Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Place on the Bay 4-sterren

Corner of The Fairway and Victoria Road, Camps Bay, 8005 Kaapstad, Zuid-Afrika

#95 van de 152 hotels in Kaapstad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 463 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    4,2
    de locatie van Place on the Bay is prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    We hadden met 5 personen een 4 persoonskamer, terwijl we uiteraard wel voor 5 personen geboekt hadden. Maar alles , inclusief servies en stoelen, was voor 4 personen. Daarbij was het appartement waar wij in verbleven slecht onderhouden. Het stonk er, we hebben een emmer op het putje van de douche gezet, om de lucht een beetje te dempen. De kachel deed het niet en ook na het melden hiervan sloegen de stoppen door als we de kachel aanzetten. De kamer kwam totaal niet overeen met enige foto op de site. In het buiten zwembad hing een lamp uit zijn behuizing en al was het te koud om te zwemmen, het is niet het zwembad waarin je even een duik wil nemen. Kortom geen aanrader!

    de locatie van Place on the Bay is prima. Direct aan het strand, aan de boulevard.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    6,7
    Vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 6 nachten

    Op zich ok, maar we hebben een 3 persoonskamer geboekt en kregen we een tweepersoons kamer, met de vraag of we met zijn drieën in een bed kunnen slapen. Uiteindelijk hebben ze een extra matras op de grond gelegd. Krappe ruimte

    Vriendelijke mensen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    8,8
    Zeer vriendelijk personeel en perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was prima, maar is enigzins gedateerd.

    Het personeel is zo ontzettend behulpzaam en aardig. Wij waren met een baby en het personeel was zeer flexibel waardoor wij een zeer prettig terug reis hebben gehad! De locatie was echt super, vlakbij het strand en leuke barretjes en restaurantjes waar je heerlijk kunt eten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    3,8
    teleurgesteld na een aantal mooie jaren in Place on the Baij
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 slaapkamer en bubbelbad.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer lag buiten de fence ! Kamer was niet schoon, wij vonden nog restanten van vorige bewoners ! Op bovenverdieping geen plaats voor koffers ! Afspraken via mail niet nagekomen ! Prijs veel en veel te hoog voor kwaliteit. Hotel inmiddels verkocht aan derden

    Alleen de bedden !!!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,5
    De locatie is prima, in het centrum van Camps Bay, direct...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    De locatie is prima, in het centrum van Camps Bay, direct aan het strand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    4,6
    Gebouw en appartementen behoeven renovatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gebouw en appartementen behoeven renovatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    5,4
    Prachtig uitzicht en drukke leuke kustplaats
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staat van onderhoud heel matig tot slecht

    Uitzicht

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,9
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooi uitzicht

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer zag er op de site velen malen mooier uit dan in werkelijkheid, redelijk onderkomen

    Locatie was super, direct aan het strand

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    4,6
    Ligging bij het strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 slaapkamer en bubbelbad.
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud hotel

    Ligging bij het strand

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    7,9
    We zaten in de beste kamer. Sanitair matig maar uitzicht maakt veel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    8,8
    Heel ruim en goed appartement op toplocatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Heel ruim en goed appartement op toplocatie.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    7,1
    Locatie is perfect en het was schoon met vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gedateerd interieur en bizar dat er geen ontbijtfaciliteiten zijn. Is dit 4 sterren?

    Locatie is perfect en het was schoon met vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 22 april 2015

    9,6
    location
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    location

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: