Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Victoria & Alfred Hotel 4-sterren

V&A Waterfront Pierhead, Waterfront, 8001 Kaapstad, Zuid-Afrika

#53 van de 152 hotels in Kaapstad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 874 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar, in 1 woord FANTASTISCH
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht - Loft
    • Verbleef 4 nachten

    Ik had er wel langer willen verblijven, was het nog lang niet beu.

    Gastvrijheid, luxe van de kamers, geweldig ontbijtbuffet en keuze van de kaart, uitzicht en centrale ligging. We waren er oa voor een bruiloft en tevens ter gelegenheid van ons 30 jarige huwelijk. Bij binnenkomst van de kamer, bleek deze helemaal versiert te zijn met rozenblaadjes en stond ons gebakjes en een fles champagne te wachten. Dit heeft ons verblijf in dit hotel zo perfect gemaakt. Tijdens de bruiloft was mijn colbert vervuild. Ik heb deze voor nog geen 7€ omgerekend kunnen laten stomen en lag de volgende dag al in plastic aan kapstok op onze kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    10
    De locatie is geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht - Loft
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is geweldig! Je komt aanrijden en kunt gelijk je auto kwijt midden in waterfront. Vanaf hier kun je heel Kaapstad bezoeken. Ontbijt is super goed! Laatste dag mochten we nog even douchen bij de spa omdat we pas elf uur savonds vertrokken waren we hier zo super blij mee!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    9,2
    Een gewaardeerde upgrade en een flesje cap Classic werd...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Piazza
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een gewaardeerde upgrade en een flesje cap Classic werd aangeboden omwille van onze huwelijksreis!!! Heel erg gewaardeerde service en een fijne attentie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    9,6
    comfortabel hotel op een gunstige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Bergen en de Haven
    • Verbleef 2 nachten

    niets.

    Heerlijk hotel met uitstekende medewerkers die zeer klantgericht zijn. Serviceniveau is hoog. De superior rooms aan de zuidzijde bieden een mooi uitzicht richting haven en Tafelberg. Locatie is erg goed. Er is een privé-parkeerplaats. Het restaurant biedt uitstekende maaltijden en heerlijke wijnen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,9
    De perfecte lokatie voor een bezoek aan CapeTown.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht - Loft
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Ontbijt zeer goed en het personeel heel vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    8,8
    Geweldig ontbijt op het buiten terras met een prachtig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Piazza
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldig ontbijt op het buiten terras met een prachtig uitzicht op de haven en Tafelberg

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,9
    Super locatie alles op loopafstand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Piazza
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    9,2
    Zeker nog eens terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Bergen en de Haven
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was oke

    Kamer fantastisch

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,8
    Super
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht - Loft
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gezellige bar

    Super lichting , fraai ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    10
    De kamer en het ontbijt echt fantatisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht - Loft
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en het ontbijt echt fantatisch

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,8
    Nice stay
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht - Loft
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en bedlinnen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    10
    Een met recht sterren hotel,op een perfect locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Piazza
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was perfect. Ik kan geen negatieve dingen bedenken

    De medewerkers waren allen heel hartelijk en behulpzaam

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    8,8
    Ontbijt keuze is heel erg uitgebreid.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ik sliep op de 3e verdieping en daar was de internetverbinding te traag. Verder merk je aan het kraken van de vloer, dat het een heel oud gebouw is.Echter dit heeft ook weer zijn charme.

    Ontbijt keuze is heel erg uitgebreid. Vooral de poached egg Florentine, is overheerlijk. Dit in combinatie met het prachtig uitzicht over de haven. met op de achtergrond de Tafelberg, maakt het onvergetelijk!

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2015

    8,3
    de vriendelijkheid en sevice van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    het geluid van het werkzaamheden buiten als je de ramen van de hotelkamer opende, het geluid van het kraken kreunen van de spanten bij hoge wind de 1ste schrok ik er wakker van de 2de nacht ben je er al bijna aan gewend. Had kamer 301. vind de hotel kamer toe was aan onderhoud/revisie

    de vriendelijkheid en sevice van het personeel. de ligging uitzicht op de tafelberg, lionshead, etc, de kwaliteit van het restaurant

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    8,8
    we kregen een kamer, moest naar de wc dat ging allemaal goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    we kregen een kamer, moest naar de wc dat ging allemaal goed, had de deur naar badkamer-toilet dichtgedaan en ging nooit meer open. Naar de receptie gegaan en dit gemeld zouden dit direct repareren. Wij zijn toen gaan shoppen, toen we terugkwamen na een aantal uren zat de deur nog steeds dict en was niet open te krijgen.Weer naar de receptie zouden direct komen de dame van de receptie kwam met wat tangen en schroevedraaiers in die tijd dat zij kwam kregen we personen aan de deur 1 wou bed openslaan de ander vroeg of alles oke was. We kregen een andere kamer een suite op de 1e verdieping. dit duurde allemaal vrij lang maar oke. we zaten net in de stoel werd er weer op de deur geklopt of alles naar wens was de kamer was oke. We zaten net weer en weer werd er geklopt het bed moest worden teruggeslagen en de gordijnen werden dicht gedaan. In 1 uur tijd hadden we 4 mensen aan de deur gehad excl. de dame van de receptie. We hadden bij aankomst aangegeven dat we bij hun wilden ontbijten dat was goed. Maar 's morgens moesten er eerst een formulier van 2 kantjes uitgedraaid worden dat we moesten afgeven bij de receptie. Ze zijn erg bang dat ze hun geld niet krijgen. Voordat we naar het vliegveld gingen hebben we nog iets gedronken moesten erg lang wachten dat we dit konden betalen, moest eerst van alles overlegd worden. Het hotel had een perfecte plek en was mooi, de rest pure pech?

  • Beoordeeld op: 19 januari 2015

    7,5
    Locatie werkelijk adembenemend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel ronduit slordig gedurende ontbijt. Hangt rond en verricht weinig en maakt tijdens bestellingen veel fouten..

    Locatie werkelijk adembenemend. Ontbijt buiten met zicht op Tafelberg fantastisch.

  • Beoordeeld op: 17 januari 2015

    8,3
    Perfecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitzicht viel tegen. We hadden rustige kamer gevraagd maar helaas veel lawaai van buiten, zaten aan kant waterfront. Sleutels werkten niet waardoor er altijd iemand mee moest om kamer te openen wat spms lang kon duren

    Perfecte ligging. Goede wifi en goede parkeergelegenheid. Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    8,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    9,6
    De centrale ligging meteen in het waterfront.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De centrale ligging meteen in het waterfront.

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    9,6
    Ligging was perfect, comfortabel bed en zeer vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De Wi-Fi en een paar dingen in onze kamer (handdoekrekje en velux) waren stuk.

    Ligging was perfect, comfortabel bed en zeer vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 4 maart 2015

    8,8
    Ontbijt buiten met uitzicht op de tafelberg.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt buiten met uitzicht op de tafelberg. Dat is genieten

  • Beoordeeld op: 17 januari 2015

    7,5
    Gratis parkeren bij hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gratis parkeren bij hotel Ideale ligging

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: