Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sweet Ocean View Guesthouse 4-sterren

9 Barkly Road, Sea Point, 8005 Kaapstad, Zuid-Afrika

#186 van de 249 B&B's en herbergen in Kaapstad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 98 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Betaald WiFi

    5,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    8,3
    De locatie is goedgelegen in een veilige buurt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen negatieve opmerkingen.

    De locatie is goedgelegen in een veilige buurt. Je bent overal dichtbij en toch heel rustig. Ruime kamers en prima ontbijt!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    8,3
    Positief verrast door ruime appartement aan de overkant!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was erg haastig met het opruimen van het ontbijt. Van de 4 ochtenden hebben wij geen enkele keer relax kunnen ontbijten. Er werd steeds gevraagd of we al klaar waren en er werd al afgeruimd voor we klaar waren. We zijn zelfs een keer een uur voordat het ontbijt afgelopen zou zijn, wakker gemaakt en gevraagd of we nog wilden ontbijten. Deze keer het ontbijt afgeslagen. De meiden die hier werken hebben het blijkbaar erg druk en willen na het ontbijt zo snel mogelijk verder.

    Prachtig appartement. Leuk ingericht, zeer comfortabele badkamer, keuken, woonkamer en slaapkamer. We waren positief verrast dat het appartement zo ruim was. Het is het appartement aan de overkant van de oorsponkelijke accommodatie. We zijn in het blauwe huis verbleven. Eigenlijk waren keuken, woonkamer en tuin gedeelde voorzieningen met 1 andere gast, maar deze hebben we niet gezien. Dagelijkse schoonmaak en aanvulling van de (lekkere) wijnen, water en versnaperingen zorgden voor een zorgeloos verblijf.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    4,6
    Location close to waterfront, tafelberg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het is gehorig met de kamers, vooral bij de keuken. Qua kamers zijn er 2 locaties, hiermee moet je rekening houden. Een tour boeken ging mis met personeel. Er is geen continue receptie waar je terecht kan met vragen Er lagen haren in ons bed Eindrekening was niet correct opgemaakt, de dame moest dan weer naar kantoor rijden om een nieuwe factuur te maken

    Location close to waterfront, tafelberg.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Great!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 4 nachten

    De wifi sterkte in de kamer was niet optimaal.

    Heerlijk ontbijt en sympathiek personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,1
    Goed verblijf voor Capetown
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In- en uitchecken, er moest steeds iemand van buiten komen

    Goed ontbijt, ruime kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    10
    Fijne plek met vlakbij een eetstraat.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ambiance, service, ontbijt, veiligheid

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    10
    Lokaite en leuk huis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokaite en leuk huis

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    8,3
    Op loopafstand van restaurants, de zee en de opstapplaats...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Op loopafstand van restaurants, de zee en de opstapplaats van de hop on hop off bus.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: