Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Parade Hotel 2-sterren

191 OR Tambo Parade, 4056 Durban, Zuid-Afrika

#32 van de 77 hotels in Durban

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1368 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Betaald WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,9
    uitstekend voor overnachting op doorreis. in buurt van vliegveld en lekker aan het strand
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    goed ontbijt, prima hotel voor nachtje op doorreis, pal aan het strand. hotel is wel gedateerd, niet te kritisch kijken naar oude lekkages. voor ons was het uitstekend, er zaten vrijwel alleen lokals in het hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    8,8
    Prima locatie, maar erg gehorig hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je kan wel parkeren bij het hotel maar dat word afgeraden, je kan dan wel 2 min verder in een parkeergarage staan, voor heel weinig geld. dus zeker een aanrader. Het hotel is erg gehorig, krakende houten vloeren. Het leek als of de andere hotelgasten in je kamer stonden.

    het hotel zit aan de boulevard en dus ook aan het strand, alleen de weg oversteken en je bent er. dat is echt fijn. we konden via de receptie korting krijgen op de entree kaartjes van het Aquarium/zwemparadijs.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    8,8
    Het hotel was wel wat ouder maar wel zuiver.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het is s'avonds een wijk waar veel hoertjes rondlopen Je wordt er niet doorlastig gevallen.

    Het hotel was wel wat ouder maar wel zuiver. Het ontbijt was goed zeker als je het met de prijs vergelijkt. De kamer was zuiver maar wel wat ouder. Het hotel ligt aan de beach wat wel erg prettig is . Je kunt de auto veilig overdekt parkeren bij een shoppingmaal. 30 rand per 24 uur.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,1
    In de hotelomschrijving staat dat je de auto voor het hotel...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    In de hotelomschrijving staat dat je de auto voor het hotel openbaar kunt parkeren. Bij aankomst werd ons dat echter af geraden i.v.m. criminaliteit op straat 's nachts.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2018

    7,9
    Prima hotel met goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel was goed alleen de omgeving niet erg veilig. Hebben dan ook helaas een nare ervaring gehad.

    Prima hotel met goed ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,1
    Prima hotel voor 1 overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zat schimmel in de badkamer

    Grote kamer met uitzicht op zee

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    7,9
    Goed hotel, slechte omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De buurt is voorl 's avonds niet 100% veilig. Veilig parkeren doe je betaald bij shoprite, op loopafstand

    De kamer, de locatie tov de zee

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    6,3
    Locatie was prima, kamers ook.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Gereserveerde familiekamer was opeens niet beschikbaar. Alternatief was 2 kamers op matige locatie. Wel andere gekregen maar was wel lawaai van cafe onder hotel en ontbijtzaal en trappenhuis waar andere kamer was. Verder rook het de hele dag naar ondergelegen restaurant.

    Locatie was prima, kamers ook. Leuk oud gebouw.

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    5,0
    Het ontbijt en de locatie dichtbij de zee.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wc spoelde niet goed door. De wifi was gedurende ons gehele verblijf onbeschikbaar. De poetsdienst is onbetrouwbaar, er werd kleingeld uit onze kamer gestolen.

    Het ontbijt en de locatie dichtbij de zee.

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    7,5
    very friendly and helpful staff.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    very friendly and helpful staff. hotel is charmant, een beetje gedateerd maar ach, je bent toch de gehele dag op pad. De bedden sliepen uitstekend en de kamer was super ruim. Douche uitstekend.

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    6,7
    uitzicht op zee
    • Vakantiereis
    • Stel

    doche,ergg klein, bedden oke, verder, oud! ontbijt, okee

    uitzicht op zee

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,5
    Locatie aan strand, ontbijt, gratis wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Omgeving is niet erg veilig om rond te lopen, geen gesloten car parking

    Locatie aan strand, ontbijt, gratis wifi

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    8,8
    Location
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Unable to log on Internet

    Location

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Parade Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: