Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Atlantica Boutique Guesthouse 4-sterren

55 Rottingdean Road, Camps Bay, 8005 Kaapstad, Zuid-Afrika

#145 van de 270 B&B's en herbergen in Kaapstad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 172 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 8

  • Beoordeeld op: 19 november 2018

    9,6
    Perfecte uitvalsbasis in Capetown
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - een prachtig zwembad, maar het was niet schoon. De pomp stond ook niet aan. Anders is ook dit top!

    - goede kamer, douche en bed - goede ligging, gratis parkeren - op 1 km is het strand en de boulevard met alle horeca (is wel duurder vergeleken met de mainstreet!!) - op 50m een supermarkt - makkelijk te rijden naar centrum of waterfront - grote gemeenschapsruimte met keuken - kan dmv mail later inchecken... - zwembad met ligstoelen met handdoek Gewoon een goede locatie!

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2018

    5,4
    De locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je denkt dat je een romantische kamer boekt, dan heb je het mis. Het bubbelbad kan niet worden gebruikt (wegens waterbeparing) maar je betaalt wel enorm veel geld voor de kamer. Onze hele reis waren we verwend met heerlijke bedden, maar dit bed lag een stuk minder lekker. Voor die prijs hadden we meer verwacht. Beneden liepen ook elke avond kakkerlakken bij de ingang. Kortom Voor deze prijs kan je beter iets anders boeken in campsbay

    De locatie is prima.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    4,6
    Strand wat heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 26 nachten

    Veel te duur; kamer van 4.5 x 3.5. Queen Size bed; 2 rechte stoelen en 1 plastic stoeltje "Balkon"aan de straat van 2.25 x 0.75: 2 kleine bakje waar je kaarsrecht op kon zitten. Een "hok"voor ruim 160 euro per nacht!En dat voor 4 weken! De 4 sterren hebben ze denk ik gekocht. Maximaal 2 tot 3 sterren 30 min lopen naar strand

    NIETS!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,2
    Fijne accomodatie op een toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vakantiehuis
    • Verbleef 4 nachten

    Niets

    We konden zonder problemen wat later uitchecken i.v.m. een late vlucht. Zeer vriendelijk personeel en een superlocatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,1
    Het eigen balkon met uitzicht op de Oceaan en Lion's...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Het eigen balkon met uitzicht op de Oceaan en Lion's Head.

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    7,9
    Kamers mooi, netjes en ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat er geen ontbijt werd aangeboden in het hotel.

    Kamers mooi, netjes en ruim. Mooi uitzicht.

  • Beoordeeld op: 24 april 2015

    9,2
    prachtige huis met moderne inrichting.
    • Vakantiereis
    • Stel

    prachtige huis met moderne inrichting. gemeenschappelijke ruimten ( keuken , zithoek, eethoek) waren supermooi en handig ingericht

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    7,9
    Ligging was centraal
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen ontbijt

    Ligging was centraal Goede buurt

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: