verificerede anmeldelser fra tidligere gæster

Hvordan fungerer det?

  • 1

    Det første trin er en reservation

    Den eneste måde, man kan skrive en anmeldelse, er ved først at lave en reservation. Det er sådan, vi sikrer os, at alle vores anmeldelser er fra rigtige gæster, som virkelig har boet på overnatningsstedet.

  • 2

    Efterfulgt af en rejse

    Når vores gæster besøger overnatningsstedet, tjekker de bl.a. hvor stille værelset er og hvor venligt personalet er.

  • Og sidst men ikke mindst, anmeldelsen

    Efter turen fortæller gæsterne os om deres ophold. Vi tjekker alle anmeldelser for stødende ord og offentliggør dem derefter på Booking.coms hjemmeside.

Populære lande

  • Atlantis The Palm, Dubai

    - "Vi kan ikke sætte en finger på noget. Kan varmt anbefales "

  • Arcadia Village Motel

    - "Meget sødt personale Ud fra prisen, var forventningerne ikke høje, men vi blev overraskede. God beliggenhed, fint værelse, rent og super udsigt. Gode spisesteder lige ved siden af"

  • Pousada L'essence

    - "En meget varmhjertet velkomst, omgivelserne indbydende. Fred og ro og ikke langt ind til centrum"

  • The Lighthouse Bed and Breakfast

    - "Dejlig smagfuld indretning i god kontekst med områdets landlige natur"

  • Leonardo Hotel Heidelberg

    - "Venligt personale Pæne lokaler Fremragende morgenmad"

  • Apartamentos Pinar Malaga Centro

    - "Det en fantastisk hotel vi er meget tilfreds af det og vi sikkert en omgang næste år samme hotel "

  • Holiday Inn Paris Notre Dame

    - "Fantastisk beliggenhed. Vi havde værelse med balkon med den smukkeste udsigt ud over Paris' tage og med kig til Eiffeltårnet "

  • Grey Harlings

    - "Stedet har en fantastisk atmosfære. Parret Kith og Linda som bestyrer/ejer stedet er et par fantastiske menesker med et skønt humør."

  • Le Palace Art Hotel

    - "Meget hjælpsom personale. Perfekt beligenhed."

  • The Decks Bali

    - "dejlig pool og super top fungerende. Kæmpe badekar og masser af varmt vand til at fylde i. Lækker indretning. Roligt og tilbagetrukket fra larm og støj."

  • Villa Sermolli

    - "Smukt sted i unikke omgivelser."

  • Kumamoto Aso Yunotani Resort Hotel & Golf

    - "Vi blev ved ankomst opgraderet fra dobbelt-værelse til semi-suite - uden beregning. God service generelt på trods af begrænset engelsk-kundskaber. Lækkert onsen og gode faciliteter"

  • Four Points by Sheraton Sandakan

    - "Beliggenhed, service, god mad, indretning"

  • Apostrophe B&B

    - "Der var stor hjælp med, at fortælle vej til metro og udlevering af kort over byen. Lækker morgenmad vi selv tilberedte."

  • Luxury Apartments Mondrian Market Square I

    - "Ligger perfekt Skøn lejlighed"

  • Hotel Rural Quinta da Geia

    - "Menneskene der driver stedet og udsigten over bjergene"

  • Best Western Plus Vega Hotel & Convention Center

    - "Formidabel kvalitet i forhold til prisen. Nem adgang til Metro til centrum af Moskva. Dejligt område med frisk luft."

  • Nantra Ploenchit hotel

    - "Sted og lokalitet Suite er tilrådelig pga kvm2"

  • Selge Beach Resort & Spa - Halal All Inclusive

    - "Alletiders buffet og service hele tiden."

  • USA
    Yosemite Bug Rustic Mountain Resort

    - "Skønt, afslappende sted i Midpines. Vi overnattede her efter en rundtur i Yosemite. Alternativt, laid-back sted, med fantastisk mad til meget fornuftige penge. Vi boede i telt og det var fint."

Nyeste anmeldelser

Populære hoteller

  • Mellemøsten
  • Nordamerika
  • Europa
  • Afrika
  • Oceanien
  • Asien
  • Sydamerika
  • Mellemamerika
  • Caribien
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • +

      Vi kan ikke sætte en finger på noget. Kan varmt anbefales

    12. juli 2015
    Claus Vinding Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,7
    • +

      Fantastisk sted med super omgivelser i form af den botaniske have - skøn pool og meget æstetik på hele området. God og omfangsrig buffet både aften og morgen i spisesalen. God for nogle dages ophold

    • -

      Der er ikke noget negativt at sige

    28. juli 2015
    ib Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • +

      Personalet utrolig venlige

    • -

      Morgen maden i lougen var under al kritik, så spis den alm morgenmad det var god

    15. februar 2015
    thomas ulletved Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • +

      Rent og pænt hotel tæt på den gamle bydel.

    • -

      Der er ikke valuta for pengene. Alle de mange faciliteter som man forventer ved et 5 stjernet hotel, er primært for for gæster med dyre memberchip, eller mod høje ekstra betalinger. Sjovt nok får man så en mail med membership efter afrejse, som kan bruges hvis man kommer igen.

    10. februar 2015
    Anonym Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • +

      Go plads og masser af hjælpsomhed, fin rengøring hver dag, go pool, top service!

    • -

      Morgenmad's restauranten var lidt kedelig i udvalgt, dog en go frisk omelet som man selv valgte!

    9. marts 2015
    pernille Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • +

      Hotellejlighed af høj kvalitet og hotel med gode fitness faciliteter og godt pool område.

    • -

      Restaurant med indelukket beliggenhed ved siden af hotellet. Stort nyt hotelbyggeplads som nabo og dermed byggestøj.

    7. april 2015
    Per Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • +

      Personalets service og imødekommenhed Luksus til at betale Hyggelige restauranter og lounge faciliteter

    • -

      Intet!

    14. februar 2015
    Ulla Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • +

      Ekstremt venligt personale og ekstremt service mindede og vidunderlige overfor børn.

    • -

      Vi havde specielle ønske vedr. maden til 2 af vores familiemedlemmer og havde forespurgt udtrykkeligt om dette inden vi bookede. (Ingen gluten og mælkeprodukter i maden). Allerede ved første måltid fik disse gæster fødevarer de ikke kunne tåle. Personalet ved simpelthen ikke ved nok om hvad deres mad indeholder og misinformerede derfor om indholdet i maden og på trods af at vi klagede over dette, fortsatte dette begge uger på vores ophold, så gæsterne blev ved med at få fødevarer de ikke kunne tåle. Det ødelage faktisk ødelage meget af vores ferie. Og vi kommer derfor Ikke igen. Desuden skulle vi vente i nogengange mere end 30 minutter hver aften på mad til vores 2 årige søn, det holder ikke når man kommer med små børn i en restaurant og man på forhånd har informeret om hvad han skal ha og spise. Død frustrerende.

    23. februar 2015
    Anonym Schweiz
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • +

      Super dejligt hotel.

    8. marts 2015
    Anonym Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • +

      Beliggenheden er helt suveræn. Hotellets område inkl. stranden, gør stedet helt unikt. Det er stort og velbesøgt, men som gæst, fornemmer man nærmest det modsatte...på den gode måde.

    18. februar 2015
    Soren Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • +

      Alt er velfungerende

    • -

      Mangler ægthed

    24. februar 2015
    Anonym Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • +

      Rent Personalet generelt venlige

    • -

      Problemer med at checke ind da hele beløbet skulle betales og det blev forlangt at jeg skulle bruge kreditkortet selv om de havde kortnr etc Kortet var ikke aktivt ved ankomst og det var lige før at vi ikke kunne få værelset.Det ordnet sig ved at jeg betalte for en nat.Det var voldsomt ubehagelig og man følte sig mistænkt for at være en person som ikke kunne betale for sig. Dagen efter var kortet aktivt og det hele blev ordnet uden problemer- Jeg vil nødig have denne oplevelse igen efter en lang flyvetur samt at det var midt om natten

    17. april 2015
    Aud Pernille Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • +

      Det er super god morgenmad og god for børn ,, swimming pool træning,, og god sted vi var maeget glad og jeg giver 5 stars

    • -

      Jeg synes når det skifte dyner det toftter ikk flot

    26. april 2015
    ahmad Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • +

      Vi blev hentet ved gaten og fulgt hen til hotellet. Næste morgen kunne vi lige gå de ca. 10 min til vores gate så når man er i transit så er det en perfekt løsning. Kan klart anbefales hvis man lige har brug for at ligge ned mellem to flyvninger!

    8. april 2015
    Line Villefrance Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • +

      Servicen var helt i top. Meget privat og exclusiv atmosfære.

    7. maj 2015
    Anne B. Juhl Schweiz
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • +

      okay pool

    • -

      levede desværre på ingen måde op til forventningerne. Dårlig strand, og beskidte solsengen.

    12. maj 2015
    Anonym Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • +

      Receptionsdamen gjorde sig umage ved at huske vores navne, når hun hilste på os. Rengøringsholdet efterlod små gaver på værelset (vand, kager, frugt). Morgenmaden var fremragende med en kok, som lavede omelet til en efter eget valg og ønske, mens man står og kigger på. Rygeafdeling på restauranten. Hyggeligt og meget god service.

    • -

      Hotellet ligger i det besatte område (den arabiske del af Jerusalem). Spændende og eksotisk - men man føler sig lidt utryg - især om aftenen.

    22. juni 2015
    Kenneth Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • +

      super lettilgængelig beliggenhed, fint poolområde, dejlig morgenbuffet, vi kommer uden tvivl igen. meget fint med shuttle service til byen og strand

    • -

      måtte gerne have flere solsenge

    10. maj 2015
    Susanne Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,2
    • +

      Beliggenheden ved stranden - venligt personale

    • -

      Ingen altan og lille værelse til 3 personer ( bookede/betalte for altan/udsigt men da bekræftelsen kom stod : de fleste med altan)

    2. april 2015
    Anette Pia Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,8
    • +

      Beliggenheden Morgenmaden meget fin

    12. februar 2015
    Gert Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,1
    • +

      Luksus hotel, meget venlig personale især vip receptionist Ali. Hjælpsom og venlig tone.

    • -

      Besværligt med at få fat i taxien, og meget skjult hoved indgang nede i kælderen.

    11. juli 2015
    Shazad Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • +

      Pool og beliggenhed helt i top. Gratis vand og kaffe

    15. juli 2015
    Birgitte Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • +

      Vi havde et fantastisk ophold. Priserne på mad mv. er dyre, men det er også super lækkert. Fantastisk sted.

    • -

      Priserne ved poolen er super høje - omkring DKK 60 for en kugle is til børn!

    11. marts 2015
    Nina Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • +

      Total afslappet og cozy hotel. Vi vil komme igen. Alt virkede som det skulle og vi var super tilfredse. Sød og venlig personale. Man følte sig velkommen og ikke mindst tryg.

    • -

      Ja der manglede en kiosk, hvor man kunne købe chokolade og chips. Da hotellet ligger langt fra byen. Det blev ikke fyldt op i minibar. Mine brugte tekopper blev taget fra værelset, men blev ikke sat retur.

    5. marts 2015
    Jane Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • +

      Old Jaffa Hostel er fremragende. Smuk og unik indrettet terasse. Tæt ved vandet. Kommer hele sikkert igen!

    26. juli 2015
    Annette Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • +

      Professionel og imødekomme personale - fantastisk service.. Dejligt hotel, hvor man får meget valuta for pengene..

    2. juni 2015
    Christina Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • +

      Området, bassengene, stranden, interiøret, personalet, servicen!

    3. marts 2015
    Oddrun Norge
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • +

      Skønne store værelser, herligt pool område til både børn og voksne, separat overdækket børneafdeling og lave bassiner i forbindelse med poolen. Fantastisk personale - meget hjælpsomme og smilende. Morgenmadsbuffeten var meget varieret og der manglede aldrig noget

    • -

      Internet på værelset var alt for dyrt og man kunne kun bruge complimentary internet inde på hotellet i receptionen eller restauranten.

    10. juni 2015
    PLund Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,1
    • +

      Flotte og rummelige værelser Super personale

    • -

      Poolens beliggenhed - kun sol til kl. 1230 ca.

    24. marts 2015
    Daniel Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,4
    • +

      Fint centralt beliggende, med fine faciliteter til prisen.

    • -

      Intens og langvarig støj fra gaden - til kl. 3 om natten torsdag aften. Sporvogne (letbane) i gaden.

    9. august 2015
    Ivan Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 6,6
    • +

      Det grønne område plus poolen var rigtig lækker.

    • -

      Vi sørgede for at betale for vores ophold dagen før vi skulle tjekke ud, da vi ikke ville stå i kø i receptionen på selve dagen. Vi ønskede kun lige at spise morgenmad, hente vores kufferter, aflevere kortene og afsted med taxa. Men nej, selvfølgelig ku det ikke lade sig gøre. Vi sku STADIG stå i kø og derudover, da det det endelig blev vores tur, ber de mig om at betale 115 dirham for en måltid jeg fik to dage før. Det passer i hvert fald ikke, forklarer jeg ham. Jeg har hele tiden betalt for mine måltider med det samme, for netop at gå undgå at få en kæmpe regning, når jeg sku til at tage afsted. Derudover, undrer det mig, at vi ikke fik det fortalt dagen før, hvor vi betalte for vores ophold, hmm. Nåh, men jeg kan selvfølgelig huske, hvem jeg betalte pengene til og ber om at snakke med ham. Vi står der i yderligere en halv time, ender med at vi ikke når det tog vi ønskede og sku derfor vente 2 timer mere til det næste tog, inden han så vender tilbage til mig og siger, alt er fint, det var en fejl fra dem og han glemte bare, at skrive det var betalt! Hold da op jeg blev irriteret. Især fordi, han hele tiden havde et arrogant smil under det hele. Også da han fandt ud af jeg talte sandt. Der er virkelig enkelte personale, måske maks to jeg kan sige, jeg syntes godt om, ellers var de alle nogen man ikke kunne råbe hurra for. Jeg vender i hvert fald ALDRIG tilbage til det hotel. Og råder alle til at vælge en anden 5 stjernet hotel, for det der var ikke kvalitet. Til morgenmaden er maden fin nok, men det er virkelig irriterende at man skal stå og håbe på man kan få noget kaffe. Hvad med bare at uddelegerer bestemte personale til bestemte borde, så der er mere orden end alt det kaos. Jeg skal lige sige, at vi overnattede på et fire stjernet i Casablanca inden vi sku videre til lufthavnen og der må virkelig være noget galt med Kenzi Farah, da jeg virkelig følte en opgradering og en ro efter at have forladt det hotel til det andet.

    9. august 2015
    Sarah Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,5
    • +

      Rene og hyggelige værelser. God modtagelse og introduktion til området og byens seværdigheder.

    • -

      Intet. Alt var godt.

    15. juni 2015
    Brit Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,5
    • +

      Beliggenheten nær stranden, hyggelig personale, bra renhold.

    • -

      Mngler i leiligheten hva angår hjelpemidler til å vaske og tørke kopper og bestikk. En liten sjekk av og til (mellom utleieperiodene) på om det fantes et tilstrekkelig antall av kniver, gafler, fat mv.( vi manglet kniv til å skjære brød, men en vennlig ansatt skaffet oss en)

    24. februar 2015
    Anonym Norge
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • +

      herligt vejr og billig, god mad, især fin fisk

    30. juni 2015
    Povl Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • +

      Beliggenheden og det autentiske

    13. maj 2015
    Grete Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 6,8
    • +

      Fantastisk have og pool

    • -

      Høj musik ved poolen HELE tiden

    31. marts 2015
    Bodil Marokko
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • +

      Enormt sødt personale og kolossalt hjælpsomme i alle situationer!

    • -

      Hotellets Surf n Turf frokost restaurant prøvede vi to gange og fik derefter mad forgiftning.

    27. juli 2015
    Maria Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,8
    • +

      Super udsigt og god beliggenhed.

    • -

      Drikkevarer var altid varme, og maden på all inc. var meget den samme, og ikke så god igen.

    9. august 2015
    Jonas Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • +

      Tagterassen med udsigt over havet, havnen og byen -og dejligt med morgenmadsservering der

    5. marts 2015
    Anonym Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 6
    • +

      Nemt at parkere.

    • -

      For lidt udstyr i køkken. Ikke nok service til 5 personer, som lejligheden var beregnet til.

    28. april 2015
    Charlotte Marokko
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,1
    • +

      Dejligt ophold med fantastisk snorklemuligheder. Skøn mad og Luxus omgivelser.

    12. juli 2015
    Annie Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 6,7
    • +

      Dejligt velfungerende hotel med meget hjælpsomt personale, og godt beliggende

    • -

      Morgenmaden.Meget fransk med pandekager og croissant.En ostemad ville være dejlig

    30. marts 2015
    Susanne Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • +

      alt

    • -

      foskellige priser på værelset fra hotellet og booking.com

    23. april 2015
    marianne kierulff Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,3
    • +

      perfekt beliggenhed, super søde og hjælpsom personale. Skøn morgenmad

    22. marts 2015
    Annette Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • +

      Elsker dette sted er mit hjem efter mange besøg, dejlige omgivelser, og dejlige mennesker.

    7. april 2015
    Karin Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,5
    • +

      Hotelejeren Pascal er en fremragende vært. På forhånd havde han på eget initiativ arrangeret transport fra lufthavn til meget lav pris - 10 Euro. Pascal gav os personligt en introduktion til do's and dont's in Marrakech. Med denne viden i bagagen blev vi ikke snydt en eneste gang - ikke hvad vi ved af i hvert fald.

    • -

      Eneste skønhedsplet på opholdet var en sløv wifi forbindelse på rummet. Det er vigtigt for mig. Ellers ville jeg have givet topkarakter.

    28. maj 2015
    Mads Spanien
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,1
    • +

      Beliggenheden i en "gyde" tæt på havnen, personalet, lille hotel med value for money.

    25. november 2014
    Kell j Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,3
    • +

      Virkelig lækkert sted med rigtig god service.

    • -

      Ingenting

    28. februar 2015
    Chaib Marokko
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • +

      Ligger på stranden vänlig serviceminded personal

    • -

      Restaurangen var inte bra på maten. Elektriciteten försvann då & då. Wifi fanns inte på rummen endast gemensamma utrymmen.

    22. januar 2015
    ¨Katinka Sverige
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,1
    • +

      Poolen , var cool Og placering af hotelet

    • -

      Ingen vin og øl ,

    13. maj 2015
    Oliver Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • +

      Ligger i gåafstand til Operahuset, restauranter og centrum.

    24. december 2014
    eva Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • +

      Et typisk firestjernet, stort hotel med det hele. Vi havde læst de dårlige anmeldelser af morgenmaden inden, men det blev gjort til skamme - vi fik rigtig god service og kunne både få spejlæg, grød og glutenfri brød fra køkkenet. Og selve buffeten var varieret med lunt og koldt, frugt og god kaffe/te. Værelset var stort - vi boede på 21. sal i et executive værelse. Skulle nok have valgt udsigt til havnen, men byudsigten var ok... Fem minutters gågang derfra ligger Stanley Street med gode restauranter.

    • -

      Der var lidt lydt i mellem værelserne

    5. april 2015
    MaikenVJ Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 6,6
    • +

      Price and comfort matches. Convenient airport shuttle service. Relatively quiet dispite location.

    • -

      A bit hostelly and smelled a bit musty, but did not expect luxury at this price point.

    21. april 2015
    Thomas Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,3
    • +

      Praktisk indrettet men også lidt kedeligt. Meget venligt og hjælpsomt personale.

    • -

      Meget ufleksible mht at ændre booking eller give nogen form for refusion. Havde booket sammen med venner fra Brisbane og disse var nødt til at aflyse pga akut sygdom. Alligevel måtte vi betale fuld pris og uden mulighed for ændringer.

    15. juli 2015
    Besøgende fra Danmark Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • +

      Det var virkeligt en lækker lejlighed, med flot og gennemtænkt indretning. Vi nød vores døgn i de eksklusive omgivelser.

    • -

      Dem som var i spapoolen havde meget røde og irriterede øjne efterfølgende, som kunne indikere et for højt klorindhold.

    13. august 2015
    Heidi Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,3
    • +

      Alt

    • -

      At vi kun var der en nat!

    24. marts 2015
    Hanne Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • +

      Fantastisk personale, man følte virkeligt man var velkommen. Rigtig lækker morgenmad, med et kæmpeudvalg, meget af maden blev først lavet når du bestilte og ville man spise et roligere sted fandtes en mindre lounge.l

    10. april 2015
    Palle Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • +

      Morgenmaden er fantastisk. Fantastisk udsigt over byen og hotellet ligger tæt på alt...

    • -

      Synes hotellet er noget slidt i det, ville blive rigtig skuffet hvis jeg havde betalt fuld pris..

    17. marts 2015
    Brigitte Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • +

      Alt andet er fantastisk ved dette sted.

    • -

      Fitnesscenter bør være med aircon og bedre udstyr

    28. juli 2015
    Dennis Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • +

      Room was big with fantastic panorama view to the river. Big swimming pool area. Excellent breakfast. Close to Asiatique market

    15. juli 2015
    Pedersen Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • +

      Flot og profesionel reception. Fik et værelse med det samme selv om vi ankom tidligt. Opgradering af værelse uden merpris :-)

    13. marts 2015
    Knud Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • +

      Beliggenheden var tip top. Godt internationalt køkken og meget imødekommende personale.

    • -

      Det er meget dårligt lydisoleret, man kan tydeligt høre når naboen åbner for sit TV.

    27. februar 2015
    kebusk Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • +

      Værelserne er fantastiske. Super badeværelse. Kort afstand til the place, silk market og bar street

    15. februar 2015
    Christopher Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • +

      Super flot udsigt fra Towers værelser oh beliggenheden er den bedste lige ud til den smukke store park:)

    • -

      Der manglede en pool udenfor så man kunne nyde sol og varme når man nu er derude i den dejlige varme

    24. juli 2015
    Lena Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • +

      Topp service ved matserveringen i 2dre etage til frokost ig 15 etage til dinner. Atmosfæren i hele hotellet virket beroligende, og skapte trygghet Jeg vil anbefale dette hotellet til alle leger i Den Norske Legeforening.

    • -

      Noe problemer med svak Wi-Fi i Public

    10. marts 2015
    Odd Fredheim Norge
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • +

      Personale utroligt hjælpsom

    • -

      Sengene var meget hårde

    3. maj 2015
    Annelise Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • +

      Beliggenheden er fantastisk centralt dog lidt væk fra centrums megen trafik, men ikke længere end man hurtigt kan gå op til centrum.

    • -

      De kunne godt gøre lidt mere ud af morgenmaden, ikke meget, men måske bare en skive os til brødet, så skulle de også ofre frisk juice i stedet for koncentrat. Deres wireless SKAL være hurtigere og meget mere stabilt, det er et MUST at det bare fungerer.

    9. august 2015
    Kim Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • +

      Super fint resort med en morgenmad som ligger i top af hvad jeg har prøvet i Thailand. Høj kvalitet og flot standard.

    • -

      Priserne på hotellet er generelt for høje. Thaimassage koster fx 2500b på hotellet. Hvis man går 20 meter ned af gaden kan man få samme massage for 250b.

    13. juli 2015
    Christian Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • +

      Vi elskede det hele. Dette er det bedste hotel, vi nogensinde har boet på.

    • -

      Mad og drikke på hotellet er lidt dyrt, men sådan er det jo, men det var pengene værd.

    4. juli 2015
    Malene Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • +

      Arkitekturen - som er mest interessant udefra - opleves ekstra godt når man selv bor der! City-view er også ret imponerende. Værelset og badeværelset med kar er bare helt OK :-)

    • -

      Der er lidt monkey class over check-in oplevelsen - når man kun har et værelse på 40.

    26. februar 2015
    Hans Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • +

      Beliggenheden er fantastisk

    5. marts 2015
    Casper Due Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • +

      Hotellet er en perle og den lange køretur fra syd (Sanur) værd.

    • -

      Hotellet arrangerede en tur til to templer. Det var ikke godt - kitchet og ikke interessant. Flink chauffør, men ellers ikke hotellets vanlige standard.

    12. juli 2015
    Pia Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • +

      På dette hotel er der en fantastisk atmosfære.Det skyldes, at hotellet kun har 14 værelser, en pragtfuld have med et dejligt pool område men ikke mindst på grund af det fantastisk hjælpsomme personale. Jeg har været i Hua Hin 7 gange, men dette hotel er det bedste, jeg kommer helt sikkert igen.

    12. august 2015
    Inge Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • +

      Tandjung Sari var den bedste start man kunne forestille sig for vores rejse rundt på Bali og Gili. Autentisk, god plads I pool og ved stranden, hyggelig restaurant med god mad. Fantastisk bungalow (executive).

    21. august 2014
    Rikke Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • +

      Super god morgenmad!

    12. august 2015
    Sune Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,7
    • +

      Lækker pool & gym

    • -

      lidt hård seng

    16. juli 2015
    Zeleste Olivia Sri Lanka
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • +

      The location of this hotel is really great. Just a walk away from everything. Especially the Gion district, and the shopping area. Kyoto is a wonderful city to explore, and the hotel was wonderful.

    • -

      The restaurant in the basement was not anything great. However that does not matter, since the area around has plenty of great dinning places!

    20. juli 2015
    Maja Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • +

      Hotellet ligger fantastisk og er en enklave i særklasse, men udenfor hotellet stopper luksusen dog.Hotellet ligger skønt og er opført i træ og meget autentisk, og alt er meget vel gennemført. udsigten er fantastisk for de huse/lejligheder hvortil der er havudsigt. Husene ligger på en lille bjergtop, så man transporteres med bil fra værelser til strand og restaurant.

    • -

      Hotellet tager sig meget dyrt betalt, således koster bådtransport fra phuket øen til Yai Yao 60 engelske pund per person per vej og det selvom det kun er en sejltur på 20 min med speedbåd, således skal man for et par lægge 240 engelske pund oveni overnatningsprisen. Tillige er det dyrt at spise på hotellet, ca. 20-40 engelske pund per person for aftensmad. En almindelig flaske vin koster mellem 40-100 engelske pund, for en almindelig flaske hverdagsvin. Der er ikke mange muligheder for at spise andre steder end på hotellet på øen. Så der kommer altså en del yderligere omkostninger, som ikke helt fremgår af beskrivelsen.

    13. april 2015
    Helle Spanien
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • +

      Konceptet med kun over 18 passede os rigtig godt. Alt var godt. Modtagelsen, værelset og området var helt i top. Dejlig udsigt og meget tæt på vandet i Mountain Wing. 3 Super lækre restauranter. Ikke specielt dyrt. Dejlig beachbar med aftendrinks. Masser af gratis aktiviteter. Kun kede af at vi havde booket et sted mere i Khao Lak. Vi havde gerne boet her hele tiden.

    • -

      Det gratis wifi var ret langsomt. Men egentlig dejligt ikke at have noget på værelset, når der var så lækkert på hele området.

    14. april 2015
    Claus Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • +

      Skøn beliggenhed ved floden og dejlig tæt på den gamle bydel. Og så kun 4 km til en dejlig strand, som nemt nås på cykel.

    11. april 2015
    Anonym Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • +

      Everything!!! Location, hotel - all

    • -

      -

    10. juli 2015
    Anja Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,4
    • +

      Personalet var helt igennem fantastisk og hotellet sans for detaljer var skøn..

    23. juli 2015
    Quang Ngoc Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • +

      Det var rigtig dejligt at bo på good times resort, kan kun anbefale stedet meget. Vi vil helt sikkert vende tilbage hvis vi kommer til kanchanaburi igen. Deres resturent ved floden laver super mad, så vi spiste der hver dag.

    6. juli 2015
    Henrik Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • +

      Fantastisk sted, smukt på alle måder, en beliggenhed som man aldrig glemmer. Super engagement og hjælp fra ejeren selv, vi følte os velkommen. Vi vender bestemt tilbage. Billederne snyder ikke, alt i top.

    28. august 2015
    msluna Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • +

      Personalet var lynhurtige til at få os både checket ind og ud af hotellet. Vi blev gratis opgraderet. Servicen ved morgenmaden var uovertruffen. Værelset rent og pænt

    • -

      Glasvæg imellem toilet og soveværelse

    18. september 2014
    Anonym Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • +

      Udemærket hotel til prisen. Rolige omgivelser, udsigt over floden, rimelig cykel afstand til byen.

    22. juli 2015
    Charlotte Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • +

      Morgenbadet i poolen med den fantastiske udsigt. Morgenmaden som man kan nyde sammen med den fantastiske udsigt. Det dejlige personale.

    4. april 2015
    Finn Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • +

      Fantastisk modtagelse og maden er helt i top! Et idyllisk ophold med ren junglestemning.

    3. august 2013
    Flemming Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • +

      super dejligt hotel at komme til. Personalet tog godt imod en. Hotellet var rigtig indbydende og poolen var helt i top. Værelset var i super fin stand med King size seng. Vi var også heldige at få en altan, så aftensolen kunne nydes der. Restauranten bød på lækker frokost og aftensmad. Vil helt sikkert besøge dette sted igen!

    • -

      morgenmaden var lidt kedelig. Wifi-netværket kunne godt have været bedre. Og nogle amerikanske tv-kanaler ville være i top.

    14. april 2015
    Martin Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • +

      det var nogle dejlige swimmingpool og den smukkeste have, super sød personale, og brølaber lige i træerne omkring. dejlig oplevelse

    10. december 2014
    inez Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • +

      Alt var bare helt vildt godt :)

    6. januar 2015
    Susanne Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • +

      Patioen og terrassen med de mange blomster og træer.

    25. februar 2015
    jette Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • +

      Personalet, naturen, værelserne

    • -

      En skam det caribiske hav ikke var til at bade i.

    28. januar 2015
    Erik Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • +

      Alt var bare i fineste orden. Maden var super god på restauranten, poolen var lækker, personalet var søde og værelserne var rene.

    5. februar 2015
    John Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • +

      Can only recomend to stay at Casa Leon

    4. januar 2015
    Skumelg Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • +

      Skøn afslappet stemning, rigtig søde værter, der hjalp med kørsel, anbefalinger, leje af ATV (det kan anbefales, når man bor her), udflugter etc. Infinity pool med fantastisk udsigt og hyggelige 'sofaer' man kan slappe af i. Fin bungalow med fredelig terrasse. Man kan drikke vandet fra vandhanen. Den omgivende natur lige udenfor hotellet (mødte en hel flok brøleaber på morgentur).

    23. marts 2015
    Helle Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • +

      Super på alle områder. Vores varmeste anbefaling til det søde værtspar.

    15. juli 2015
    Susanne Wacenius Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,6
    • +

      Super søde og fremragende stemning.Vores bedste anbefaling.

    27. juli 2015
    Susanne Wacenius Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,7
    • +

      Jeg har rejst i 90 lande, og jeg har aldrig følt mig så velkommen, som jeg gjorde på dette hotel. Ejerne og personalet var meget søde, og gjorde deres bedste for, at vi fik et godt ophod i byen. De sørgede for, at vores datter fik sin yndlingsmorgenmad, og forhandlede prisen ned på vores transport videre. Hotellet er nyt og flot. Vores værelse var stort og rummeligt.

    11. oktober 2014
    Morten Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,2
    • +

      Stor hall. Venligt personale. Køkkenfaciliteter.

    25. februar 2015
    jette Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 6,8
    • +

      Lækker strand og hyggelig omgivelser.

    • -

      Forstår ikke at der er timeshare rekruttering på hotellet. Synes jeg ikke hører hjemme der. Godt være vi er naive fra Europa men det er kun noget vi møder på gaden normalt. Prisniveau i butikken på hotellet er helt vildt højt og urimeligt.

    16. juli 2015
    Dansker på Bahamas Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,2
    • +

      Dejligt stort værelse. Hyggeligt med den lille bådtur over til øen og retur til byen.

    • -

      Eneste minus var manglende oplysning ved booking.com på ekstra betaling: Energy Surcharge på 20 $ pr. nat pr. værelse.

    18. april 2015
    Berit Danmark
  • Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • +

      Idet vi ved bookningen bad om god udsigt, fik vi hotellets vel nok bedste værelse på øverste sal. Måske har de også en god udsigt fra de øvrige værelser, men vores udsigt over Charlotte Amalie bugten gjorde at vi kunne se 3 cruise skibe i den gamle havn til venstre, samtidig med 2 i den nye havn ved lufthavnen på højre side. Hasselø kunne vi se lige ud for, og "Little Clearingshole". Helt til højre kunne vi også se toppen af bjerget med de mange boliger op ad skråningen. Det tager 10 min for en gangbesværet at gå ned til centrum af byen, så det ligger også godt placeret hvis man er interesseret i Charlotte Amalies historiske by. I hotellets reception kan du købe dåsesodavand til $1

    • -

      Selve byen Charlotte Amalie lukker næsten ned efter kl. 18, når de sidste cruise tourister har forladt byen, men så er der også ro og god plads i centrum. Jeg intet dårligt at sige om hotellet, men der er mange trapper og det egner sig ikke for handicappet og dårligt gående. Skydedøren til altanen kunne være en udfordring, at få åben og lukket, så vi havde både aircondition og frisk luft.

    11. april 2015
    Flemming Danmark
Vælg indtjekningsdato
Vælg udtjekningsdato
Indlæser

Indtast din e-mailadresse, så sender vi dig bekræftelsen igen

Indtast venligst en gyldig e-mailadresse

Vi har sendt dine anmodede bekræftelser til

Bemærk, det kan tage op til 10 minutter før e-mailen kommer frem

Beklager, vi var ikke i stand til at sende dig bekræftelsen