Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Maartens Guesthouse 3-sterren

39 Avenue Normandie, Fresnaye, 8005 Kaapstad, Zuid-Afrika

#87 van de 269 B&B's en herbergen in Kaapstad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 111 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    9,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 34

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    10
    Heerlijk verblijf in Kaapstad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    De bedden lagen heerlijk. Alles is schoon en het ontbijt is erg goed. Het guesthouse is gelegen in een veilige buurt met goede restaurants. Maarten, de eigenaar, is vriendelijk en neemt de tijd om alle bezienswaardigheden in en om de stad uit te leggen.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    10
    Goede accomodatie in Kaapstad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    Een goede accomodatie in een rustige en veilige wijk. Mooie en ruime kamer met een groot overdekt balkon met uitzicht op Kaapstad en de zee. Goede bedden! Vriendelijke eigenaar die goede tips gaf voor het ontdekken van Kaapstad en de omgeving. We hebben een prima tijd gehad in Maartens Guesthouse. Als we nog eens terugkomen in Kaapstad zullen we hier zeker weer boeken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,2
    Een heerlijk verblijf op een heerlijke plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het zwembad was gesloten

    Zeer vriendelijke en attente, behulpzame gastheer. Veel tips over de omgeving. Sfeervol pand, rustig gelegen in een prettige wijk op loopafstand van een aantal goede restaurants. We hadden een hele ruime kamer met een groot balkon met uitzicht op zee. Prima ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    10
    Een fantastisch begin van onze reis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Kamer 2
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het ontbijt was prima verzorgd, wij hebben een upgrade gekregen van de kamer en de gastheer , Maarten, was ongelooflijk behulpzaam. Een echte aanrader

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    9,2
    Fijn guesthouse in Kaapstad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het was een redelijk forse wandeling de berg op om 's avonds weer bij het guesthouse te komen.

    Fraai guesthouse op een rustige plek in Kaapstad. Op een kwartiertje lopen waren winkels, restaurants en OV. De eigenaar spant zich in om je in korte tijd wegwijs te maken in Kaapstad en omgeving.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    9,2
    Mooie B&B met vriendelijk onthaal, prima tips en de stad binnen bereik
    • Zakenreis
    • Groep
    • Budget Kamer 2
    • Verbleef 3 nachten

    Helaas waren er werken bezig bij de buren: lawaai en stof waren niet zo prettig, maar dat is van voorbijgaande aard.

    De ligging is geweldig. Vlakbij de zeelijn, mooi zicht vanop de kamer, lekker gegeten op wandelafstand en de binnenstad eenvoudig bereikbaar met de hop on/hop off bus. Prima tips gekregen van Maarten en Conchita. Lekkere wijn verkrijgbaar.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    10
    Genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het warme welkom, Maarten's gastvrijheid en het heerlijk ontbijt met heerlijke broodjes!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,6
    Zeer behulpzaam, zeer attent
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Kamer 2
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer behulpzaam, zeer attent

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    10
    Voortreffelijk gastheerschapschap
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    niets

    Super ontbijt, heerlijke kamers. voortreffelijke gastheer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    10
    Een guesthouse die weet hoe ze de gasten moeten verzorgen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Onze kamer was ruim, echte kwaliteit bedden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    10
    Wij waren erg tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Kamer 2
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aardige eigenaar. Prima verblijf en locatie. Goed ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    9,6
    Maarten geeft hele goede tips!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Kamer 2
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Maarten geeft hele goede tips! Ook voor onze reis buiten Kaapstad,

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    10
    Genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Driepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De gastvrijheid van Maarten !

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    6,7
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Kamer 2
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Gastvrijheid

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    10
    Je kunt alles vragen aan Maarten en het wordt geregeld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamer uitzicht gastheer, wat niet

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    6,3
    Gastheer is zeer vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Driepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had dit geboekt op basis van score maar was toch teleurgesteld, is oke maar niks meer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rust en ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    7,1
    Ja
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Kamer 2
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwaliteit ca. 1600 rand is veel

    Ja

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    10
    Fantastisch verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Goed ontbijt, goede service, prachtig en schoon hotel.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    9,2
    Een fijn guesthouse met prima kamers en een gezellige sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een fijn guesthouse met prima kamers en een gezellige sfeer. Maarten heeft ons echt hele goede tips en adviezen gegeven, wat een vriendelijke man! Hij staat klaar voor de gasten en bied hulp waar nodig. De ligging was in een rustige, goede wijk niet te ver van het centrum. De hop on hop off bus is erg leuk om een van de eerste dagen te doem, zo zie je vast een hoop van de stad. Vanuit onze kamer hadden we mooi uitzicht op zee en konden we genieten van de zonsondergang. Fijne (lange) bedden en een lekkere regendouche. Kaapstad is een top stad en met een verblijf bij Maartens helemaal relax.

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    7,5
    prima kamer en ontbijt,gezellige sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles was ok alleen jammer van de bouw naast maarten was lawaaierig jammer dat het uitzicht hierdoor wordt belemmerd

    prima kamer en ontbijt,gezellige sfeer goed personeel,vriendelijk leuke eigenaar , behulpzaam

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    10
    Prima guesthouse met een heel vriendelijke gastheer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er is niets negatiefs te melden.

    Prima guesthouse met een heel vriendelijke gastheer. Maarten had heel goede suggesties voor oa restaurants. De ligging is perfect. Rustige buurt en toch nabij het Waterfront. Heerlijk ontbijt.

  • Beoordeeld op: 10 december 2015

    10
    Het was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Het was heerlijk. Wij hadden de budget kamer en die was prima. Maarten heeft ons van te voren verteld dat deze klein was, maar ik heb me er geen seconde aan geërgerd. We hadden geen eigen balkon maar door de indeling van het huis en de ligging van onze kamer leek de gezamenlijke tuin heel prive. Maarten is een geweldige gastheer en het voelde als thuis komen. Prettige buurt en super locatie precies in het midden van alles. Zou het zo weer boeken.

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    9,6
    Heerlijk appartement (nummer2) met grote bed en fantastische...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk appartement (nummer2) met grote bed en fantastische douche. Ontbijt uitgebreid. Tips voor uitleg over de omgeving en praktische tips over restaurants, vervoer e d. Tevens kunnen er trips geregeld worden. Hierbij is Murdock de gids en dat doet hij super. Ligging is goed. Diverse restaurantjes in de omgeving. Met een taxi is het ingeveer 6 euro naar het waterfront.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2015

    10
    De vriendelijkheid, het heerlijke ontbijt de geweldige...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    De vriendelijkheid, het heerlijke ontbijt de geweldige service die geboden werd in elk opzicht, je voelt je direct thuis. Maarten brengt je naar de bus heel erg super het was gewoon super goed, zij willen gewoon dat je het naar je zin hebt met alles wat je wilt doen in Kaapstad, en helpen met alles en geven een hele goede uitleg en geven kaart mee voor de route.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2015

    8,8
    Voor de tweede keer in dit guesthouse geweest.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden de kleine(voordeel) kamer, bewust voor gekozen (was maar voor 2 nachten), maar deze kan beter alleen maar voor 1 persoon of voor backpackers gebruikt worden. Hierin geen keuze laten maken, want als je het niet gezien hebt, denk je dat het wel mee valt, maar twee koffers kan je al niet echt kwijt op je kamer (in de badkamer maar gezet). Verder viel er niets op aan te merken.

    Voor de tweede keer in dit guesthouse geweest. Maarten is een vriendelijke eigenaar en erg behulpzaam. Heerlijk ontbijt op het terras. Je kan altijd een frisdrankje, wijntje, of iets van chips, chocolade pakken en dit houd je zelf bij en reken je bij het vertrek, af. Wifi prima.

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    10
    Uitstekende lokatie;
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niks

    Uitstekende lokatie; mooie wijk aan de voet van de berg. Rustig maar met alle bezienswaardigheden op korte (auto-)afstand. Mooi uitzicht. Maarten is een zeer goede en gastvrije host.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    9,6
    Prima locatie, fantastische service
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima locatie, fantastische service

  • Beoordeeld op: 7 januari 2016

    9,2
    Gastvrijheid en hulpvaardigheid
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Gastvrijheid en hulpvaardigheid

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    8,3
    De gastheer, gaf goede tips.
    • Vakantiereis
    • Stel

    uitzicht op zee was beperkt

    De gastheer, gaf goede tips.

  • Beoordeeld op: 11 november 2015

    8,8
    Gastvrijheid van de eigenaar, erg behulpzaam met alles en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Gastvrijheid van de eigenaar, erg behulpzaam met alles en niets is te veel.

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    10
    Toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toplocatie!

  • Beoordeeld op: 18 april 2015

    10
    Rustige plek, dichtbij stad en natuur, strand, restaurants
    • Vakantiereis
    • Stel

    niks

    Rustige plek, dichtbij stad en natuur, strand, restaurants

  • Beoordeeld op: 7 maart 2015

    8,8
    Gastheer is erg behulpzaam en geeft hele handige en leuke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gastheer is erg behulpzaam en geeft hele handige en leuke tips.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 34

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: