Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Cellars-Hohenort 5-sterren

93 Brommersvlei Road, 7848 Kaapstad, Zuid-Afrika

#24 van de 172 hotels in Kaapstad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 344 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 13

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    9,5
    Waanzig mooie kamer, prachtige tuin en super heerlijk eten en drinken! kortom meer dan top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Klein slordigheid op invoice!! Vat nummer niet vermeld!

    Eigen handy, maw een gratis i-phone, 4 G, met informatie, gratis bellen all over the world! Geweldig restaurant! Meer dan twee sterren! Superservice Taxi! Prachtige kamer enz. Prachtige tuin rondom hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    9,6
    Geweldig mooi hotel, goede restaurants
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was wel wat ver van het centrum van Kaapstad (15 km), wel via goede wegen

    Geweldig mooi hotel, goede restaurants Vriendelijk personeel. Prachtige ligging en tuinen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    6,7
    Hadden veel beter verwacht van een relaix & chateaux hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viet erg tegen, als je zoveel vraagt voor een overnachting dan versta ik niet dat je 4 euro extra gaat vragen voor een eitje!!! Als je die prijs vraagt dan kan het niet dat je ontbijg niet inbegrepen is!! Geen vers fruitsap!! Verwarmd zwembad was er niet! En bordjes dat padjes in tuin glad kunnen zijn! Zeer druk van volk en wagens, steeds ander personeel en geen lift! Als je ouder bent kan je nog niet naar je kamer!

    Het gebouw, inrichting.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    10
    Afgezien van zwakke wifi een heerlijk en prachtig hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wifi is erg zwak, zelfs bellen via whatsApp lukte niet.

    Prachtige locatie, heerlijk ontbijt, prima kamers (onze kamer via booking.com gereserveerd was wel aanzienlijk kleiner dan alle andere kamers op deze verdieping), prima restaurants, voldoende parkeergelegenheid en zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    4,2
    alles was verouderd, ooit moet het heel mooi en goed geweest...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    alles was verouderd, ooit moet het heel mooi en goed geweest zijn. Het zwembad is verouderd, geen service aan zwembad, niemand te zien, we vonden het zo slecht dat we zelfs een dag vroeger zijn vertrokken zonder ons geld terug te krijgen. Moet ik nog meer zeggen?

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    6,7
    Mooie locatie, heerlijk ontbijt, fraai uitzicht, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs viel zwaar tegen bij wat het hotel bood, we hebben in ZA beter gehad.

    Mooie locatie, heerlijk ontbijt, fraai uitzicht, vriendelijk personeel dat ook laat op de avond nog een wijntje wilde schenken bij aankomst.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    9,2
    Een aanrader voor wie Kaapstad bezoekt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen liften

    Geweldige ontvangst Schitterend ontbijt Excellent Greenhouse restaurant

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    9,6
    Heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Heerlijk ontbijt. Veilig. Vriendelijke bediening. Goede bedden. Verwarmd zwembad. Mooie tuin.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    8,3
    Heerlijk eten en betaalbare wijnen van goede kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij zijn ouder en vinden het lastig een slaapkamer op de verdieping te hebben ,met beneden de zit en TV .

    Heerlijk eten en betaalbare wijnen van goede kwaliteit. Genoten van de tuin.!

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    3,3
    locatie is mooi een fraai traditioneel hotel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamer was muf en stonk, badkamer ranzig, oud met vochtplekken en schimmel. Erg ouwbollig hotel tijd voor refreshment

    locatie is mooi een fraai traditioneel hotel! Maar al jaren niets meer in geïnvesteerd, vergaande glorie!

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    8,3
    Erg vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verouderde badkamer. Ook het zwembad mag eens aangepakt worden. Prijs-kwaliteitsverhouding kan beter.

    Erg vriendelijk personeel. Het restaurant Greenhouse is sterrenniveau.

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    5,4
    Hotel gedemodeerd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel gedemodeerd. Achterstallige investeringen

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    8,8
    Prachtige locatie met schitterende tuin en heel
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi werkte traag en de huurprijs vond ik te hoog.

    Prachtige locatie met schitterende tuin en heel vriendelijk personeel.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 13