onze kamer was proper en leuk ingericht en de prijs-kwaliteit verhouding was uitstekend. Het hotel ligt ook centraal, waardoor het een ideale uitvalsbasis is om de stad te verkennen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    9,2
    Tof hotel op perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie van het hotel is perfect: je bevind je op loopafstand van allerlei hippe koffietentjes, barretjes en restaurants. Lopen over straat (overdag) kan echt prima. Laat je aub niet al te bang maken door verhalen van andere reizigers: een bedelaar kom je ook in Utrecht wel eens tegen, zo eng is dat allemaal niet. Wij waren op voorhand ook wat huiverig maar het is ons echt 100% meegevallen! In de avond ff ubertje pakken werkt perfect en kost geen fluit! Personeel van ‘t hotel was uitstekend. Wij kregen op valentijnsdag zelf nog twee flessen wijn cadeau, erg attent! Kamer (fresh room) was prima.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    6,3
    Leuk voor een keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deze straat heeft wel de pretenties maar avonds kun je hier beter niet lopen, je wordt omvergelopen door bedelaars etc etc, taxi naar Waterfront is goedkoop en een betere plek om heen te gaan

    Prijs kwaliteit verhouding is prima

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    8,3
    Tof hotelletje!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was een beetje kleiner dan verwacht en de badkamerdeur was ook beetje raar doordat deze doorschijnend is.

    Daniel was een heel vriendelijke man aan de receptie!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    5,0
    Personeel was vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn uit het jaar 1900, douche is niks en het hele pand kraakt. Badkamer kan ook wel een opfrisbeurt gebruiken.

    Personeel was vriendelijk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,5
    Prima stadshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer was klein

    Prima stadshotel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    6,7
    Mijn kamer had een update nodig!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mijn kamer had een update nodig!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    7,9
    schoon en modern
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    kamer zonder raam

    schoon en modern

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    8,3
    Kamers erg leuk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers erg leuk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    10
    Geweldig hotel met mooie kamers en heel vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was perfect!

    Geweldig, gelijk boeken!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,2
    Prima locatie en prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitaire voorzieningen

    Vriendelijk en heel behulpzaam personeel

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 december 2015

    6,3
    Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Alles is verouderd waardoor het er viezig uitziet en niet goed schoongemaakt kan worden. We hebben ook een aantal keren hele grote kakkerlakken zien lopen waar je niet vrolijk van wordt! Verder is er geen parkeergelegenheid, terwijl dit ons wel verteld was.

    Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam! Qua locatie zit je midden in het uitgaansgedeelte met veel bars en restaurants op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    5,8
    De ligging van het hotel is super!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is erg gedateerd. Wij hebben 2 kamers gehad (geen idee waarom). De fresh kamer, was niet zo fresh. Je betaalt veel voor wat je krijgt.

    De ligging van het hotel is super! Dicht bij restaurants.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    8,3
    Leuk ingerichte kamers, perfecte locatie, enorm aardig...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Er werden niet altijd genoeg schone handdoeken gebracht.

    Leuk ingerichte kamers, perfecte locatie, enorm aardig personeel!

  • Beoordeeld op: 2 januari 2016

    6,7
    Grappig gedaan en super vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lastig om naar hotel te lopen zonder veel bedelaars tegen te komen.kleine badkamer

    Grappig gedaan en super vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    8,8
    Geldige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geldige locatie Behulpzaam personeel Schitterende stad

  • Beoordeeld op: 12 januari 2015

    8,3
    we hadden de karaoke kamer met een kunstgras vloerbedekking
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi was niet goed

    we hadden de karaoke kamer met een kunstgras vloerbedekking

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: