Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Wild Mushroom Country House 5-sterren

39 Digteby Estate, Vlottenburg road, 7612 Stellenbosch, Zuid-Afrika

#4 van de 37 hotels in Stellenbosch

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 174 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    9,2
    Prachtige kamer in een prachtige accommodatie in een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt is niet in buffetvorm maar via menu. Te begrijpen om verspilling tegen te gaan, maar op vakantie is een ruime keuze soms leuker.

    Prachtige kamer in een prachtige accommodatie in een prachtige omgeving. Lekker en verzorgd ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    9,6
    Luxe verblijven in prachtige omgeving in Stellenbosch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden de kamer op de begane grond. Dat hield in dat we wel veel geluid hoorden voor het klaarzetten van ontbijt etc. Doordat de honesty bar en toilet ook naast onze kamer was, voelde de kamer wel wat minder prive.

    Het zwembad met mooie uitzicht is fantastisch. Met Uber was Stellenbosch makkelijk te bereiken zodat je ontspannen uit eten kan gaan. Zeer attent personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    10
    Alles was perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe King Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was perfect! Mooie ruime kamer, badkamer etc. Rustige locatie op 5 minuten van centrum Stellenbosch) en vier wijnhuizen (Vredenheim, Spier, Neetlinghof en Asara) "om de hoek" Vredenheim heeft tevens een rehabilitatieprogramma voor leeuwen, tijgers, luipaarden etc. Erg leuk om een bezoek te brengen voor een wijnproeverij in combinatie met bezichtiging van de dieren. Ontbijt was prima en ook het zwembad is heerlijk. Mederwerkers en eigenaar uiterst vriendelijk. Al met al een heerlijk verblijf gehad in "the Wild Mushroom"

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,8
    Mooi kleinschalig questhouse.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Uitstekende service, prima kamers

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    7,9
    Ontbijt was erg goed en het personeel zeer vriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was erg goed en het personeel zeer vriendelijk!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    8,8
    Luxe maar ongezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Sfeer, wij vonden het een beetje een kille bedoening . Niet gezellig.

    De bedden

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    10
    topverblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 5 nachten

    mooie ruime kamer, prima ontbijt, rustige locatie . Perfecte gastheer met waardevolle tips

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    10
    Absoluut een 10 waardig en wij kennen hotels!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Absoluut een 10 waardig en wij kennen hotels! Wij hadden de suite en die was geweldig. Ruime kamer, fijne douche en bad. Lekker wijntje erbij en genieten maar. Het uitzicht was ook prachtig. Je moet de straat inrijden van het prive-terrein met de witte woningen. Je kunt 's avonds heerlijk eten bij Asara wine estate. Prachtige oprijlaan. Wine tasting bij Tokara (gratis en leuk). Overdag moet je absoluut gaan lunchen bij Clos Malverne. Heerlijk en wat een uitzicht!

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    5,8
    Goede lokatie, mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lakens hadden bruine vlekjes. Hebben we gemeld aan de eigenaar. Veel mieren op de kamer. Beetje gedateerd.

    Goede lokatie, mooi uitzicht

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    9,6
    Gastvrijheid en comfort
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie. Net iets buiten Stellenbosch

    Gastvrijheid en comfort

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: