Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Afrikana Guest Suites 5-sterren

13 Watsonia Drive, Paradise, Paradise, 6750 Knysna, Zuid-Afrika

#2 van de 79 B&B's en herbergen in Knysna

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 107 beoordelingen over dit hotel

9,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    10

  • Comfort

    9,9

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    9,8

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,7

  • Gratis WiFi

    9,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Phantom Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan niks verzinnen.

    Prachtige lokatie met fantastisch uitzicht en top service gericht personeel. Wassen zelfs de auto als hij smerig is. Ontbijt ook meer dan fantastisch en bij vertrek nog even een flesje "Amarula" gratis mee van het huis. Compliment ook voor de eigenaren uit Italië met zijn Zuid Afrikaanse vrouw omdat ze er in geslaagd zijn om er echt een paradijsje van te maken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    10
    WOWWW wat een goed en mooi Guesthouse
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Spitskop Suite
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Vanaf het moment dat je het hek inrijdt ben je onder de indruk. Mooie entree, mooie kamers, PERFECT ontbijt en wat een gastvrijheid. Al het personeel is zo vriendelijk en behulpzaam. Ona (gastvrouw) stond je iedere middag en avond op te wachten, vragen of ze iets kon doen, hoe de dag (of het restaurant) geweest was etc. Op een regenachtige dag bracht ze een glaasje port en sherry naar de kamer, TOP. Ona heeft goede restaurant adviezen en maakt graag de reservering voor je.Geweldige ervaring

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    10
    schitterend ontbijt en enorm vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Spitskop Suite
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    schitterend ontbijt en enorm vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    10
    Visit Knysna? Then visit Villa Afrikana!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Matarolli Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Je wordt als gast in de watten gelegd! Je voelt je daardoor bujzonder

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    10
    Alles, van de kamer tot de zicht, de service, een topper.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Suite van de Eigenaar
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Alles, van de kamer tot de zicht, de service, een topper...En Rossano en zijn vrouw zijn schatten.

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    10
    alles klopte, prachtige kamer, zeer schoon, uiterst...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    alles klopte, prachtige kamer, zeer schoon, uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. een echte aanrader.

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    10
    Werkelijk alles tot in de puntjes verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Werkelijk alles tot in de puntjes verzorgd. Ik denk dat dit de beste lodge is geweest in de 13 jaar dat we nu naar Zuid Afrika komen

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    9,6
    Service, vriendelijkheid, accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Service, vriendelijkheid, accomodatie

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: