Знайдіть готелі в регіоні Kvarner, Хорватія

Введіть дати та оберіть з 27500 готелів та інших помешкань

Перегляньте ці чудові міста у регіоні Kvarner

Опатія

Сень

715 готелів

Рабац

527 готелів

Зупиніться у найкращих готелях регіону Kvarner!

Сортувати за такими критеріями:

Кількість зірок
Оцінка за відгуками

Keight Hotel Opatija, Curio Collection By Hilton

Готель у місті Опатія

У помешканні Keight Hotel Opatija, Curio Collection By Hilton, яке розміщено в місті Опатія, за кілька кроків від пам'ятки "Пляж Слатіна", для зручності гостей тераса, приватна парковка та бар.

I
Iryna
Україна
Все сподобалось) номер великий, ліжко прекрасне, зручні подушки, ковдра! Вана з видом на парк) басейн відовий!!!! Смачні коктельчики.дуууже смачні сніданки!!!! Класне Спа)
Відмінно - Думка попередніх гостей, 1 018 відгуків
862,67 lei

Aminess Younique Narrivi Hotel

Готель у місті Цриквениця

Помешкання Aminess Younique Narrivi Hotel розміщено в місті Цриквениця, за кілька кроків від пам'ятки "Міський пляж Цриквениці". Тут для зручності гостей бар і приватна парковка.

Чудово - Думка попередніх гостей, 1 053 відгуки
774,97 lei

Hilton Rijeka Costabella Beach Resort And Spa

Готель у місті Рієка

Boasting indoor and outdoor heated swimming pools, as well as a 200-meter-long beach on Kvarner Bay, Hilton Rijeka Costabella Beach Resort And Spa is set in Rijeka overlooking the old town of Opatija...

V
Valentyna
Україна
Готель на високому рівні! Шумоізоляція, великі кімнати, щоденне прибирання, 4 ресторани на території, ввічливий персонал
Чудово - Думка попередніх гостей, 3 859 відгуків
1 049,58 lei

Hotel Miramare

Готель у місті Цриквениця

П'ятизірковий готель Miramare розташований у місті Цриквениця. До послуг гостей ресторан і фітнес-центр. Серед інших зручностей – критий басейн із краєвидом на море.

T
Tárász
Угорщина
Сподобалось все, Дуже хороше обслуговування в ресторані і все смачно , Сніданок вечеря були дуже смачними Весь персонал привітній Локація з коляскою до моря 1 хвилина Чистота
Чудово - Думка попередніх гостей, 2 884 відгуки
663,52 lei

Hotel Ičići - by Liburnia Hotels & Villas

Готель у місті Опатія

Прибережний готель Ičići – Liburnia розташований у зведеній у 2017 році будівлі на озелененій території курорту Ічичі. У числі зручностей: сезонний відкритий басейн і сонячна тераса.

Y
Yuliia
Польща
Дуже сподобалось обслуговування персоналу, дуже дуже смачна їжа, що сніданки що вечері дуже смачно, атмосфера супер, басейн, вихід на пляж, безкоштовні лежаки
Чудово - Думка попередніх гостей, 2 637 відгуків
749,12 lei

Boutique & Design Hotel Navis - Small Luxury Hotels of the World

Готель у місті Опатія

Розкішний дизайн-готель Navis розташований на скелі над морем. На території є плавальний басейн. До послуг гостей ресторан, оздоровчий спа-центр і власний пляж усього за декілька кроків від готелю.

A
Anna
Україна
Готель розташований прямо на березі моря, чудові краєвиди. Смачні сніданки аля карт. Дуже привітний персонал і на рецепції і в ресторані. Є парковка, що дуже зручно для тих, хто мандрує на авто.
Чудово - Думка попередніх гостей, 1 162 відгуки
1 274,63 lei

Hotel Plaza

Готель у місті Паг

Готель Plaza розміщений безпосередньо на пляжі острова Паг, за 1,5 км від центру міста Паг. До послуг гостей ресторан з обслуговуванням по меню, басейн з видом на пляж та безкоштовний Wi-Fi.

O
Oksana
Україна
сподобалось абсолютно все! дуже приємні власники готелю які турбуються про ваш комфорт перебування! чудове розташування, дуже чисті і затишні номери . чудові сніданки Хочу окремо відмітити персонал готелю , він був дуже любязний і професійний , і смачну кухню та сніданки ! по справжньому магічне місце, обовʼязково повернемось ще)
Чудово - Думка попередніх гостей, 1 007 відгуків
815,76 lei

Aminess Vival Lišanj Family Hotel

Готель у місті Новий Винодольський

Помешкання Aminess Vival Lišanj Family Hotel розташовано у місті Новий Винодольський, за 1,8 км від пам'ятки "Пляж Шкрпун". До послуг гостей сезонний відкритий басейн, приватна парковка, тераса та...

J
Juliya
Україна
Гарне розташування готелю з чудовими умовами для відпочинку дітей та гарним харчуванням.
Чудово - Думка попередніх гостей, 1 878 відгуків
1 105,10 lei

Hotel Dobrovit

Готель у місті Башка

Готель Tamaris розташований поряд із пляжем у містечку Башка, що на острові Крк. До послуг гостей номери з кондиціонером і безкоштовним Wi-Fi.

V
Viktoriia
Україна
- Заїзд був раніше 15:00 - БЕЗКОШТОВНИЙ трансфер в готель та з готелю - Дуже смачні сніданки - Неймовірний сервіс та персонал (Мартіна, Лука, Діана ви найкращі) - Чистота - Близько до центру Башки - Постійно балували нас безкоштовною кавою (навіть на рослинному молоці, десертами (рекомендую десерт Павлова ) - Капці, халати, все для душу є в номерах - Приготували сніданок з собою в дорогу в день виїзду ( це було дуже мило 🥹❤️) - Щоденне прибирання - До пляжу 20 метрів Ми з чоловіком провели кілька днів у готелі «Добровіт» в Хорватії, і це була одна з тих подорожей, коли кожна деталь залишає приємне враження. З перших хвилин перебування ми відчули справжню гостинність. Ми приїхали значно раніше, ніж час заселення, але нам надали номер, що було для нас величезною приємністю. Більше того — нас одразу запросили на сніданок, хоча офіційно ми не мали на нього потрапити в цей день . Це був перший знак, що в цьому готелі гостей справді цінують. Окремо хочу подякувати персоналу — адже саме вони створюють атмосферу. Лука і Мартіна були неймовірно уважними та доброзичливими, завжди з усмішкою готові допомогти. На рецепції нас зустрічала чарівна Діана, яка завжди все пояснювала спокійно та детально. І ще особлива подяка водієві, який організовував для нас БЕЗКОШТОВНІ трансфери — на жаль, не знаю його імені, але його доброзичливість та турбота про нас також залишили дуже теплі спогади. Приємних сюрпризів було багато: нам кожного дня робили каву безкоштовно (навіть з рослинним молоком!), хоча вона взагалі-то мала бути платною. Нас пригощали десертами, а перед виїздом зібрали сніданок із собою, щоб ми могли перекусити в дорозі. І, як кульмінація — Лука та Мартіна подарували нам пляшку вина, і це було так щиро, що ми ще довго будемо це згадувати. До речі, у номері кожного гостя вже чекають пляшка вина, вода, халати й капці — маленькі дрібниці, які роблять великий комфорт. Щоденне прибирання — на найвищому рівні, все було чисто і охайно, видно, що дівчата справді стараються.
Чудово - Думка попередніх гостей, 1 017 відгуків
906,41 lei

Hotel Bor

Готель у місті Крк

Situated 30 meters from the sea and surrounded by pine trees, Hotel Bor was renovated in 2019. It offers rooms with cable TV and air conditioning.

A
Anna
Україна
Все сподобалось. Ідеальне місцерозташування, смачні сніданки, гарні умови, чудовий персонал
Чудово - Думка попередніх гостей, 1 650 відгуків
455,20 lei
Переглянути всі 27500 готелів у регіоні Kvarner

Готелі в регіоні Kvarner, які бронювали найчастіше минулого місяця

Блискуче - Думка попередніх гостей, 6 278 відгуків

Блискуче - Думка попередніх гостей, 3 677 відгуків

Блискуче - Думка попередніх гостей, 4 013 відгуків

Блискуче - Думка попередніх гостей, 1 523 відгуки

Блискуче - Думка попередніх гостей, 3 456 відгуків

Найкращі готелі зі сніданком у регіоні Kvarner

Чудово - Думка попередніх гостей, 1 894 відгуки

Vitality Hotel Punta is set in the picturesque town of Veli Lošinj, which is regarded as a health resort for its healing climate and vegetation.

Чудово - Думка попередніх гостей, 4 515 відгуків

Вражаючий готель Ambasador - Liburnia розміщений безпосередньо над приморською набережною у місті Опатія.

Hotel Kanajt

Готель у місті Пунат
Варіанти сніданків
Чудово - Думка попередніх гостей, 1 140 відгуків

Set as a part of the Punat Marina, Hotel Kanajt boasts a terrace with great views over Punat and the marina.

Відмінно - Думка попередніх гостей, 155 відгуків

Помешкання The Isolano, Adults Friendly Resort, Autograph Collection розміщено в місті Црес, за кілька кроків від пам'ятки "Пляж Мелин". Тут для зручності гостей бар і приватна парковка.

Чудово - Думка попередніх гостей, 520 відгуків

Помешкання Kul IN Ablana розміщено у місті Ябланац, за кілька кроків від пам'ятки "Пляж Баня". До розпорядження гостей спільний лаунж, безкоштовна приватна парковка, тераса та бар.

Чудово - Думка попередніх гостей, 317 відгуків

Помешкання Hotel Village Balatura - exclusive VEGGIE розташовано у місті Tribalj, за 27 км від пам'ятки "Замок Трсат".

Чудово - Думка попередніх гостей, 593 відгуки

Помешкання DESIGN hotel VERBENICUM розміщено у місті Врбник, за 8 хв. ходьби від пам'ятки "Пляж Козіца".

Відмінно - Думка попередніх гостей, 870 відгуків

П'ятизірковий розкішний готель Riva розташований у місті Малинська, лише за декілька кроків від пляжу. До послуг гостей критий і відкритий басейни та оздоровчий центр.

Бюджетні готелі в регіоні Kvarner

Відмінно - Думка попередніх гостей, 561 відгук

Помешкання Villa Bellevue розташовано у місті Новий Винодольський, за 7 хв. ходьби від пам'ятки "Пляж Вью-Біч".

Чудово - Думка попередніх гостей, 691 відгук

Offering stylish rooms, suites and villas, Hotel Olea is located in Novalja and features views of the Adriatic Sea and Velebit Mountain.

Чудово - Думка попередніх гостей, 149 відгуків

Leisure with a sense of Baska beach in the palm of your hand, together with comfortable accommodation of Valamar Villa Adria. The villa is located near the Romanic chapel of St.

Оцінка гостей із десяти 8,2
Дуже добре - Думка попередніх гостей, 1 232 відгуки

Boutique Hotel Bura 45N is situated in the centre of the picturesque Senj, offering elegantly decorated accommodation with free wireless internet access.

Оцінка гостей із десяти 8,5
Дуже добре - Думка попередніх гостей, 1 698 відгуків

Fully renovated in 2018 and enjoying a central location in Opatija, Hotel Lungomare Opatija - by Liburnia Hotels & Villas offers rooms and panoramic views of Kvarner Bay.

Блискуче - Думка попередніх гостей, 2 237 відгуків

Готель Lovran розташований у центрі середньовічного міста Ловран у розкішному парку поруч із морем. До послуг гостей тенісний корт і салон краси.

Оцінка гостей із десяти 8,0
Дуже добре - Думка попередніх гостей, 369 відгуків

Помешкання "Echo" B&B rooms, boutique beach hotel розташовано на узбережжі в місті Рабац, за кілька кроків від пам'ятки "Пляж Святого Андрія". Тут до послуг гостей сад, тераса та бар.

Оцінка гостей із десяти 8,4
Дуже добре - Думка попередніх гостей, 538 відгуків

Помешкання Kaneo beach hotel Novalja розміщено у місті Новаля, за кілька кроків від пам'ятки "Пляж Локун'є".

Kvarner: готелі, які можна забронювати без банківської картки

Відмінно - Думка попередніх гостей, 1 018 відгуків

Чудово - Думка попередніх гостей, 1 007 відгуків

Bed&Breakfast Novalis

Готель у місті Новаля
Чудово - Думка попередніх гостей, 808 відгуків

Помешкання Bed&Breakfast Novalis розташовано у місті Новаля, за 8 хв. ходьби від пам'ятки "Пляж Локун'є". До послуг гостей спільний лаунж, безкоштовна приватна парковка, тераса та бар.

Dolphin Suites

Готель у місті Велі-Лошинь
Відмінно - Думка попередніх гостей, 253 відгуки

Помешкання Dolphin Suites розташовано у місті Велі-Лошинь. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi, тераса для засмаги із плавальним басейном, сад та бар.

Оцінка гостей із десяти 9,8
Відмінно - Думка попередніх гостей, 155 відгуків

Помешкання Boutique Resort OSMA - Adults Only розміщено у місті Малинська, за 18 км від пам'ятки "Kosljun Franciscan Monastery".

Hotel & Resort ISOLA

Готель у місті Башка
Відмінно - Думка попередніх гостей, 191 відгук

Помешкання Hotel & Resort ISOLA розміщено у Башці, за 7 хв. ходьби від пам'ятки "Пляж Вела-Башка". До розпорядження гостей сад, безкоштовна приватна парковка, тераса та бар.

Питання та відповіді про готелі в регіоні Kvarner

Перегляньте відгуки гостей, які зупинялися в готелях у регіоні Kvarner

Від 1 748,79 lei за ніч
Чудово - Думка попередніх гостей, 276 відгуків
Персонал чудовий та гостинний. Готель вражає історією. СПА знадобився, бо був один дощовий день. панорама яка відкривалася з вікна нашого номеру на 2 поверсі нас надихала і була краще ніж в номері на останньому поверсі/була змога порівняти/. Чудові сніданки з бокалом проссеко. Красиві вечері, іноді з музиками. Їжа нам смакувала. Дякую моїй родині за такий подарунок, та змогу насолодитися цим місцем, красивим та спокійним життям без вибухів та росіян. Хорватія - красуня! Берить з собою м'яч чи водні іграшки, вхід у водк пологий. У воді є де погратися)
Відгук гостяdzubania
Блискуче - Думка попередніх гостей, 907 відгуків
Готель супер 2 хвилини до моря. Басейн зовні і всередині. Коли був дощ було зручно посидіти в джакузі. Сауна за доплату, але влітку сильно і не хотілося туди. Їжа супер, вечером не вистачало напоїв, але нам це не завадило принести з собою сік. При від'їзді навіть взяли з собою бутербродів. Персонал нічого не казав. Я дуже задоволена. Для дітей багато розваг в готелі. Башка загалом тихе спокійне місце.
Відгук гостяAlla Nikitska
Чехія
Від 530,25 lei за ніч
Оцінка гостей із десяти 8,5
Дуже добре - Думка попередніх гостей, 1 075 відгуків
Готель нам сподобався, до пляжу спускатись сходами, але це було зручно. Номер стандартний двомісний, з чудовим великим балконом, видом на море та заходами сонця. Нам дуже сподобалась жіночка, яка прибирала наш номер. Вона одразу знайшла спільну мову з нашим собакою. Їжа була добра, було з чого вибирати навіть привередливій дитині.
Відгук гостяOksana
Від 581,23 lei за ніч
Оцінка гостей із десяти 8,3
Дуже добре - Думка попередніх гостей, 1 578 відгуків
Повертаємось у цей готель не перший раз, класне розташування, наявність теплого басейну з гіркою для дитини, близько до пляжу, смачна їжа і напої включені в вартість вечері! Просто супер! Є паркінг! Повернемось ще
Відгук гостяMarta
Від 1 274,63 lei за ніч
Чудово - Думка попередніх гостей, 1 162 відгуки
Відгук гостяAnna
Від 1 382,10 lei за ніч
Чудово - Думка попередніх гостей, 466 відгуків
готель шикарний! дуже стильний інтер’єр, уважний персонал, розташований в сосновому лісі, сніданки пречудові!!!
Відгук гостяZoriana
Від 678,10 lei за ніч
Блискуче - Думка попередніх гостей, 2 115 відгуків
Відмінне розташування, дуже привітний персонал, чисті номера, смачна їжа.Все на вищому рівні. Все сподобалось.
Відгук гостяАлинаК1015
Від 1 330,71 lei за ніч
Чудово - Думка попередніх гостей, 1 878 відгуків
Відгук гостяJuliya
Від 1 018,02 lei за ніч
Чудово - Думка попередніх гостей, 4 515 відгуків
Все на вищому рівні. Зупинявся вдруге. так сподрбалося при першому відпочинку
Відгук гостяViktor
Угорщина
Блискуче - Думка попередніх гостей, 290 відгуків
Чистота, ідеально продумані зручності в будинку, відчуття повної безпеки
Відгук гостяIhor
Оцінка гостей із десяти 8,9
Блискуче - Думка попередніх гостей, 448 відгуків
Близько до моря, чудова і різномаїтна їжа, привітний персонал
Відгук гостяAleksandr
Від 756,98 lei за ніч
Блискуче - Думка попередніх гостей, 6 278 відгуків
Дуже сучасний, чистий готель. Смачні сніданки. Гарні басейни
Відгук гостяMariia
Чудово - Думка попередніх гостей, 1 323 відгуки
Персонал огонь, їжа огонь, номер гуд
Відгук гостяКатерина
Нідерланди
Від 667,40 lei за ніч
Блискуче - Думка попередніх гостей, 1 679 відгуків
Сніданки смачні, Зауважень немає
Відгук гостяMykola
Україна

Вирішуєте куди поїхати? Знайдіть натхнення у відгуках про міста в регіоні Kvarner

Чудове місце!

Чудове місце! Але хто відвідав Хорватію раз, закохається назавжди. Що цікаво для цього місця-це дорога для прогулянок вздовж моря. Ви можете зупинятися в різних спеціально облаштованих місцях, як біля моря так і в ресторанчиках, які в цій місцевості можна знайти на різний достаток. В центрі проводять концерти та різноманітні заходи. З мінусів-як на мене мало розваг для дітей (у нас 8 років).
Відгук гостяOlena

Атмосферне містечко.

Атмосферне містечко. Проводяться літні музичні та інші фестивалі під відкритим небом. Великий вибір риби на центральному базарі. Багато транспорту. Пів години автобусом до Опатії. Красиво там ввечері.
Відгук гостяЮлія
Словенія

Усе неймовірно!

Усе неймовірно! І море, і узбережжя, і готель першої лінії, і сніданки чудові! Паркінг надійний, хоч і платний (підземний). Не забувайте акватапці, бо галька колеться. У тапцях чудово!
Відгук гостяBoLara
Оцінка гостей із десяти 10

Маленьке, тихе курортне містечко.

Маленьке, тихе курортне містечко. Музика в ресторанах не дошкуляє. Для дітей може і потрібно більше розваг, а нам було добре.
Відгук гостяЕлена
Оцінка гостей із десяти 10

Дуже затишне місто, підійде як парам з дітьми, так і...

Дуже затишне місто, підійде як парам з дітьми, так і туристам-одинакам. Розвинена інфраструктура. Є проблеми із медициною, тому варто мати ліки з собою.
Відгук гостяАнонім
Оцінка гостей із десяти 10

Колоритно, красиві краєвиди, атмосферне старе місто, є різні...

Колоритно, красиві краєвиди, атмосферне старе місто, є різні пляжі, з галькою, з великим камінням, багато облаштованих спусків в море. Дуже задоволені.
Відгук гостяЦюпа
Оцінка гостей із десяти 10

Море шикарне, набережна з багатьма пляжами, сезонні овочі та...

Море шикарне, набережна з багатьма пляжами, сезонні овочі та фрукти- дорого!!!!!! 2.5 евро за 1 кг кавуна(((((, а рибу дешевше купити в ресторані а ніж самій приготувати,магазинів продуктових мало так що по можливості беріть все необхідне з собою
Відгук гостяOlha
Чехія
Оцінка гостей із десяти 10

Невелике, затишне місто. Є стара частина із своєю історією.

Невелике, затишне місто. Є стара частина із своєю історією. У нас було змога погуляти по місті а також по пірсу. Гарні краєвиди. Є ресторани, кафе, пляжі неподалік. Великий трафік авто. І не змогли розібратися з паркоавтоматами.
Відгук гостяLiubov Kulichenko
Оцінка гостей із десяти 10

Дуже гарно, чисто, тихо і зручно.

Дуже гарно, чисто, тихо і зручно. Поруч пляж, ресторани і продуктові магазини. Велике спасибі Matea за зустіч і розміщення.
Відгук гостяVitalii
Оцінка гостей із десяти 8,0

Був на кількох пляжах що неподалік центру, не раджу оскільки...

Був на кількох пляжах що неподалік центру, не раджу оскільки маленькі і багато людей. комфортно що у місті є супермаркети і не один. Обовʼязково потрібен автомобіль пішком ходити не вийде великі перепади.
Відгук гостяІгор

Шукайте натхнення й повністю сплануйте всю поїздку