Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Costa Rose 4-sterren

2 Winstonia Road, Sea Point, 8005 Kaapstad, Zuid-Afrika

#58 van de 249 B&B's en herbergen in Kaapstad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 472 beoordelingen over deze B&B

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Prima verblijf voor kaapstad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer iets klein maar wel ok te doen.De handdoeken hang je daarom heel dicht naast t toilet...

    Vriendelijk personeel en ideaal voor restaurantjes dichtbij en dichtbij tafelberg

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    10
    Top lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting, de lokatie en de ontvangst. Zeer vriendelijke attente eigenaren die zelfs voor de gasten die laat terugvliegen nog een aparte kamer heeft om de bagage te zetten en te douchen. Gratis parkeren, super ontbijt alles was top

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    7,5
    Goed verzorgde B&B
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werkte niet goed.

    Goed gelegen accommodatie met zeer vriendelijke en enthousiaste eigenaren. Geven allerlei goeie tips over Kaapstad Goed ontbijt. De tuin met klein zwembad is sfeervol aangelegd. Aanrader voor een verblijf in Kaapstad. Wij hadden de kleinste kamer maar dat was prima. Je bent er toch niet veel aanwezig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    9,2
    Wat een heerlijke start van onze reis in Zuid-Afrika
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden helaas niet laat inchecken bij Villa Costa Rose op de dag van aankomst in Zuid-Afrika waardoor we onze eerste nacht elders moesten verblijven.

    De ontvangst is warm en we kregen uitgebreide informatie over restaurants en bezienswaardigheden in de omgeving. Het is een heerlijke uitvalsbasis voor een verblijf in Kaapstad. Het ontbijt was goed verzorgd en er ontbrak niets aan!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    8,3
    Wauw! Heerlijk verblijf in leuke accommodatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard King
    • Verbleef 4 nachten

    .... Ik zou het niet weten!

    Ontbijt, heel goed! Ruime kamer, prima voorzieningen Leuke locatie, leuke (kleine) tuin. Prima verbindingen naar de binnenstad Top gastheren! Wat een nette ontvangst, vertrek en totale verzorging! Thanks Neil en Robert!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Slechte WIFI; verbinding viel regelmatig weg. Bij binnenkomst (check-in) niet meteen ratelen over wat er te doen is en de rekening! Mss eerst een glas water of iets aan bieden en de gast even laten zitten!

    De kamer met het terras aan de zonkant met daarop een soort van ligbed met daarop een kussen om nog heerlijk van de ondergaande zon te genieten. De grootste en duurste kamer vonden wij een beetje gedateerd; te groot en somber door de donkere kleuren.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    8,8
    Top verblijf!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard King
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs maar alles is wat duurder in Kaapstad.

    Echt alles was goed: personeel, kamer, bed, ontbijt , wifi. Niks aan toe te voegen. We konden op dag van vertek na uitchecken nog gebruik maken van douche faciliteit. Ligt erg centraal tov van het strand en het centrum, wij hebben alles met uber gedaan, heel goedkoop.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    9,2
    Mooie kamer met een fijn groot bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was aan de kleine kant.

    Mooie kamer met een fijn groot bed. Het ontbijt was erg goed! Heel erg fijn dat we onze laatste dag gebruik konden maken van de bagage opslag en gastendouche.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    10
    Voor een bezoek aan Kaapstad en omgeving een fantastisch verblijf op een zeer goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Kingsize Bed en Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt! Uitstekende service!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    5,4
    de ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    hygiëne

    de ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,9
    Mooie guesthouse op wandelafstand van strand, winkels en restaurants.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite met Kingsize Bed en Balkon
    • Verbleef 7 nachten

    Er werd geld uit de kluis ontvreemd.

    Heerlijk ontbijt, op wandelafstand van strand, winkels en restaurants

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    9,2
    Dat we onze koffers mochten laten staan en s'avonds nog...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht

    Dat we onze koffers mochten laten staan en s'avonds nog de gelegenheid hadden om te douchen, omdat we pas om 23.00 uur vlogen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    5,0
    geen dekbed overtrek of kussensloop op de kussens.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met Kingsize Bed en Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    geen dekbed overtrek of kussensloop op de kussens.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,2
    Het was top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Geweldig ontbijt!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    8,8
    mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie, nette en ruime kamer, Goede locatie Fijn (klein) zwembad

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    7,5
    de goede ligging in cape town, loop afstand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    de goede ligging in cape town, loop afstand

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    9,6
    Overheerlijk ontbijt, luxe en prachtig geserveerd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We vonden het jammer dat we de eigenaars niet bij ons vertrek hebben gezien, we hadden ze graag nog persoonlijk willen bedanken.

    Overheerlijk ontbijt, luxe en prachtig geserveerd.

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    9,2
    Fijne bedden en schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer had wat groter mogen zijn.

    Fijne bedden en schone kamers. De badkamer is klein, maar wel schoon en heeft een goede douche. Het ontbijt is heerlijk. De locatie in Kaapstad is prima, echter de wat betere restaurants zijn in Camps Bay te vinden en daar heb je een taxi voor nodig. Neil en Rob zijn erg aardig en behulpzaam. Erg fijn is dat je de koffers na uitcheck in de garage kunt zetten en dat je daar ook nog kunt douchen (bv na een laatste stranddag).

  • Beoordeeld op: 18 april 2015

    7,5
    Locatie is goed ligt dichtbij de sightseeing route van de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Over al staat bij dat je extra moet betalen voor een gebakken ei/omelet, printer van bijvoorbeeld ticket van de Tafelberg/robbeneiland. In werkelijkheid rekenen ze niks, maar het komt een beetje raar over voor toch een prijzige locatie.

    Locatie is goed ligt dichtbij de sightseeing route van de rode en blauwe bus. Alles is netjes en schoon.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    7,5
    Mooie ruime kamer met balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen afgesloten parking. Geen vriendelijke ontvangst en personeel zeer zakelijk. Check-in tijden zouden wat minder strikt moeten zijn. Ontbijt kan uitgebreider. Vreemd dat er extra moet worden betaald voor een eitje bij het ontbijt.

    Mooie ruime kamer met balkon. Goede locatie, dichtbij een aantal goede restaurants. Na uitchecken heb je de mogelijkheid de koffers in een aparte afgesloten ruimte te plaatsen met wc en douche.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2016

    10
    Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie locatie. Alles goed verzorgd. Erg mooie kamer met ruim balkon.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    9,2
    Geweldige staff, perfect eigenaren, mooie locatie en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geweldige staff, perfect eigenaren, mooie locatie en prachtige kamer!

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    7,9
    Good location, safe, walking distance to nice restaurants
    • Vakantiereis
    • Stel

    Good location, safe, walking distance to nice restaurants

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: