Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Kingslyn Boutique Guest House 4-sterren

8 Hill Road, Green Point, 8005 Kaapstad, Zuid-Afrika

#12 van de 269 B&B's en herbergen in Kaapstad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 252 beoordelingen over deze B&B

9,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,5

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,5

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    10
    Warm welkom!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warm welkom! Persoonlijk en kleinschalig. Eigenaresse en staff zijn zeer vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Ze helpen je graag verder met tips en info. Ligging is ook prima.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    10
    aan te raden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dat we hier niet langer konden blijven.

    Zo' n ontvangst heb ik zelden meegemaakt, er staat altijd iemand klaar om je te helpen. Ze zijn super vriendelijk. Fantastisch mooi interieur. Heel ruime kamer. Bed is goed. Badkamer meer dan OK. Wifi goed. Parkeren buiten tegen het gebouw. Heel veilig. Zeer goed ontbijt. Bar beschikbaar aan democratische prijzen. Met Uber ben je overal dichtbij. Te voet kan ook, mooie wandeling langs de zee.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    10
    Goede plek om vanaf hier Kaapstad te ontdekken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe suite
    • Verbleef 3 nachten

    Helemaal niets.

    Zeer ruime, mooie en comfortabele kamer. Het ontbijt was uitstekend. Aangename sfeer in het hotel. Sympathieke gastvrouw die tips geeft over restaurants en activiteiten in de omgeving. Dit doet ze met uiterst veel enthousiasme. Op de dag van vertrek konden we onze backpacks laten staan en konden we ons nog even omkleden en opfrissen voordat we naar het vliegveld vertrokken. De locatie is prima en voelde veilig aan. Binnen no-time sta je met een uber overal. Ik kan dit absoluut aanbevelen!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Helemaal top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Suite met Toegang tot de Lounge
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is ietwat gehorig, de vloeren kraken waardoor je de buren best goed hoort.

    Alles: locatie, ontbijt, kamer. We hebben erg genoten van ons verblijf. Het personeel is erg aardig, maakt het naar je zin en ze kunnen diverse dingen (excursies, tickets etc) voor je regelen als je wilt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    10
    Ontbijt was super en gezond.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets viel ons tegen, gewoon zo doorgaan a.u.b., want wij gaan er zeker nog een keer naartoe.

    Ontbijt was super en gezond. Lekker koffie. De bediening was grandioos. Zo vriendelijk. Niets was te veel. Wij hadden bezoek omdat wij een gids nodig hadden om te trekken. Ons bezoek was ook welkom. Wat ook echt super was, bij aankomst s'-avonds een lekker glas rode wijn voor mij en mijn man een koud biertje. Wat wil je nog meer? Een taxi stond ook gereed om ons bij de luchthaven op te halen. Echt een aanrader.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    9,6
    Sfeervolle gunstig gelegen accommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Suite met Toegang tot de Lounge
    • Verbleef 4 nachten

    Niets.

    Zeer ruime comfortabele kamer. Uitstekend ontbijt. Aangename sfeer in het hotel. Sympathieke gastvrouw, die tips geeft over activiteiten in de omgeving, restaurants e.d. Op de dag van vertrek mochten de koffers tot laat in de middag blijven staan.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    8,8
    Klantgericht en fijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Suite met Toegang tot de Lounge
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer kan beter in de afwerking

    Vriendelijk personeel en hartelijk ontvangst.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2017

    8,8
    Ee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Ligging en vriendelijkheid

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    8,3
    Rachel was zeer vriendelijk en behulpzaam,alsook het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rachel was zeer vriendelijk en behulpzaam,alsook het personeel. Ligging : op wandelafstand van de wijk waterfront in een veilige wijk.Is een aanrader, rustig gelegen en kleinschalig. Goede prijs/kwaliteit. Zou volgende keer zeker overwegen om er terug te verblijven

  • Beoordeeld op: 2 maart 2016

    8,3
    Mooie grote kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douchekraan mengde niet goed

    Mooie grote kamer Vriendelijk en behulpzaam personeel Prima adviezen en hulp bij reserveren restaurants, taxi's e.d. Prima locatie Goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    10
    Geweldige adviezen over wat en hoekiger beste Kaapstad kan...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geweldige adviezen over wat en hoekiger beste Kaapstad kan ontdekken. Kregen zelf een gsm mee in case of. En een pocknickrugzak! Bijzonder het gastvrijeonthaal. Personeel weet wat en hoeze jebedienen. Gelukkig geen nederigheid ! Erg comfortabel! Een aanrader.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    9,6
    Heerlijk ontbijt, topkamer (upgrade), toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk ontbijt, topkamer (upgrade), toplocatie

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    10
    ontbijt, kamer, ligging, vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets!

    ontbijt, kamer, ligging, vriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 26 februari 2016

    8,8
    Geweldige fruitsla, heerlijke koffie, gezellige plaats om te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Geweldige fruitsla, heerlijke koffie, gezellige plaats om te ontbijten

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    8,3
    Uiterst vriendelijk personeel en goede lokatie
    • Stel

    Uiterst vriendelijk personeel en goede lokatie

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: