Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer
Udskriv/gem

Erklæring om databeskyttelse

2018-08-22 08:26:42

Først og fremmest er beskyttelsen af dit privatliv vigtig for os. Vi er klar over at det er typisk for sådanne erklæringer at skrive dette, men vi mener det faktisk. Du viser at du stoler på os ved at bruge Booking.coms tjenester, og det værdsætter vi. Derfor er det ekstra vigtigt for os at beskytte de persondata du deler med os. Vi handler i vores kunders interesse og er åbne omkring, hvordan vi behandler dine persondata.

I dette dokument beskrives hvordan vi bruger og behandler dine persondata, forhåbentligt på en læselig og gennemsigtig måde, så du kan forstå hvad vi mener uden at falde hen i kedsomhed. Som en ekstra bonus får du her også vores kontaktoplysninger hvis du har spørgsmål om dine persondata. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål. Du bedes også læse vores separate erklæring om cookies, der beskriver hvordan Booking.com benytter cookies og andre lignende teknologier. For en bedre forståelse af, hvad vi mener med “Rejse”, “Rejseudbyder”, “Rejseservice” og “Rejsebooking”, beder vi dig læse Booking.coms vilkår og betingelser.

Hvis du har benyttet vores tjenester før, så ved du at Booking.com tilbyder rejserelaterede tjenester online gennem vores eget website og mobile apps såvel som gennem andre platforme såsom vores partneres websites og sociale medier. Hvorfor pointerer vi dette? Fordi al information der følger her gælder for samtlige platforme. Kort sagt: mange platforme, men kun én erklæring om databeskyttelse.

Denne erklæring om databeskyttelse gælder for enhver type information som vi indsamler på disse platforme eller andre metoder tilknyttet disse platforme (såsom at kontakte vores kundeservice via e-mail). På den måde er der meget mindre kedelig tekst at læse igennem. Rejseudbydere bør dog også læse erklæring om databeskyttelse for Rejseudbydere.

Det kan ske at vi ændrer erklæringen om databeskyttelse fra tid til anden. Hvis databeskyttelse er vigtigt for dig, bør du med jævne mellemrum besøge siden, så du ved præcist hvordan det forholder sig. Hvis vi ændrer i denne erklæring om databeskyttelse på en måde der påvirker dig (hvis vi f.eks. har tænkt os at behandle dine persondata til andre formål end dem vi tidligere har oplyst i denne erklæring), vil du blive underrettet om ændringerne, før de nye aktiviteter startes op.

Ærgerligt men nødvendigt afsnit: hvis du ikke kan godkende denne erklæring om databeskyttelse, bør du ikke længere benytte vores tjenester. Hvis du godkender vores erklæring om databeskyttelse, så er du klar til at booke din næste Rejse gennem os. God tur!


Hvilke slags persondata indsamler Booking.com?

Vi kan ikke hjælpe dig med at booke den perfekte Rejse uden oplysninger, så når du benytter vores tjenester, beder vi dig om visse oplysninger. Dette drejer sig om basale oplysninger såsom dit navn, foretrukne kontaktoplysninger, navne på medrejsende og dine betalingsoplysninger. Det kan være du selv angiver nogle særlige ønsker angående Rejsen (f.eks. særlige præferencer). Derudover indsamler vi også oplysninger fra din computer, mobil, tablet eller anden enhed, som du bruger til at tilgå vores tjenester med. Dette omfatter ip-adresse, den browser du bruger samt dine sprogindstillinger. Der opstår også situationer hvor vi modtager oplysninger om dig fra andre eller automatisk indsamler anden information. Dette er den basale oversigt over oplysninger vi indsamler, men hvis du vil vide mere, kan du læse nærmere om det nedenfor. Læs mere

Hvorfor indsamler og bruger Booking.com dine persondata?

Hovedårsagen til at vi beder om dine persondata er for at kunne hjælpe dig med at administrere dine Rejsebookinger og sikre at du får den bedst mulige service. Vi bruger også dine persondata til at kontakte og informere dig om vores nyeste tilbud og særtilbud og om andre produkter og tjenester som vi tænker kan være af interesse for dig. Dette er dog ikke de eneste grunde. Hvis du vil læse dem alle, kan du få en detaljeret forklaring her. Læs mere

Hvordan deler Booking.com dine data med tredjeparter?

Der er flere parter involveret i de tjenester Booking.com tilbyder – af flere og varierende årsager. Det primære formål er at dele dine data af relevans for Rejsen med Rejseudbyderen for at gennemføre din Rejsebooking. Desuden kan andre parter som vi samarbejder med for at kunne tilbyde dig tjenesterne på Booking.com modtage nogle af dine oplysninger. Disse parter kan være finansielle institutioner, annoncører eller i visse tilfælde myndigheder, herunder statslige myndigheder. Vi hverken sælger eller udlejer dine persondata. Herunder kan du læse flere detaljer om hvordan data du deler med os anvendes og deles med disse parter. Læs mere

Hvordan behandler Booking.com kommunikation der udveksles mellem dig og Rejseudbyderen via Booking.com?

Booking.com kan hjælpe dig og Rejseudbydere med at udveksle oplysninger og anmodninger om deres ydelser og eksisterende Rejsebookinger via Booking.com. Hvis du vil vide mere om hvordan Booking.com modtager og behandler disse oplysninger, kan du læse videre her. Læs mere

Hvordan gør Booking.com brug af mobile enheder?

Vi tilbyder gratis apps som vi også indsamler og behandler persondata fra. Dette fungerer på samme måde som på vores website, men de giver dig også mulighed for at bruge vores lokalitetstjenester. Læs mere

Hvordan gør Booking.com brug af sociale medier?

Brugen af sociale medier kan være en del af Booking.coms tjenester på forskellige måder der kan indebære at vi indsamler nogle af dine persondata eller at udbyderen af det sociale medie modtager nogle af dine oplysninger. Hvis du vil vide mere om hvordan disse oplysninger bliver anvendt og delt, kan du læse videre her. Læs mere

Hvilke lagrings- og sikkerhedsprocedurer anvender Booking.com for at beskytte dine persondata?

Vi iagttager passende og tilstrækkelige procedurer for at forebygge uautoriseret adgang til og misbrug af de persondata vi behandler. Læs mere

Hvordan behandler Booking.com persondata for børn?

Medmindre andet fremgår, er Booking.com en tjeneste der kun må bruges hvis du er over 16 år. Vi behandler kun oplysninger om børn med forældres eller værges tilladelse, eller hvis oplysningerne er indgivet af forældrene eller værge. Læs mere

Hvordan kan du kontrollere de persondata du har delt med Booking.com?

Du har altid ret til at gennemse de persondata du har delt med os. Du kan anmode om en oversigt med dine persondata ved at sende os en e-mail til adressen herunder. Hvis du vil vide mere om dine rettigheder til at kontrollere dine persondata, så læs videre her. Læs mere

Hvem er ansvarlig for behandlingen af persondata på Booking.coms website og apps?

Booking.com B.V., i Amsterdam, Nederlandene håndterer behandlingen af persondata på dets website og i mobile apps. Læs mere


Hvilke slags persondata indsamler Booking.com?

Vil du gerne have lidt flere oplysninger? Her er et mere detaljeret indblik i de oplysninger vi indsamler.

Persondata du deler med os

Booking.com indsamler og anvender oplysninger som du deler med os. Når du laver en Rejsebooking, bliver du (som minimum) bedt om at oplyse navn og e-mailadresse. Afhængig af Rejsebookingen, vil vi muligvis også spørge om din adresse, telefonnummer, betalingsoplysninger, fødselsdato, navnene på eventuelle gæster der rejser med dig og præferencer du måtte have for dit ophold (f.eks. præferencer i forhold til kost eller hvis du er dårligt gående el.lign.).

Har du brug for at snakke med vores kundeservice eller på anden måde kontakte os (f.eks. via sociale medier eller ved at kommunikere med Rejseudbyderen gennem os) indsamler vi også oplysninger fra dig der. Gæster kan også blive bedt om at lave en anmeldelse for at hjælpe fremtidige gæster med at finde det de leder efter. Vi indsamler oplysninger fra dig som du har inkluderet i dine anmeldelser, deriblandt dit brugernavn og avatar, hvis du har valgt en sådan.

Der er også tilfælde hvor du deler oplysninger med os. Hvis du eksempelvis browser med din mobile enhed, kan du vælge at give Booking.com tilladelse til at se din nuværende placering eller give adgang til dine kontaktoplysninger – dette hjælper os med at give dig den bedst mulige service og oplevelse (f.eks. se vores byguides, de restauranter eller attraktioner der ligger tættest på din lokation eller andre anbefalinger). Du kan også oprette en konto der giver dig mulighed for at gemme dine personlige indstillinger, uploade billeder, anmelde tidligere bookinger eller planlægge og administrere fremtidige bookinger eller drage nytte af andre features som kun er tilgængelige for kontoindehavere (f.eks. incitamenter eller andre fordele vi måtte tilbyde).

Hvis du vælger at deltage i henvisningsprogrammer eller konkurrencer, giver du os også persondata. Derudover kan du give os feedback eller bede om hjælp til at bruge rejsetjenesterne på Booking.com.

Persondata du deler med os om andre

Det kan selvfølgelig være, at du ikke foretager en Rejsebooking til dig selv. Måske skal du på Rejse med andre gæster hvis oplysninger du deler som en del af Rejsebookingen eller måske foretager du Rejsebookingen på vegne af andre. Hvis du har en Booking.com Business-konto, kan du også oprette en adressebog til at gøre arbejdsrelaterede rejser nemmere og til at administrere andres bookinger. I visse tilfælde kan du bruge Booking.com til at dele oplysninger med andre. Dette kan være ved at videresende en liste eller deltage i henvisningsprogrammer, men sådanne oplysninger bliver kun anvendt som beskrevet på den pågældende side – læs flere oplysninger her hvis du vil vide mere.

Her er vi dog nødt til at påpege at det er dit ansvar at sikre at den eller de personer du har opgivet persondata om er klar over at du har gjort dette, og at de forstår og accepterer Booking.coms brug af oplysningerne (som beskrevet i denne erklæring om databeskyttelse).

Persondata vi indsamler automatisk

Selv hvis du ikke laver en Rejsebooking, indsamler vi automatisk visse oplysninger når du besøger vores website eller bruger vores apps. Automatisk indsamlede oplysninger inkluderer din IP-adresse, datoen og tidspunktet du brugte tjenesten, den hardware, software og internetbrowser du bruger og oplysninger om din computers operativsystem såsom versioner af applikationer og indstillinger for sprog. Vi indsamler også oplysninger om klik og hvilke sider du har besøgt.

Hvis du bruger en mobil enhed, indsamler vi data der identificerer din mobile enhed, indstillinger og karakteristika for din enhed, hvornår appen ikke fungerer som den skal og andre oplysninger der har med brug af appen at gøre. Når du laver en Rejsebooking, registrerer vores system hvordan og fra hvilke websites du har foretaget bookingen eller er kommet til Booking.coms website og/eller apps.

Persondata modtaget fra andre kilder

Foruden de oplysninger du deler med os, kan vi modtage oplysninger om dig fra andre kilder. Dette kunne være samarbejdspartnere såsom affiliatepartnere og andre uafhængige tredjeparter. De oplysninger vi modtager fra dem, kan kombineres med de oplysninger vi får af dig. For eksempel er Booking.coms tjenester ikke kun tilgængelige via Booking.com og Booking.coms apps, de er også integreret i en række affiliatepartneres tjenester som du kan finde online. Når du benytter en af disse tjenester, kan du dele dine bookingoplysninger med vores samarbejdspartner der så sender oplysningerne videre til os. Vi samarbejder også med tredjepartsudbydere der faciliterer betaling mellem gæster og Rejseudbydere. Disse udbydere deler betalingsoplysninger så vi kan administrere og behandle din Rejsebooking og sørge for at alt foregår så nemt for dig som muligt.

Et andet eksempel er at vi tilbyder dig muligheden for at rette henvendelse til os og din Rejseudbyder via vores platform i forbindelse med en booking. I sådanne tilfælde modtager vi visse oplysninger om disse henvendelser (såsom hvem du har ringet til, hvem du er, samt dato og længde for opkaldet). Vi modtager muligvis også oplysninger om dig så vi kan målrette vores markedsføring til dig, f.eks. yderligere cookiedata som Booking.com gives adgang til af sine sociale medier-partnere. Du kan læse mere under Hvorfor indsamler og bruger Booking.com dine persondata?. Når du kobler din Booking.com-konto sammen med en konto på sociale medier, kan udbyderen af det sociale medie dele persondata med Booking.com, men kun hvis du giver tilladelse til dette.

Rejseudbydere kan også dele dine oplysninger med Booking.com – dette kan ske hvis du har spørgsmål om en booking eller hvis der opstår uenighed om en Rejsebooking (hvilket vi selvfølgelig ikke håber sker).


Hvorfor indsamler og bruger Booking.com dine persondata?

Vi bruger de oplysninger vi indsamler om dig til forskellige formål. Dine persondata kan blive brugt på følgende måder:

A. Rejsebookinger: Først og fremmest bruger vi dine persondata til at gennemføre og administrere dine Rejsebookinger på nettet – det er hele kernen i vores virksomhed.

B. Kundeservice: Vi tilbyder international kundeservice fra vores lokale kontorer på mere end 20 sprog, og vi står til rådighed døgnet rundt alle ugens dage. Når vi deler relevante oplysninger, som f.eks. bookingoplysninger eller oplysninger og din brugerkonto, med vores globale kundeserviceafdeling, kan medarbejderne hjælpe dig når du har brug for det – blandt andet med at finde den rette Rejseudbyder og ved at svare på eventuelle spørgsmål du måtte have angående din Rejsebooking (eller andet for den sags skyld).

C. Oprettelse og brug af en konto: Brugere af Booking.com kan oprette en konto på vores website eller via vores apps. Vi bruger de oplysninger du deler med os til at administrere denne konto så du har mulighed for at foretage en række nyttige handlinger. Du kan administrere dine Rejsebookinger, gøre brug af særtilbud, lave nye Rejsebookinger og administrere dine personlige indstillinger. Herved kan du oprette lister og dele dem, dele billeder, se Rejsetjenester du tidligere har søgt efter og tjekke andre rejserelaterede oplysninger du tidligere har delt. Du kan muligvis også se eventuelle anmeldelser du har lavet. Hvis du vil, kan du dele visse oplysninger i din konto ved at lave en offentlig profil enten med dit fornavn eller et selvvalgt dæknavn. Brugere af Booking.com Business kan gemme kontaktoplysninger på deres konto, administrere arbejdsrelaterede bookinger og tilknytte andre brugere til deres Booking.com Business-konto.

D. Onlinegrupper: Vi giver eventuelt brugere med en konto mulighed for at deltage og interagere via onlinegrupper eller -forummer.

E. Marketing: Vi anvender dine oplysninger til marketingformål. Det er bl.a.:

  1. Brug af dine kontaktoplysninger til at sende dig nyheder om rejserelaterede produkter og tjenester. Du kan nemt og når som helst framelde dig emailmarkedsføring – du skal bare klikke på "Frameld" der findes i hvert nyhedsbrev.

  2. Baseret på dine oplysninger kan du få vist individuelt tilpassede tilbud på Booking.coms website, de mobile apps eller tredjepartswebsites og -apps (herunder sociale medier), ligesom også det indhold du får vist på siden kan være individuelt tilpasset. Det kan være tilbud som du kan booke direkte på Booking.com, på co-brandede sider eller andre tilbud/produkter fra en tredjepart som kan være interessante for dig.

  3. Når du deltager i andre reklameaktiviteter (f.eks. konkurrencer eller henvisningsprogrammer) vil dine relevante oplysninger blive brugt til at administrere disse tilbud.

F. Kommunikation med dig: Der kan være andre tidspunkter hvor vi kontakter dig, enten via e-mail, brev, opkald eller sms – metoden afhænger af de kontaktoplysninger du har delt med os. Vi gennemgår også det du kommunikerer til os. Det kan der være adskillige årsager til, herunder:

  1. Besvarelser og håndtering af enhver anmodning du eller Rejseudbyderen har foretaget. Booking.com tilbyder også gæster og Rejseudbydere forskellige måder at udveksle oplysninger, anmodninger og kommentarer om deres tilbud og eksisterende Rejsebookinger via Booking.com. Vil du have flere oplysninger om dette, kan du læse afsnittet "Hvordan håndterer Booking.com kommunikation som du og Rejseudbyderen sender via Booking.com?" længere nede på siden.

  2. Hvis du ikke har gennemført en Rejsebooking online, kontakter vi dig muligvis med en påmindelse om at fortsætte din booking. Vi mener at denne ekstra service er en fordel for dig, da du kan fortsætte med at booke uden at skulle søge efter en Rejseudbyder eller udfylde dine oplysninger igen.

  3. Når du anvender vores tjenester, sender vi dig eventuelt et spørgeskema eller en invitation til at anmelde din oplevelse med Booking.com eller Rejseudbyderen.

  4. Vi sender dig også andet materiale i forbindelse med dine rejsebookinger, såsom hvordan du kan kontakte Booking.com hvis du har brug for hjælp under dit ophold og oplysninger vi mener kan være nyttige når du planlægger en Rejse eller hjælper dig med at få mest muligt ud af en Rejse. Vi sender dig også materiale i forbindelse med dine kommende Rejsebookinger eller en oversigt over tidligere Rejsebookinger du har foretaget på Booking.com.

  5. Selv hvis du ikke har en kommende Rejsebooking, kan vi få brug for at sende dig administrative beskeder der kan indeholde sikkerhedsvarsler.

G. Markedsanalyse: Til tider beder vi vores kunder om at deltage i markedsanalyser. I så fald beder vi dig læse de oplysninger du får sammen med invitationen til deltagelsen, så du forstår, hvordan dine persondata indsamles og anvendes.

H. Forbedring af vores tjenester: Vi bruger også persondata til analytiske formål. Dette er en del af vores ambition om at forbedre vores tjenester og brugeroplevelsen, men de kan også anvendes til testformål, problemløsning og til at forbedre funktionaliteten og kvaliteten af vores online rejsetjenester. Hovedformålet er at optimere og tilpasse vores platform til dine behov for at gøre vores website nemmere og mere behageligt at bruge.

I. Gæsteanmeldelser og andre rejsemålsrelaterede oplysninger: Under og efter en Rejse, som er booket gennem os, kan du blive inviteret til at lave en anmeldelse. Vi kan også lade gæster der har rejst med dig eller nogen du har booket for skrive en anmeldelse. I forbindelse med invitationen beder vi om oplysninger om Rejseudbyderen eller rejsemålet. Kontoindehavere kan vælge at en anmeldelse bliver vist med et dæknavn i stedet for det rigtige navn (dette vælges i kontoindstillingerne). Derudover kan kontoindehavere vælge at deres anmeldelse skal vises anonymt. Det vil også være muligt at tilføje en avatar. Ved at lave en gæsteanmeldelse accepterer du at den kan blive vist (som beskrevet i detaljer i vores vilkår og betingelser) på eksempelvis den pågældende side for Rejseudbyderen på vores websites, vores mobile apps, vores sider og apps på sociale medier eller på den pågældende Rejseudbyders onlineplatform eller den pågældende samarbejdspartners website. Dette er for at informere andre rejsende om kvaliteten af den Rejseudbyder du har brugt, rejsemålet du har valgt eller andre erfaringer du vælger at dele.

J. Aflytning af telefonopkald: Når du ringer til vores kundeserviceafdeling, bruger Booking.com et automatisk system til visning af telefonnumre for at forbinde dit telefonnummer til dine bookinger – dette er med til at spare tid både for dig og vores kundeservicemedarbejdere. Du bliver muligvis stadig bedt om identifikation for at sikre at dine bookingoplysninger forbliver fortrolige. Det kan ske at dine opkald med vores kundeservicemedarbejdere bliver aflyttet eller optaget til kvalitetskontrol og oplæringsformål, herunder til behandling af krav eller til opdagelse af svindel. Optagelser gemmes i en begrænset periode og bliver automatisk slettet medmindre Booking.com har en berettiget interesse i at beholde sådanne optagelser i en længere periode, herunder til undersøgelse af svindel eller til juridiske formål.

K. Markedsføring af en sikker og pålidelig tjeneste: Vi ønsker at du, vores øvrige brugere, Booking.coms samarbejdspartnere og Rejseudbydere skal vide og føle, at det er trygt at bruge vores tjenester. I den forbindelse bruger vi personlige oplysninger til at opdage og forhindre svindel og andre typer af ulovlig eller uønsket aktivitet. På samme måde bruger vi personlige oplysninger til at foretage risikovurderinger og til sikkerhedsmæssige formål, herunder verifikation af brugere og bookinger. I den forbindelse kan det være nødvendigt at standse visse bookinger eller sætte bookinger på hold indtil vores undersøgelser er færdige.

L. Juridiske formål: Endelig kan vi i visse tilfælde være nødt til at bruge dine oplysninger til at håndtere og løse juridiske konflikter, lovmæssige krav og efterforskninger, til at sikre at vilkårene for brug af Booking.coms online reservationstjeneste i rimelig grad efterleves, eller til opfyldelse af lovlige anmodninger fra politi og myndigheder.

Det er frivilligt om du ønsker at afgive persondata til Booking.com. Alt efter hvilken type tjeneste du ønsker at bruge, kan der dog være tilfælde hvor vi ikke vil være i stand til at levere den ønskede tjeneste uden at indhente visse persondata. F.eks. kan vi ikke behandle din Rejsebooking uden at få dit navn og dine kontaktoplysninger.

Hvis vi bruger automatiske værktøjer til at behandle personlige oplysninger som har retslige følger eller på anden måde berører dig i betydelig grad, vil vi implementere passende tiltag for at beskytte dine rettigheder og friheder, herunder retten til menneskelig indgriben.

Når vi behandler dine persondata som beskrevet ovenfor, er det på følgende lovmæssige grundlag:

For så vidt angår formål A og B henholder Booking.com sig til det lovmæssige grundlag at behandlingen af persondata er nødvendig for kontraktopfyldelse, nemlig gennemførelse og administration af din Rejsebooking. Hvis de nødvendige persondata ikke modtages, kan Booking.com ikke gennemføre Rejsebookingen, ligesom vi heller ikke kan yde kundeservice. For så vidt angår formål C-K henholder Booking.com sig til sin berettigede kommercielle forretningsinteresse i at levere sine tjenester, forhindre svindel og forbedre sine tjenester. Ved brug af persondata af hensyn til Booking.coms eller tredjeparts berettigede interesse vil Booking.com altid foretage en afvejning af dine rettigheder og interesse i at beskytte dine persondata over for Booking.coms eller den pågældende tredjeparts rettigheder og interesser. For så vidt angår formål L henholder Booking.com sig også, hvor det er relevant, til sine juridiske forpligtelser (som f.eks. opfyldelse af lovlige anmodninger fra politi og myndigheder). Hvor det er påkrævet i henhold til gældende lov vil Booking.com indhente samtykke fra dig forud for behandlingen af dine persondata til brug for direkte markedsføring.

Hvis du ikke ønsker at oplysningerne bliver anvendt som beskrevet i afsnit C til K, og du ikke har mulighed for at fravælge det direkte (f.eks. i dine kontoindstillinger), bedes du kontakte dataprotectionoffice@booking.com.


Hvordan deler Booking.com dine data med tredjeparter?

Under visse omstændigheder deler vi dine persondata med tredjeparter.

  1. Den Rejseudbyder du har booket hos: Dette er ret essentielt. For at kunne gennemføre din Rejsebooking overfører vi relevante bookingoplysninger til Rejseudbyderen. Afhængigt af Rejsebookingen og Rejseudbyderen kan det dreje sig om dit navn, kontaktoplysninger, betalingsoplysninger, navnene på dem du rejser med og eventuelle præferencer du har angivet da du lavede din Rejsebooking. Hvis du har spørgsmål angående din Rejsebooking, kan vi kontakte Rejseudbyderen og bede dem behandle din anmodning. Medmindre betalingen foretages i forbindelse med bookingen på Booking.com videresender vi dine kreditkortoplysninger til Rejseudbyderen til håndtering (såfremt du har delt disse oplysninger med os da du bookede). I tilfælde af booking-relaterede tvister kan vi give Rejseudbyderen oplysninger om bookingprocessen som nødvendigt til håndtering af tvisten. Dette kan inkludere en kopi af din bookingbekræftelse som bevis på at Rejsebookingen blev foretaget.

  2. Dit lokale Booking.com-kontor: For at kunne understøtte brugen af Booking.coms tjenester kan dine oplysninger blive delt med Booking.coms datterselskaber der handler som tjenesteudbydere for Booking.com, herunder i relation til kundeserviceydelser. For at finde alt hvad du behøver at vide om Booking.com og deres datterselskaber kan du besøge Mere om Booking.com.

  3. Tredjepartstjenesteudbydere: Vi anvender tjenesteudbydere til at behandle dine persondata på dine vegne. Denne behandling har adskillige formål, blandt andet udsendelse af marketingmateriale eller validering af den e-mailadresse du har oplyst i forbindelse med bookingen. Tredjepartstjenesteudbydere er underlagt fortrolighedsklausuler og det er ikke tilladt for dem at benytte dine persondata til andre formål end instrueret af Booking.com.

  4. Betalingsudbydere og (andre) finansielle institutioner: Når der fremstilles et krav om tilbagebetaling enten af dig eller ejeren af det kreditkort der blev brugt til at gennemføre Rejsebookingen, er vi nødt til at dele visse bookingoplysninger med betalingsudbyderen og den relevante finansielle institution for at håndtere tilbagebetalingen. Det kan blandt andet være en kopi af din bookingbekræftelse eller IP-adressen der blev brugt da bookingen blev foretaget. Vi deler oplysninger med relevante finansielle institutioner hvis vi anser det for strengt nødvendigt i forbindelse med undersøgelse og forebyggelse af svindel.

  5. Relevante myndigheder: Vi oplyser dine persondata til politiet i det omfang det kræves af loven eller er strengt nødvendigt i forbindelse med forebyggelse, undersøgelse eller retsforfølgelse af kriminalitet eller svindel eller hvis vi i øvrigt er juridisk forpligtet hertil. Vi kan være nødsaget til yderligere at oplyse dine persondata til de relevante myndigheder for at beskytte eller forsvare vores eller vores samarbejdspartneres rettigheder.

  6. Samarbejdspartnere: Vi arbejder med mange samarbejdspartnere i hele verden. De distribuerer eller reklamerer for Booking.coms tjenester, herunder vores Rejseudbyderes tjenester og produkter.

    Når du laver en booking via en af vores samarbejdspartneres websites eller apps, vil nogle af dine persondata som du deler med dem, som f.eks. dit navn og din e-mailadresse, din adresse, betalingsoplysninger og øvrige relevante oplysninger, blive sendt videre til os med henblik på gennemførelse og administration af Rejsebookingen. Hvis samarbejdspartneren tilbyder kundeservice, deler Booking.com relevante oplysninger om din booking med disse samarbejdspartnere (efter behov) for at give dig den passende og mest effektive hjælp. Når du laver en booking via en af vores samarbejdspartneres websites, kan samarbejdspartneren modtage visse dele af dine persondata der er relevante for den specifikke booking, som f.eks. dit navn og din e-mailadresse. Dette er til deres interne brug (såsom analyseformål) og til administrering af deres loyalitetsprogrammer eller marketing hvis du har givet tilladelse til dette.

    Når du laver en booking på en samarbejdspartners website, bedes du også læse deres erklæring om databeskyttelse igennem hvis du vil vide hvordan disse samarbejdspartnere kan behandle dine persondata. I forbindelse med undersøgelse og forebyggelse af svindel og når det er strengt nødvendigt, kan vi udveksle oplysninger om vores brugere med vores samarbejdspartnere.

    1. Booking.Basic: Vi kan gøre det muligt for dig at lave en Booking.Basic-booking. Booking.Basic medfører, at din booking faciliteres af en anden Rejseudbyder end den bookede. Som led i bookingprocessen er det nødvendigt for os at dele nogle af dine persondata som er relevante for bookingen med den pågældende samarbejdspartner. Hvis du bruger Booking.Basic, så læs venligst de oplysninger du modtager under processen eller tjek din bookingbekræftelse for nærmere oplysninger om Rejseudbyderen og hvordan de behandler dine persondata.

    2. Markedsføringspartnere: Vi deler persondata, herunder din e-mailadresse, med reklamesamarbejdspartnere som led i markedsføringen af Booking.coms tjenester via tredjeparter (for at sikre at relevante annoncer vises til den rigtige målgruppe). Vi bestræber os på kun at dele e-mailadresser i krypteret form, til brug for matching op imod en eksisterende kundedatabase, således at din e-mailadresse ikke kan blive brugt til andre formål. Du kan læse mere om personligt tilpasset markedsføring og dine valgmuligheder under "Hvordan anvendes cookies?" og "Hvad er dine valgmuligheder?" i vores erklæring om cookies.

  7. Selskaberne i Booking Holdings, Inc., som Booking.com er en del af: Andre medlemmer af Booking Holding, Inc.-koncernen kan fungere som Rejseudbydere eller samarbejdspartnere, som distribuerer vores tjenester gennem deres onlineplatforme. Ud over at dele dine persondata til brug for gennemførelse og administration af din Rejsebooking, kan det være nødvendigt for os at dele nogle af dine persondata til brug for opdagelse og forhindring af svindel, under iagttagelse af gældende lov og kun for så vidt det er strengt nødvendigt til beskyttelse af Booking Holding-koncernen, herunder Booking.com, vores kunder og samarbejdspartnere, mod svindel og til efterforskning og håndtering af brud på datasikkerhed.

Videregivelse af persondata som beskrevet i denne erklæring om databeskyttelse kan omfatte overførsel til lande uden for EU, hvis databeskyttelseslovgivning ikke er så omfattende som lovgivningen i EU-medlemslande. Hvor det er krævet i henhold til EU-retten, overfører vi kun persondata til modtagere med et tilstrækkeligt og passende sikkerhedsniveau for databeskyttelse. I sådanne situationer vil vi, hvor det er nødvendigt, kontraktuelt sikre os at beskyttelsen af dine persondata stadig lever op til europæisk standard. Du kan bede om at modtage kopi af sådanne kontrakter ved anvendelse af nedenstående kontaktoplysninger.


Hvordan behandler Booking.com kommunikation der udveksles mellem dig og Rejseudbyderen via Booking.com?

Booking.com kan give dig og Rejseudbydere mulighed for på forskellige måder via Booking.com at kommunikere direkte sammen vedrørende Rejsetjenester og eksisterende Rejsebookinger. Du og din Rejseudbyder kan kontakte Booking.com hvis der er spørgsmål om din Rejsebooking eller Rejseudbyderen via siden "Mine reservationer", Booking.com-appen eller andre kanaler som vi tilbyder.

Booking.com har adgang til kommunikationen og kan anvende automatiserede systemer til at gennemse og analysere kommunikation til sikkerhedsmæssige formål, forebyggelse af svindel, overholdelse af juridiske krav og bestemmelser, undersøgelse af potentielt misbrug, produktudvikling og forbedringer, research, kundeadfærd samt at give dig information og tilbud som vi tror vil være relevante for dig såvel som kunde- og teknisk support. Vi forbeholder os retten til at blokere eller gennemse kommunikation som vi, udelukkende efter vores eget skøn, mener kan omfatte ondsindet indhold, spam eller som udgør en trussel mod dig, overnatningssteder, Booking.com eller andre. Bemærk at al kommunikation der sendes eller modtages gennem Booking.coms kommunikationsværktøjer vil blive modtaget og gemt af Booking.com. Samarbejdspartnere, hvis platforme du foretager en booking gennem, og Rejseudbydere kan vælge at kommunikere direkte med dig via e-mail eller andre kanaler som Booking.com ikke kontrollerer.


Hvordan gør Booking.com brug af mobile enheder?

Vi tilbyder apps til en række forskellige mobile enheder samt versioner af vores website der er optimeret til at browse på mobiltelefoner og tablets. Vi behandler de persondata du deler med os via apps og mobile websites på stort set samme måde som vi gør på vores traditionelle website – men på disse enheder kan du også gøre brug af lokalitetstjenester for at finde Rejsetjenester i nærheden af hvor du befinder dig, hvis du ønsker det. Med din tilladelse kan vi sende dig push-meddelelser med oplysninger om en Rejsebooking. Du kan give os adgang til data om hvor du befinder dig eller kontaktoplysninger for at vi kan tilbyde dig tjenester du har bedt om. Når du uploader et billeder fra en mobil enhed, kan det også blive tagget med oplysninger om hvor du befinder dig. Husk at læse instruktionerne for din mobile enhed for at se hvordan du ændrer indstillingerne og kan dele data og modtage push-meddelelser.

Vi gør brug af såkaldt tracking på tværs af enheder for at optimere vores tjenester og markedsføring. Dette kan gøres med eller uden brug af cookies. Vil du læse mere om cookies og lignende teknologier, kan du læse vores vilkår om brug af cookies. Med tracking på tværs af enheder kan Booking.com også undersøge brugeradfærd på flere enheder. Som en del af denne tracking kan Booking.com sammenligne data fra forskellige browsere eller enheder hvor du er logget ind.

For at optimere indholdet i Booking.coms nyhedsbrev sammenligner Booking.com søgninger og bookinger foretaget fra forskellige computere og enheder. Du kan til enhver tid framelde dig Booking.coms nyhedsbreve.

Personligt tilpassede reklamer der bliver vist til dig på andre websites eller i apps kan også være baseret på din aktivitet på computere eller enheder du er logget ind på. Ved at redigere cookie-indstillingerne på din enhed (se "Hvad er dine valg?" i vores erklæring om cookies) kan du ændre dine indstillinger for tracking på tværs af enheder til markedsføringsformål. Husk på at ved at logge ud af din brugerkonto betyder det ikke nødvendigvis at du ikke længere vil modtage personligt tilpassede reklamer.


Hvordan gør Booking.com brug af sociale medier?

Hos Booking.com bruger vi sociale medier på forskellige måder – delvist til at gøre det enklere at booke online, men også til at markedsføre vores Rejseudbyderes rejserelaterede produkter og tjenester og for at markedsføre, forbedre og tilrettelægge vores egne tjenester.

  1. Login med sociale medier. Vi giver dig mulighed for at logge på Booking.com via en eksisterende konto på sociale medier. Det sparer dig for at skulle huske flere brugernavne og adgangskoder til forskellige tjenester på nettet. Når du har logget ind én gang, vil du altid kunne bruge din konto fra sociale medier til at logge ind på din Booking.com-konto. Du kan til enhver tid koble disse konti fra hinanden.

  2. Integrering med sociale medier. Vi har også integreret sociale medie-plugins på Booking.coms website og apps. Det betyder at når du klikker på en af knapperne (f.eks. "Synes godt om"-knappen på Facebook), bliver visse oplysninger delt med udbyderen af det sociale medie. Hvis du samtidig er logget ind på en konto for det sociale medie, kan leverandøren af dette sociale medie knytte oplysningerne til din konto og eventuelt vise dine handlinger på din profil på de sociale medier så de deles med andre i dit netværk.

  3. Andre tjenester i forbindelse med sociale medier. Det kan være at vi integrerer andre tjenester fra sociale medier (f.eks. beskedtjenester) der kan samarbejde med Booking.com eller med dine kontakter om vores tjenester. Det kan også være vi har kontoer på sociale medier og tilbyder apps på de forskellige sociale mediers websites. Når du er i kontakt med Booking.com via sociale medier, kan udbyderen af det sociale medie tillade dig at dele oplysninger med Booking.com. Vælger du at dele dine oplysninger, får du som regel at vide af udbyderen hvilke oplysninger du deler. Når du for eksempel logger ind på Booking.com via sociale medier, kan visse oplysninger (som du har givet udbyderen af de sociale medier tilladelse til at bruge) blive delt med Booking.com. Det kan være din e-mailadresse, alder eller profilbilleder du har gemt på din konto.

Når du registrerer dig med en app fra Booking.com på sociale medier eller opretter forbindelse til en beskedtjeneste uden at have en konto på Booking.com, kan de oplysninger du vælger at dele med os, være grundlæggende oplysninger der er tilgængelige på din profil på sociale medier (herunder din e-mailadresse, statusopdateringer og en liste over personer i dit netværk). Vi bruger disse oplysninger til at yde den tjeneste du har bedt om. Så kan vi f.eks. videresende en besked fra dig til personerne i dit netværk eller skabe en brugertilpasset oplevelse i appen eller på vores websites. På den måde kan vi, hvis du ønsker det, skræddersy vores tjenester til dine behov og give dig og dine venner de bedste rejsemål samt analysere og forbedre vores rejserelaterede tjenester. Udbyderen af de sociale medier du bruger kan give dig flere oplysninger om hvordan de anvender og behandler dine data når du kobler din konto hos dem til Booking.com, f.eks. ved sammenlægning af persondata de indsamler, når du bruger Booking.com gennem dem med oplysninger de indsamler, når du bruger andre onlineplatforme, der har forbindelse til dem.


Hvilke lagrings- og sikkerhedsprocedurer anvender Booking.com for at beskytte dine persondata?

Vi følger rimelige procedurer for at forebygge uautoriseret adgang til og misbrug af persondata.

Vi anvender passende systemer og procedurer for at beskytte dine personlige oplysninger. Vi har også sikkerhedsforanstaltninger samt tekniske og fysiske begrænsninger for adgang til og brug af de personlige oplysninger, der ligger på vores servere. Det er kun de autoriserede medarbejdere som bruger oplysningerne i forbindelse med deres arbejde, der får adgang til oplysningerne.

Vi opbevarer dine persondata så længe som vi finder det nødvendigt for at kunne tilbyde dig brugen af vores tjenester, for at kunne levere vores tjenester til dig (herunder vedligeholde en eventuel online brugerkonto), for at kunne overholde gældende lov, løse eventuelle tvister og i øvrigt for at kunne udføre vores forretningsaktiviteter, herunder opdage og forhindre svindel eller andre ulovligheder. Alle persondata vi opbevarer vil være omfattet af denne erklæring om databeskyttelse. Hvis du har spørgsmål vedrørende opbevaringsperioden for bestemte typer af persondata, som vi behandler, er du velkommen til at kontakte os ved brug af nedenstående kontaktoplysninger.


Hvordan behandler Booking.com persondata for børn?

De tjenester der udbydes af Booking.com er ikke rettet mod børn under 16 år. For alle vores tjenester gælder, at for børn under 16 år, er brug af dem kun tilladt med gyldigt samtykke fra en forælder eller værge. I begrænsede tilfælde som en del af en booking, køb af andre rejserelaterede tjenester eller i yderste særtilfælde (f.eks. funktioner rettet mod familier) kan Booking.com indsamle og anvende oplysninger om børn, men kun hvis oplysningerne leveres af eller med samtykke fra forælder eller værge. Hvis vi finder ud af, at vi behandler oplysninger om et barn under 16 år uden gyldigt samtykke fra forælder eller værge forbeholder vi os retten til at slette disse oplysninger.


Hvordan kan du se hvilke persondata du har delt med Booking.com?

Vi vil gerne have, at du har kontrol over, hvordan vi bruger dine persondata. Det kan du gøre på følgende måder:

  1. du kan bede os om en kopi af de personlige oplysninger vi har om dig;

  2. du kan meddele os eventuelle ændringer til dine persondata eller bede os rette de persondata vi har om dig, men du kan muligvis også selv foretage disse ændringer, se nærmere nedenfor;

  3. i visse situationer kan du bede os om at slette, eller blokere eller begrænse behandlingen af, de persondata vi har om dig eller gør indsigelse mod bestemte anvendelser af dine persondata; og

  4. du kan også i visse situationer bede os videregive persondata vi har modtaget fra dig til en tredjepart.

I de tilfælde hvor vi anvender dine persondata med samtykke fra dig, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage, med forbehold for gældende lovgivning. I de tilfælde hvor vi behandler dine persondata på grundlag af berettiget interesse eller samfundsmæssige interesser har du til enhver tid ret til, med forbehold for gældende lovgivning, at gøre indsigelse mod den pågældende brug af dine persondata.

Det er dit ansvar at sikre, at dine persondata er fyldestgørende, korrekte og opdaterede. I tilfælde af ændringer i dine persondata, eller hvis du bliver opmærksom på at dine persondata ikke er korrekte, beder vi dig meddele os dette omgående.

Hvis du har en online brugerkonto, har du adgang til en stor del af dine persondata gennem vores website/apps. Vores website/apps giver dig sædvanligvis mulighed for at tilføje, opdatere eller fjerne oplysninger vi har om dig.

Hvis vi behandler persondata om dig, som du ikke kan tilgå via vores website/apps, kan du sende os en anmodning uden beregning. I alle forhold der har med denne erklæring om databeskyttelse at gøre, herunder hvis du vil udøve nogen af dine rettigheder eller indgive en klage, beder vi dig kontakte vores Databeskyttelsesrådgiver på dataprotectionoffice@booking.com. Du kan også kontakte din lokale databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du at gøre indsigelse mod behandlingen af dine persondata på grundlag af berettiget interesse, beder vi dig, hvis du ikke direkte har adgang til nogen nej tak-mekanisme, om at kontakte os på dataprotectionoffice@booking.com.


Hvem er ansvarlig for behandlingen af persondata via Booking.com, og hvordan kontakter du os?

Booking.com B.V. er ansvarlig for behandling af persondata som beskrevet i denne erklæring om databeskyttelse. Booking.com B.V. er et privat aktieselskab under nederlandsk lovgivning med adresse på Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Nederlandene.

Hvis du har spørgsmål til denne erklæring om databeskyttelse eller om hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på dataprotectionoffice@booking.com. Vi svarer dig hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål om en booking, bedes du kontakte vores kundeservice via siden for kundeservice.