Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over De Zeekoe Guest Farm 4-sterren

Seekoegat Farm just off the R328, towards Mossel Bay, 6620 Oudtshoorn, Zuid-Afrika

#9 van de 24 vakantiewoningen in Oudtshoorn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 352 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 36

  • Beoordeeld op: 28 september 2018

    9,6
    Goed gerunde guesthouse, professioneel. Fijne kamer, goede service, mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 1 nacht

    Verblijf was te kort

    De ontvangst was super. Het hele verblijf was erg professioneel, gewoon goed geregeld. Dat had ik vooraf niet verwacht. De kamer was comfortabel met een super lekker bed. Diner en ontbijt was goed in orde. Handmade omelettes moet je naar vragen ;) Het ontbijt en diner vanuit een prachtige serre met super uitzicht. Ook het uitzicht vanuit de kamer was erg mooi.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    10
    Zeker een aanbeveling voor een nacht! Misschien in de zomer voor meerdere nachten dan kan je er veel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten de 2de dag! We hadden verschillende menu’s, de eerste dag heel goed de 2de dag gewoon echt niet lekker!

    De rust en het feit dat je er heerlijk kan zitten, hangen, liggen en de massage

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    9,6
    heerlijk hotel; rustige lokatie met prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt was de eerste dag minder (beperktere keuze); de tweede dag was wel prima

    ruime kamer met buitenzitje en ligbedden; mooie badkamer en als extra een buitendouche; lekker restaurant met fraai uitzicht op de bergen en ondergaande zon

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    5,8
    Teleurstellend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn matig onderhouden en niet goed schoongemaakt. Kwaliteit van het ontbijt

    Vriendelijke dame bij de receptie en vriendelijke bediening tijdens het diner Avondeten was goed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,9
    De ontvangst was fijn met een welkomstdrankje en een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen verwarming in de badkamer... Dus het was vrij koud om een bad/douche te nemen.

    De ontvangst was fijn met een welkomstdrankje en een uitgebreide uitleg over wat er te doen was in de buurt! Ruime kamer met grote badkamer en buitendouche! De kamer was zeker in orde, maar niet onze stijl! Ontbijt was gevarieerd en lekker! Wifi was goed!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    9,6
    Geweldig verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets!

    - Ontbijt was heerlijk en enorm uitgebreid. - Het restaurant was top. Zo lekker hadden we nog niet veel gegeten. - Enorm mooie kamers, met een luxueuze badkamer en een geweldig bed. Het terrasje was ook heel aangenaam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    6,3
    Plaas atmosfeer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed hopeloos te hard en ongemaklik. Spinnerakke in badkamer. Omelet kan ek beter by my eie huis maak. Dus was dit nie die prys werd nie.

    Plaas atmosfeer. Uitsig oor rivier

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    7,9
    Mooi hoofdgebouw waar je lekker kan eten en drinken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Chalet met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden de houten chalets geboekt aan het meer, maar het meer kon je niet zien door het riet en het terrasmeubilair dat je op de foto's ziet was niet aanwezig. Ik zou de houten chalets niet meer boeken maar wel een kamer in het hoofdgebouw.

    Mooi hoofdgebouw waar je lekker kan eten en drinken.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    10
    ligging is onwaarschijnlijk mooi in de Kleine Karoo
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 2 nachten

    warm water in de douche was stuk

    ligging is onwaarschijnlijk mooi in de Kleine Karoo de moeite waard om wat verder te rijden, we waren met plezier nog 2 dagen extra gebleven out of Africa, zoals je het wil beleven

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    7,5
    Prachtige locatie voor dit Guesthouse.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door een lekkende geiser en de herrie van het steeds op pompende water in de nacht is er van slaap niet veel gekomen. Daar er niemand van het personeel s'nachts aanwezig is om dit te verhelpen was deze nacht niet prettig. Onze klacht in de morgen werdt afgedaan met het antwoord: U had mij kunnen bellen maar ik had toch niets voor U kunnen doen, we gaan er vandaag naar kijken. Jammer want het is een mooi guesthouse.

    De locatie is prachtig, de kamers zijn ruim met uitstekende bedden. In onze kamer stond het bad staat in de kamer, er is een apart toilet en een douche. Een terras met stoelen en een tafel om naar de tuin en de bergen op de achtergrond te kijken. Bij een frisse avond liggen de dekens klaar op de stoelen. Het ontbijt is uitgebreid met verschillende brood soorten en vers fruit. Personeel is vriendelijk. Dineren bij de Zeekoe is een feest.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    8,8
    Hele relaxte omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het aantal vliegen in de kamer :). Maar er stond zelfs een bus vliegenspray dus geen last van gehad. Wij vonden het stadje Oudtshoorn niet bijzonder.

    Hele relaxte sfeer. Prachtig uitzicht met tuin, zwembad en ligbedden. Prima wifi, fijn restaurant met uitzicht.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    10
    Mooie en zeer ruime kamer met eigen openhaard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie en zeer ruime kamer met eigen openhaard. Zeer verzorgd ontbijtbuffet. Ook s avonds kan je hier heerlijk eten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,8
    Kent U de film 'Out of Africa'?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    De toegangsweg naar het verblijf is erg slecht.

    Dit was het ultieme Afrika-gevoel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    8,3
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Chalet met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niks

    vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    10
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Droogte, maar dat is een natuurverschijnsel waar geen invloed op is

    De ontspannen Afrikaase sfeer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    10
    Zeer verzorgde en complete accommodatie voor weinig geld.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De locatie met prachtige uitzichten. De lodges met balkon zijn prettig. Zwembad erbij en een goed restaurant. Alles was Top.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    9,2
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen ruimte bij wastafel om spullen kwijt te kunnen

    Zeer mooie accomodatie, mooie kamer en tuin. Aardig personeel, goed restaurant met mooi uitzicht.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    9,6
    Bijkomen in alle rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk guesthouse met luxe kamer! Genoten van de rust

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    10
    Prachtijg6
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Chalet met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, ons verblijf was te kort.

    Alles. We kregen een upgrade naar de stone cottages, echt prachtig. Diner en ontbijt waren heerlijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    10
    Wij sliepen in de Kieviet, Luxe huis aan het meer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De huisjes waren 5 km rijden van het zwembad, accommodatie en ontbijt.

    Wij sliepen in de Kieviet, Luxe huis aan het meer!

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 december 2015

    7,5
    Leuke cottage aan het water, heel rustig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De cottage lag een paar minuten van het hoofdgebouw. Voor ontbijt en diner moest je de auto gebruiken.

    Leuke cottage aan het water, heel rustig gelegen.

  • Beoordeeld op: 21 december 2015

    9,2
    Het bedienend personeel en de jongen die de koffers naar de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het afstandelijke receptiepersoneel. Ze leken meer bezig met zakendoen dan de huidige gasten aangenaam verrassen en verzorgen.

    Het bedienend personeel en de jongen die de koffers naar de kamers brengt, zij zijn buitengewoon hartelijk, gastvrij en leuk!!

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2015

    7,5
    Een farm-hotel dat wat afgelegen ligt van het dorp.
    • Vakantiereis
    • Stel

    's Morgens al moeten opgeven wat je 's avonds wil gaan eten bij een beperkte kaart. Personeel vriendelijk maar allemaal stagiaires die echt alles nog moesten leren.

    Een farm-hotel dat wat afgelegen ligt van het dorp. Zeer fijne kamers en mooie tuin.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    10
    De gehele accommodatie straalt luxe uit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles was prima geregeld op deze locatie.

    De gehele accommodatie straalt luxe uit. Hier hebben ze het echt begrepen. Wij hadden een cabin aan het water. Dit ligt ongeveer 3 minuten met de auto van het hoofdgebouw maar heeft alle rust en luxe. De cabin is romantisch ingericht en heeft een open haard. Ook de buitenruimte aan het water is ruim en is voorzien van alle gemakken.

  • Beoordeeld op: 28 maart 2015

    10
    Mooie (nieuwe) kamers, lekker zwembad in een heerlijke tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie (nieuwe) kamers, lekker zwembad in een heerlijke tuin. Lekker vegetarisch gegeten op een heerlijk terras bij de zonsondergang. Goed en uitgebreid ontbijt met versgebakken brood. Meerkat excursie was erg leuk.

  • Beoordeeld op: 12 februari 2015

    7,9
    fijn bed en badkamer, zwembad, ontvangst en informatie...
    • Vakantiereis
    • Stel

    wij hadden tafel bij bar waar de ijskast heel hard stond te brommen, erg storend. Wellicht wat muziek opzetten? Ook zaten wij onder felle spotjes; niet echt romantisch. De stoffering van de kamer wat zwaar (rood met zwarte gordijnen). Op internet en folder worden paardrijmogelijkheden aangeboden, echter deze zijn er niet meer, jammer!

    fijn bed en badkamer, zwembad, ontvangst en informatie activiteiten.

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    9,2
    gezellige sfeer, allemaal mensen in opleiding
    • Vakantiereis
    • Stel

    gezellige sfeer, allemaal mensen in opleiding

  • Beoordeeld op: 27 februari 2016

    8,3
    professionaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    professionaliteit

  • Beoordeeld op: 17 februari 2016

    7,5
    een prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    een prachtig uitzicht

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    9,6
    Prachtige ligging,heerlijk zwembad en super restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer zonder uitzicht aan stoffige weg!

    Prachtige ligging,heerlijk zwembad en super restaurant

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    8,3
    Vriendelijke ontvangst, prettige, persoonlijke bediening...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geluid van de airco.

    Vriendelijke ontvangst, prettige, persoonlijke bediening tijdens de maaltijden. Ze weten wie je bent en kennen je bij naam.

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    7,9
    Rust
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rust

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    7,9
    Locatie en het eten was supertop
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen

    Locatie en het eten was supertop

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    7,1
    Uitzicht, diner, mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Groep

    Uitzicht, diner, mooie kamers

  • Beoordeeld op: 29 juni 2015

    10
    uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    uitzicht

  • Beoordeeld op: 28 januari 2015

    10
    De ontvangst, ambiance, service, maaltijden, tuin met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, alles was top.

    De ontvangst, ambiance, service, maaltijden, tuin met prachtig uitzicht, Afrikaanse zonsondergang. TOP! Zeer aan te bevelen.

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 36

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: