Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Francuska Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Francuskoj

  • Maison / Appart Le PIOL

    Nica, Francuska

    Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Pogled je odličan. Lepo našminkano.

    • Negativni deo recenzije

      Parking ne postoji. Fotografije na bookingu su manipulativne. Klima uređaj bi morao da postoji u letnjim mesecima. Nema izolacije... Sa 3 deteta u ovaj apartman nemoguća misija. Ovo je čista navlaka za neiskusne... Za studente je odlično... Lepo našminkano...

    Ocenjeno: 8. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Goran Srbija
  • Un Air d'Eté

    Nica, Francuska

    Još uvek nema recenzija
    • Pozitivni deo recenzije

      Apartman je na dobroj lokaciji i sam po sebi je komforan. Oprema je nova i kežajevi su udobni. Korišćenje garaže baš dobro obezbeđeno.

    • Negativni deo recenzije

      Buka na ulici zbog blizine urgentnog centra.

    Ocenjeno: 8. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Dejan Srbija
  • Miramar

    Vence, Francuska

    Prosečna ocena gostiju: 8,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve super

    • Negativni deo recenzije

      Sve o.k

    Ocenjeno: 3. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Aleksandar Bosna i Hercegovina
  • Terminus Orléans

    Pariz, Francuska

    Prosečna ocena gostiju: 8,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Minimalne sobe, sa krevetima 140x190 i ekstra malim TWC, korektno su odrzavane.

    • Negativni deo recenzije

      Nedostatak klima uredjaja u sobi i buka u sobama sa pogledom na bulevar., ako se otvori prozor. Nedostatak mini frizidera Sef je na nepristupacnom mestu u ormanu.

    Ocenjeno: 4. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    asysdoo Srbija
  • Garden Beach Hotel

    Žuan le Pen, Francuska

    Prosečna ocena gostiju: 7,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Kreveti super udobni i savrsen pogled na more

    • Negativni deo recenzije

      Osoblje nije ljubazno. Cijena parkinga je izuzetno visoka

    Ocenjeno: 4. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Ana Crna Gora
  • Quality Hotel Menton Méditerranée

    Menton, Francuska

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Krevet udoban .

    • Negativni deo recenzije

      Wifi katastrofalan .Parking je skuplji nego u Monte Karlu .

    Ocenjeno: 5. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Dragan Srbija
  • Princess Et Richmond

    Menton, Francuska

    Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Osoblje je vrlo ljubazno .

    Ocenjeno: 5. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Dragan Srbija
  • Best Western PLUS Elixir Grasse

    Grasse, Francuska

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Bazen je cist i lep .

    • Negativni deo recenzije

      Osoba na recepciji koja nije htala da nas primi 20 minuta ranije u sobu .

    Ocenjeno: 5. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Dragan Srbija
  • Hotel Club Maintenon

    Kan, Francuska

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve.

    Ocenjeno: 5. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Dragan Srbija
  • Welkeys Apartment - Cannes

    Le Cannet, Francuska

    Još uvek nema recenzija
    • Pozitivni deo recenzije

      /

    • Negativni deo recenzije

      TERASA JE BILA NEUPOTREBLJIVA. Prljava je bila od golubova i izmeta .Nakon prijave , ona nije ociscena do kraja boravka . Za novac koji smo uplatili , ocekivao sam ponudjeno na booking-u.

    Ocenjeno: 7. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Predrag Srbija

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Francuskoj

  • City Résidence Strasbourg Centre

    Strazbur, Francuska

    Prosečna ocena gostiju: 7,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Doručak nisam koristila, kreveti su udobni,kupaonica je komforna, cisto je i osoblje je veoma ljubazno. Glavna željeznička stanica je desetak minuta hoda udaljena. Trg Kleber i katedrala su 15min do 20. U blizini su i stanice za tramvaj, sve je lako i mozete se snaci. Pet minuta hoda je trzni centar Hales.

    Ocenjeno: 13. april 2017. Gost je boravio u periodu: mart 2017.
    Ivana Crna Gora