Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Kruger Lodge and Spa 4-sterren

Stand 4586, Hartbees Street, 1340 Marloth Park, Zuid-Afrika

#3 van de 5 B&B's en herbergen in Marloth Park

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 177 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    4,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,5
    Mooie lodge
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uur van het ontbijt was telaat ... pas vanaf 7 uur mogelijk terwijl het Kruger Park open gaat om 6.30

    Mooie lokatie ... lekker eten zowel ontbijt als dinner

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    3,8
    Geld niet waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Familiechalet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen warm water om te douchen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    7,9
    Wifi die was echt niet gratis.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 4 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Onze gids brr verschrikkelijk

    Wifi die was echt niet gratis. Ja even en dan betalen

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2016

    7,9
    Slechte internetverbinding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe chalet
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte internetverbinding

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    9,2
    We hebben een heerlijk verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Familiechalet
    • Verbleef 3 nachten

    Internet

    zeer gastvrij. Mooie kamers.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    7,1
    Het eten was goed, alles was goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De plek in de buurt van Kruger is een beetje raar. Allemaal lodges en b&b in zo'n apart afgelegen gebied, op het eind een onverharde weg.

    Het eten was goed, alles was goed verzorgd.

  • Beoordeeld op: 2 december 2015

    9,2
    Mooie, rustige locatie midden in de natuur niet ver van het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen

    Mooie, rustige locatie midden in de natuur niet ver van het Kruger Park. Erg gezellige en sfeervol ingerichte chalets. Prima restaurant in de lodge. Aanrader op weg naar Kruger Park

  • Beoordeeld op: 2 september 2015

    9,2
    Bij binnenkomst voelden wij ons direct thuis en welkom.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wifi is slecht. Ga er vanuit dat je een aantal dagen weinig bereik hebt. Als tijdens het diner een wijn aangeprezen wordt vraag dan wel even naar de prijs. De wijn die ons aangeraden werd bleek achteraf 3x zo duur te zijn dan de duurste wijn op de wijnkaart.

    Bij binnenkomst voelden wij ons direct thuis en welkom. De staff van Grand Gruger Lodge is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het eten was erg goed, er werd iedere dag iets anders geserveerd en er was een ruime keuze. Wij zaten in een Bushchalet welke erg ruim en comfortabel was. Beneden en boven twee bedden en twee badkamers. Ideaal als je met kinderen reist dus en anders heb je een extra kamer om je spullen op te bergen. Je zit echt midden in de natuur, zebra's, giraffen, apen; alles loopt om je hutje heen! Wij hebben een fantastisch verblijf gehad! Tip: maak aan het einde van de middag een wandeling naar het het van Krugerpark.

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    9,6
    prachtige en rustig gelegen lodge met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen klambo aanwezig.

    prachtige en rustig gelegen lodge met vriendelijk personeel.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: