Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over De Kloof Luxury Estate 5-sterren

8 Weltevrede Street, 6740 Swellendam, Zuid-Afrika

#2 van de 9 hotels in Swellendam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 223 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 40

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,8
    Prachtige kamers, uitstekend ontbijt en mooie tuin met zwembad waar je kan genieten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In Swellendam zelf is niet zoveel te beleven, het is meer een tussenstop tussen Kaapstad en de Garden route.

    Prachtige, ruime kamer ingericht in Afrikaanse stijl met oog voor detail. Zeer lekker ontbijt mooi gepresenteerd. Vriendelijke bediening. Mooi zwembad en prachtige tuin. We kregen zelfs een upgrade naar hogere categorie van kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    9,6
    Ultieme luxe en service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bruidssuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was wat fris en later regen. We hebben het zwembad daardoor niet gebruikt. Het prijsniveau nodigt helaas niet uit tot een lang verblijf, ondanks alle geboden luxe.

    Prachtig complex, uitstekend verzorgd en met veel oog voor kwaliteit. Uitstekend gedineerd. Ook een aardig museumcomplex op loopafstand. Zeer attent personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    9,6
    Gratis upgrade naar suite met heerlijk waterbed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten had iets specialer gekund. Locatie is rustig maar in omgeving niet veel te doen

    Gratis upgrade naar suite met heerlijk waterbed. Mooie locatie en mooi zwembad.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    6,3
    Gerelateerd naar de locatie is dit toch niet wat wij er van verwachtten.
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, avondeten. Bedieningspersoneel is wel van zeer laag niveau . Geen beterschap ten opzichte van voorheen.geral

    Ruime kamer en badkamer . Allemaal een beetje krenterig ingericht. Na een tweede bezoek merken we dat alles nog is zoals het eerste jaar. Zelfde ontbijtstijl en avondeten. Personeel is zeer vriendelijk. Sommigen krijgen "loyalty vouchers" anderen dan weer niet. Er zijn nog andere goede "guest houses" in Swellendam. Denk niet dat ik nog terugga.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,8
    Mooie locatie! Jammer van het slechte weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het weer!

    Locatie was heel mooi. Wij zijn hier 2 nachten geweest, Vanwege het slechte weer, het regende praktisch de gehele dag was het moeilijk om een juist oordeel te kunnen vellen. Wij konden geen gebruik maken van de mogelijkheden op de locatie vanwege het slechte weer. Gelukkig kwamen en vertrokken wij met een zonnetje. Het ontbijt was heerlijk. Wij hebben een keer op de locatie gegeten. Was lekker. Ook hebben wij gegeten bij restaurant Drostdy. Hier hebben wij eigenlijk beter gegeten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    9,6
    Romantisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden het leuk gevonden de eigenaar te ontmoeten.

    Het verblijf was in één woord heerlijk! Er was een oase aan rust. Vriendelijk personeel, een heerlijk diner met goede wijn en we kregen een gratis upgrade naar een luxe kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    9,6
    Luxe verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lopen nh restaurant, heen ging goed maar terug wat klim- en kuitprobleempjes, restaurant Drostdy is aan te bevelen.

    Prachtige ruime kamer, luxe en smaakvol ingericht, hartelijke ontvangst door gastvrouw en een gezellige afsluiting door gastheer. Gezellige patio met zitje voor de kamer. Ontbijt werd vers bereidt, verder alles wat je maar kon wensen, voor zover je nog zoveel kan eten op vakantie😊, glas bubbles drbij, leuk deca..... begin van de dag. Had wel langer willen blijven.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    9,2
    Goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verbinding was moeilijk te vinden en als die er al was viel hij steeds uit. Na melding hiervan zei men dat dat onmogelijk was.. Op de vertrekdag wordt je auto gewassen, weliswaar door een hele aardige meneer maar voelde net iets te decadent, zeker nu met de waterschaarste in deze omgeving.

    Ruime kamer, mooie badkamer met grote inloopdouche. Prachtige tuin met heel koud maar schoon zwembad. Klein restaurant waar je heerlijk kon eten en 's ochtends een goed ontbijt. Zelfs mogelijkheid voor massage.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    7,1
    Mooie plaats, maar nog wat werk aan de details.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij hevige stortbuien regende het gewoon binnen via het dak. Ik hoop dat dit in de toekomst verholpen wordt.

    De guesthouse op zich is mooi , rustig gelegen en bood aan ons ruime kamers en badkamer. Sommige kamers zijn enkel via te stijke trappen te bereiken en kunnen voor ouderen een probleem zijn. We hebben er éénmaal 's avonds gegeten en dat viel zeker goed mee. Ontbijt is gewoon( maar zeker niet slecht). Ontvangst was zeer vriendelijk, het personeel dat zorgde voor de bediening can het ontbijt liet soms wel te wensen over.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    8,3
    We kregen een upgrade naar een suite met een waterbed en dat...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel wat duur t.o.v. andere accommodaties. Alhoewel het een mooi acco is, zie ik tov andere acco's niet helemaal waar de meerwaarde in zit.

    We kregen een upgrade naar een suite met een waterbed en dat was heel attent. Mooie acco, aardige mensen, locatie was goed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    9,6
    Dag op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Upgrade naar hele stijlvolle dakkamer. Prima ontbijt in stijl en voorkomende service. Duidelijk upmarket. Jammer dat Stellendam geen plek is om lang te blijven.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    9,6
    Alles was mooi en verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Kamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechts een parasol aan het zwembad als het 36° is , is echt weinig. De mogelijkheid om in de schaduw te liggen is toch een vereiste.

    Alles was mooi en verzorgd.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    9,2
    -Prachtige ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, het was perfect!

    -Prachtige ruime kamer -De service was subliem (auto werd zelfs gewassen!!!) -Ontbijt was overdreven veel en van zeer goede kwaliteit.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Alles was perfect. Ook diner. Goede reistips gekregen van gastvrouw.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    8,3
    terug om te relaxen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 1 nacht

    zwembad was wat klein

    De kamer was geweldig en het ontbijt en eten heerlijk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    6,7
    Viel mee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beperkte menu moet ver rijden om iets te zien

    Rustig gelegen weinig te zien in de omgeving

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    10
    Een goede reden om naar Swellendam te gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooi ingerichte estate met ruime kamers en badkamers, mooie buitenruimten, een mooie lounge en een intiem restaurant. Heerlijk ontbijt en avondeten.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    10
    zeker boeken, niet twijfelen!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer zeer mooi logement, echt een aanrader!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    10
    Het is een uitstekende locatie; alles is van hoog niveau
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De persoonlijke aandacht en verzorging.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    9,6
    Mooie kamer, prima eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bruidssuite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig parasols bij zwembad

    Mooie kamer, prima eten

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    10
    Prachtig authentiek guesthouse, aardige en behulpzame...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prachtig authentiek guesthouse, aardige en behulpzame medewerkers. Voor vertrek werden zelfs de auto's nog even gewassen. Topservice!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    10
    Top ontbijt met zeer veel keuze mogelijkheden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top ontbijt met zeer veel keuze mogelijkheden

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    6,7
    ontbijt is goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    geen terrassen of balkons beschikbaar

    ontbijt is goed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    9,6
    Enorm gastvrije bediening !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    Enorm gastvrije bediening !!

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    8,3
    Een erg mooi pand, met een mooi zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamerwas niet helemaal goed schoon.

    Een erg mooi pand, met een mooi zwembad. We kregen de keuze uit 2 kamers. Deze zagen er beiden erg mooi uit. Het personeel is grotendeels afkomstig uit Nederland en erg vriendelijk en behulpzaam. Wel een tikkeltje formeel. We hebben hier ook gedineerd. Het was heerlijk. Ze hebben een 3 gangenmenu, waarbij je bij elke gang uit 3 gerechten kunt kiezen. Het ontbijt was ook goed verzorgd.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    9,2
    prachtige ligging, veel comfort, je kunt er heerlijk eten,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    trappen en trapjes kunnen lastig zijn voor mensen die slechter ter been zijn. van te voren melden.

    prachtige ligging, veel comfort, je kunt er heerlijk eten, mooi zwembad attente medewerkers

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    9,2
    Zeer mooie locatie en gebouwen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Iets meer verwacht van Swellendam stadje zelf. Resto was niet op zelfde niveau als de accomodatie.

    Zeer mooie locatie en gebouwen. Mooi en smaakvol ingericht.

  • Beoordeeld op: 20 november 2015

    10
    Fantastisch ontvangst door nieuw jong management op een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Fantastisch ontvangst door nieuw jong management op een prachtige plek. We werden geüpgrade naar mooie suite en hebben heerlijk kunnen genieten van het lekkere eten en het heerlijke zwembad.

  • Beoordeeld op: 6 november 2015

    10
    Zeer mooie ruime kamer met alle luxe voorzien.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer mooie ruime kamer met alle luxe voorzien. Erg vriendelijke hosts die je heel fijn helpen met activiteiten in de omgeving. Maar een dagje aan het heerlijk grote zwembad was ook zeker aan te raden!

  • Beoordeeld op: 14 januari 2015

    10
    het ontvangst was schitterend door Michiel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets eigenlijk, alleen is Swellendam niet zo'n geweldige stad, wel een goede stop tussen de meest bezochte attracties in Zuid Afrika. dit hotel biedt dan de nodige rust en lekker eten...

    het ontvangst was schitterend door Michiel. onze kamer was een droom. het eten was super. dit hotel is een oud Kaaps huis dat met veel aandacht voor detail is ingericht met alle nodige comfort. de keuken is voortreffelijk maar ook bijzonder dat men de plaatselijke restaurants promoot, heel symphatiek en een aanrader!

  • Beoordeeld op: 11 januari 2015

    9,6
    Historische boerderij uit 1801.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi is onvoldoende.

    Historische boerderij uit 1801. Zeer sfeervol ingericht. Giede ambiance. Alles tot in de puntjes verzorgd. Zelfs autOnwerd gewassen.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    9,2
    Het nog jonge Nederlandse koppel doet er alles aan om het je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het nog jonge Nederlandse koppel doet er alles aan om het je zo aangenaam mogelijk te maken !

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    8,3
    Prima service.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Helemaal niets

    Prima service. Heerlijk gegeten (ontbijt en diner)

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    10
    Totaal beleving!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets!

    Totaal beleving!Met name de bruidssuite!Op en top verzorgd!Meer dan je verwacht!Zeer enthousiast Nederlands management!

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    9,6
    Kamers erg smaakvol ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers erg smaakvol ingericht. De verzorging en bediening waren uitstekend.

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    10
    mensen, ligging, uitstraling gebouw, tuin,kamer,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    helemaal niets alles 100%

    mensen, ligging, uitstraling gebouw, tuin,kamer, faciliteiten, verzorging, ontbijt,zwembad, massage, alles een groot feest

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    10
    Alles!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Alles!!

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    10
    Klantgerichtheid en vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Klantgerichtheid en vriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    10
    WIJ BLEVEN MAAR 24 UUR EN ZIJN DE DEUR NIET UITGEWEEST.
    • Vakantiereis
    • Stel

    WIJ BLEVEN MAAR 24 UUR EN ZIJN DE DEUR NIET UITGEWEEST. COMFORT, HEERLIJK ETEN ALLES EN ALLES TOP.HET GELS ZEKER WAARD!

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    7,5
    Het diner vonden wij minder goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het diner vonden wij minder goed.

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 40

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: