Перейти до головної сторінки
  1. Сторінка з відгуками про готель
  2. Греція: відгуки про готелі
  3. Греція: відгуки про готелі
Кофту Дійсні відгуки про готелі від справжніх гостей

Нещодавні відгуки

• Divani Corfu Palace Оцінка за відгуками: 6

“Смачний сніданок, красивий хол та зона басейну. Чиста постіль, рушники, халати та зручні тапочки, є засоби особистої гігієни, такі як гель для душу, шампунь, лосьйон для тіла та міні набори для особистої гігієни.“

• Mitsis Messonghi Оцінка за відгуками: 8

“Близько до пляжу, велика територія, mini disco, дитина була в захваті :) Можна їсти 24/7, смачні коктейлі, піца і морозиво і налисники“

• Nafsika Hotel - Adults Only Оцінка за відгуками: 10

“Що прибирали номер кожного дня“

• El Greco hotel by Estia Оцінка за відгуками: 8

“Найперше-краєвиди і доступність. Хоча надіятись на автобусну зупинку не варто, краще справді взяти машину в оренду. Чудові власники, які завжди допоможуть і підскажуть та приємний персонал. Смачні і ситні сніданки.“

• CASA KIRKI Оцінка за відгуками: 6

“Близько до аеропорту та до центру“

• Bella Venezia Оцінка за відгуками: 10

“Чудова локація,смачні сніданки у мальовничому саду під спів пташок,дуже привітний персонал“

• Roda Beach Resort & Spa Оцінка за відгуками: 10

“Привітний персонал, чисто, гарний пляж“

• Corfu SunGate Hotel Оцінка за відгуками: 10

“Я не очікував багато за ці гроші, але я був здивований. Усі готелі поряд були майже порожні, а тут просто завал, і це було неймовірно. Кухня смачна і різноманітна, бар задовольняє всі потреби, є вибір, і все досить смачно. Номер виглядає не так, як на фото, але був зручним та просторим. Спочатку ми отримали інший номер, менший, але потім нам запропонували новий, який звільнився. Голодним точно неможливо залишитися: 3 прийоми їжі + ланчі, плюс бар, де є морозиво. Персонал дуже чемний, привітний, працює якісно, швидко і з усмішкою на обличчі. Погода була класна, басейн завжди на сонці, на відміну від сусідніх готелів. Можливо, це везіння, але це просто ідеально. Поряд є все: ресторани, магазини, купа крутих пляжів та гарних краєвидів. Є всі сервіси, наприклад, нам викликали таксі, і ціна була нижча, ніж шукати самостійно. Поки ми чекали таксі вночі, нам дозволили випити кави в їдальні — оце сервіс. Прибирання кожен день, кожен день рушники для басейну, і здається, вони можуть виконати будь-яке бажання. Я дуже здивований, приємно здивований. Я завжди подорожую в нову країну, але сюди точно повернусь через рік. До речі, в цьому місті не обов'язково брати авто, все поряд, але також є де взяти скутер, квадроцикл або авто, якщо потрібно. Парковок також купа, платних та безкоштовних. Рекомендую їхати на таксі, а потім взяти на 1 або 2 дні авто, так дешевше, тому що кожен день там немає куди їздити, а в 5-15 хв купа всього необхідного. І рекомендую брати All inclusive, він коштує не сильно більше, але переваг точно більше, за ці гроші в кафе не поїсиш кожен день, ціни в магазинах та кафе вищі, ніж очікувалось.“

• Alkyna Lifestyle Beach Resort - Adults Only Оцінка за відгуками: 8

“Чудовий готель, хороша кухня, гарний пляж“

• Victoria Hill Hotel Оцінка за відгуками: 8

“Гарний вид з балкону“