Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Nova Constantia Boutique Residence 5-sterren

Corner Welbeloond & Muscat Lane South, 7806 Constantia, Zuid-Afrika

#3 van de 18 B&B's en herbergen in Constantia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 106 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,5

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    9,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    10
    Zeker boeken als je kwaliteit en intimiteit zoekt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Suite
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heel huiselijke B&B met persoonlijke service Heel goed gelegen , kort bij verschillende top restaurants Residentiële omgeving waar heel rustig kan gesport worden zoals fietsen of joggen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    10
    Super verblijfplaats !!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Luxe kamers, alles is aanwezig wat je nodig hebt, ‘s avonds wordt de badjas en slippers op je bed klaargelegd mét een chocolaatje met”Good night” op. Rustige omgeving, vriendelijk personeel, Je kan langer van het hotel gebruik maken als je vlucht na uitchecktijd vertrekt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    7,5
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles ok

    Alles

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    9,2
    Prachtige kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tuin viel tegen bijna geen bloemen Meer kleur in de tuin aanrader

    Prachtige kamer Goede ontvangst Goed geholpen met restaurants

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    9,2
    Gastvrijheid, comfort, goede restaurants in naaste omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid, comfort, goede restaurants in naaste omgeving

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    9,6
    Verblijven in rust nabij Cape Town
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting in de badkamer kon beter

    De luxueuze kamer, de rustige omgeving, vriendelijk onthaal

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    10
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en een zeer mooie...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De internet verbinding was niet al te goed, en is zelfs een dag uitgevallen. Dit was echter buiten de wil van het hotel om. Internet is in Zuid-Afrika niet van de beste kwaliteit.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en een zeer mooie setting. Alles was zeer proper en alles wat je nodig hebt is ofwel aanwezig ofwel op eenvoudig verzoek verkrijgbaar.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    10
    We hadden een late vlucht en men stelde zelf voor om de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden een late vlucht en men stelde zelf voor om de kamer tot in de namiddag de kamer behouden. Dat was werkelijk heel charmant !

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2015

    10
    Prachtige kamer, heerlijk zwembad, top lokatie en heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtige kamer, heerlijk zwembad, top lokatie en heerlijk ontbijt. We gaan zeker terug!

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: